Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PavlaPir Pavli, jejda, bobku, to mě hrozně moc mrzí a nevím po pravdě, co na to říct, jak tě povzbudit, tak snad jen jedno velké
.
Ahoj holky, úplně mi tato diskuze zmizela z upozornění, až dneska jsem si četla jakýsi deníček a našla tam Ivču78 jak něco psala, tak jsem si vzpoměla a našla si Vás.
Popino, vidím, že jdeš 21.2.na konzultaci ohledně IVF, tak Ti moc držím pěsti, jsem na tom byla stejně jako ty-4×IUI a pak IVF, které vyšlo na poprvé. Měla jsem dlouhý protokol, píchala 14dní, pak Pregnyl, OPU a za 3 dny ET. Určitě to vyjde, uvidíš.
Ivči78 moc moc gratuluji, jsem dočítala asi 8 stran a vidím, že máš holčičku, to je skvělé, více jsme počítali s klukem, co???
Handi, jak ty se cítíš…myslím na Tebe, máš to za pár, že? Kolik jsi přibrala. Já jdu 19.února na druhý screening, ale už víme, že čekáme chlapečka
Přítel je tak pyšnej, má nos navrch hlavy, skoro mu do něco prší
Jinak já mám pořád něco od začátku těhotenství, pořád zlobí hematomy, takže pořád špiním či krvácím a teď minulý týden mi dr řekl, že mám vcestnou placentu,tzn.dole u čípky, takže mi hrozí císař, pokud se nezvedne
Neměli jste to některá holky?? ![]()
@snažilka1210 ahojky
, to se mi stalo taky, že mi diskuze zmizela z upozornění, asi jsem omylem na něco klikla nebo nevím. Tak ještě, že jsi nás zase našla. Jo jo, já mám holčičku Nellinku, už jí budou dva měsíce, hrozně rychle to letí. Tobě to taky hezky utíká. S tou placentou nevím, zkušenost nemám, ale neboj, hlavně, že se na to přišlo, doktoři si tě už ohlídají, a když to nepůjde jinak, miminko se narodí císařem, hlavně, že bude zdravé
.
Ahoj holky tak jsem 8 nebo 9 dní po iui a zatím nic. žádný příznaky bolesti prsou břicha nic. Tak to asi opět nevyšlo dneska jsem zkoušela test a negativní. Ach jo já se snad nedočkám ![]()
@andyxxx nejanči
, ještě je na příznaky i na pozitivní testík brzy
. Držím pěsti.
@PavlaPir Pavli, je mi strašně líto co se ti stalo
. Ségře se stalo to samé co tobě a za tři měsíce otěhotněla a má kluka. Já vím, že ted je to těžké, ale příště to bude určitě v pořádku. ![]()
Ahoj no měla bych to dostat do soboty dneska jsem zkusila 2 testy na jednom nic to byl pepino a na druhym dr.max comfort je slabá čárka dneska to vychází asi 11dpo když nepočítám den inseminace. Takže asi to nevyšlo už tomu nevěřím žádný příznaky nic.
@andyxxx prosímtě, na příznaky kašli. Kolik lidí mělo 11 DPO nějaké příznaky?? Většina lidí říká, že příznaky má až za dlouho. Počkej do MS a uvidíš. Držím palce co můžu.
@andyxxx zkus třeba ještě test v pátek, to by mělo být celkem přesné
Myslím na tebe ![]()
Jo zkusím mám doma ještě ten co mi dali v caru tak uvidíme, ale už jsem ztrartila naději. Tak co se dá dělat tak jsem si pobrečela a ted čekat na peníze a ivf.
@andyxxx na příznaky kašli, hele, já jsem příznaky neměla ani u jednoho dítěte, ne takhle brzy. Ty přišly až později, kdy jsem už stopro věděla, že jsem těhotná. Takhle brzy mi vůbec nic nebylo, žádné změny, nic, tak tím se nenech vynervovat. A pokud máš slabou druhou čárku, tak skoč na krev, ať máš jistotu. Klidně jako samoplátce někam do laborky.
Ahoj tak dneska jsem zkoušela testík a nic jen takový jakoby stínky skoro neviditelný jdou vidět jen pod nějakým ůhlem tak si myslím, že je to tím testem ten stín tak nevím počkám ještě jestli to dostanu nebo ne a pak uvidíme.