Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@daniel2008 No možná být tebou, tak si klidně nechám ty IUI obě v jednom cyklu, když už je ti 34 let ( mě bude za měsíc a půl),tak maximálně stratíš 3 měsíce a ne půl roku. PO tom by jsi mohla rovnou na IVF a nemusela by jsi čekat tak dlouho. Ono když to nevyjde poprvé, tak je to ok, po druhé si říkáš, že do třetice to vyjde a ono to nevyjde ani po čtvrté, tak jsi hodně smutná. A každý měsíc zažívat stejné zklamání je fakt dost těžký. Každopádně, jak jsem psala, přeji ti ať to vyjde co nejdřív. ![]()
Já jsem ráda, že jsem už nečekala, protože teď mám miminko a všechno se točí kolem malinký a do toho řešíme střední školu pro starší dceru, mazec.
@daniel2008 na druhou stranu musím uznat, že jsem IUI snášela mnohem hůře než IVF…ty nezdary mě ničily a to jsem byla taky 4×…u IVF jsem měla trochu vyšší šance a taky jsem tomu věřila víc.
@Dana 79 asi je to fakt lepší řešení 6 IUI ve 3 měsících a kdyby nic, tak rovnou IVF…ať člověk zbytečně nenatahuje ty inseminace do 6 měsícu a kdyby negativní, tak je půlrok v čudu a stejně bude nasledovat IVF. Ja věřím, že se zadaří už při IUI.
@popina taky se mi ani nechce věřit, že tohle vše jsem fakt zažila. Připadne mi to jako 20 let, strašně dávno. Kolikrát „zapomenu“ že partner není biologickým otcem našeho kluka…přitom malý je napůl jiná rasa
![]()
@daniel2008 tybláho…to je fakt zajímavé. Můžu se zeptat odkud sis maličkého přivezla?? ![]()
@popina z USA, ale bývalý partner je z Guatemaly ve Střední Americe a sám je mix mamka (babička malého) Indiánka (Májové) a otec(děda) Španěl. Myslím, že se té mix rase říká MESTIK.( Něco jako Mulat je černoch s bělochem) Malý je trošku snědší, tmavěhnědé oči a tmavěhnědé vlasy. Po tváři se mi hodně podobá, barva vlasu spíš taky po mne. Namixoval se fakt dobře
Budoucí lamač dívčích srdcí
![]()
@daniel2008 tybláho, tak to je fakt hustý!! To teda bude playboy až bude velkej ![]()
@popina bude mu v březnu 5 a je spíš maminčin chlapeček, samé tuli, tuli a pusinky. A sousedovic holky školačky po něm „jedou“ jak po uzeném a hádají se, která ho víc miluje
On zatím z toho nemá rozum, ale věčně to tak nebude…takže koupím
vzduchovku a pepřový sprej a budu nápadnice odhánět od našeho domku
![]()
@Dana 79 Dcera už je v deváté třídě?
Ty jo, tak to máš doma chůvu, pomocnici, která ti pomůže s maličkou
![]()
@daniel2008 to jo, pomáhá když má náladu
no jo když nám bylo 15 let. Jinak malou miluje, to je moje Niky když šla na neteřin maturák
. A já s Aný.
@Dana 79 Výpadáte spíš jako sestry
Určitě vám to lidi říkají na potkání. Pěkné dcerky ![]()
@Dana 79
tybláho, fakt vypadáte jak ségry. To je skvělé. Mít doma takovou kočku, tak se bojím jí někam pouštět ![]()
Jojo, to slýchám často
, ale když ji vidím, tak si připadám fatk stará. Jooo a taky ji nikam nepouštim, ne kecam, ale zatím to s ni moc nemlátí. ![]()
@Dana 79 Dančo, co blbneš, jsi kočka, proč by sis měla připadat stará? A dcera je teda krásná ženská, to budeš kluky odhánět kulometem
.