Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak ve čtvrtek 31.1. příjem a 1.2. ráno v 8 hod císař
Holky a už je pregnyl? Minule ho neměli nikde v lékárnách tak mi dali ovitrell a ten stál 1000 tak se ptám. Díky
@andyxxx pregnyl už je, ale jako nechápu doplatek na Ovitrelle. Já doplácela 360 Kč. To je drobet divný ten litr. Tos brala normálně v lékárně?
Ano normálně v plzni v lékárně vždycky mě posílájí tam dozádu na náměstí a přísáhám sem doplácela 1000 taky mě to zarazilo i vtom caru říkali, že se hodně doplácí.
já ho měla 2× a vždy jsem na recept doplácela 360 Kč nebo 365 tak nějak. Za pregnyl pak nic.
@bkrocek hurá, za chvilku tady bude další miminko! Držím moc pěsti, ať to oba krásně zvládnete!
@popina Popi, to mě moc mrzí
. Ale březen je tu za chviličku, ani se nenaděješ a budeš stimulovat na IVFko, a to už určitě vyjde
.
@andyxxx držím moc pěsti, ať to vyjde, neber to tak negativně, spoustě holek IUI pomohla.
@bkrocek píše:
Ahoj holky, tak ve čtvrtek 31.1. příjem a 1.2. ráno v 8 hod císař
Barunko, drž se!! Ať vše dobře dopadne ![]()
@handa30 Handí a jak se daří tobě, co miminko jak roste a jak ti je?
@bkrocek Baruško, hodně štěstí, ať jste brzy se Samíkem doma a vše je Ok
.
@Ivča78 píše:
@handa30 Handí a jak se daří tobě, co miminko jak roste a jak ti je?
Ahoj holky, překonala jsem chřipku a už začínám fungovat. Jsem strašně tlustá, nemotorná a hrozně se bojím porodu. Už to chci mít za sebou, ale strašně se těším na miminko!! To jsou v základu moje pocity ![]()
Tak jsem objednaná na první domluvu na Ivf 21.2. Sestra mi říkala, že mam v papírech napsáno, že až v jarních měsících domluva, ale s dokotorem jsem si říkali, že v březnu to už provedem. Tak se sestra netvářila moc dobře ![]()
@handa30 Hani a jinak u Vás všechno v pořádku… Tlustá.. to jsme všechny těhule z toho si nic nedělej ![]()
@handa30 Handi, nejsi tlustá, jsi těhotná
. Neboj, to pak s mimčem vyběháš, to půjde dolů samo
. Mě se po porodu hrozně ulevilo, ty poslední týdny to už bylo maso. Teď si užívám toho, že mě nic nebolí, nevěřila jsem, že mě ty hrozný bolesti ještě někdy přejdou…
@handa30 jak dlouho kultivovali tvé embryjko a chodila jsi do práce po ET? ![]()