Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Frufrýk píše:
Ahoj holky dnes jdu ma IUI je to bolestive?
Ahoj, nene. Je to v pohodě. Někdy jsem teda cítila lehkej tlak, když zaváděl ten katetr. Ale zase někdy jsem necítila vůbec nic. Je to prakticky jako vyšetření
Držím palce!
@Frufrýk píše:
A vyslo ti to na poprve?
byla jsem 4× a nevyšla ani jedna. Ale jsou tu zase holky, kterým vyšlo. Každej je prostě jinej. Jiank si zapni podpisy. To ti o nás hodně napoví ![]()
@popina to je krásný 10 dní, to je fakt super a tedy v Praze asi nepředstavitelný
.
@hanka1120 Hančo, já jsem taky zahleněná, ale mám kašel, já beru teď Stodal, je to sirup, je na přírodní bázi, mohou ho tuším i těhotné a je pro kojící (já mám léky omezené). Mě pomohl a začala jsem po něm odkašlávat, a to ho beru od včerejška, ale nevím, jestli kašleš. Jinak na celkové odhlenění je výborný ACC long, ale ten já bohužel nemůžu. Ten si vezmi na noc, utlumuje a dobře se po něm vyspíš. Jak si ho vezmeš, zalehni a spinkej, snad ti to pomůže. Mě účinkoval vždycky zázračně. Ať je brzy líp!
@LuciTau Luci, hrozně moc, hluboce mě to mrzí, chybí mi tady hladící smajlík. A neříkej, že nikdy neuvidíš pozitivní těhotenský testík, nevzdávej to, je spousta holek, kterým to napoprvé nevyšlo, bojovaly dál a nakonec se miminka dočkaly. Není to vůbec lehká cesta, musí to být hrozné, že si to ani představit nedokážu, ale vytrvej
, vyjde to.
@Evikuk testovala jsem až 14 dní po IUI.
@Ivča78 prave ze aji kaslu a dost prave ze jsem si koupila acc long tak jsem zvedava zda pomuze.
@hanka1120 Hančo, já mám taky astma, takže vím, jak se cítíš. Mám už z toho kašle strach, když člověk vidí ty případy v televizi. ACC long ti na to zahlenění pomůže, kašle tě to asi nezbaví úplně, ale uleví se ti.
@hanka1120 na noc, abych se vyspala, tak mi zabíral Mucoplant jitrocelový sirup na dobrou noc, u jiných nemocí super, ale teď mi to až tak dobře nezabírá.
@Ivča78 uvidim pujdu k doktorce kdyztak v pondeli v noci mne to teda nebudi ale prez den kaslu jak tuberak, mam doma jeste mucosolvan kapky na kasel.
@Ivča78 ja mam zase strach aby stoho neznikl zapal plic trosku to vemne chrci, ale to si rikam to je asi z asmatu.