IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
797
23.1.13 09:06

Ahoj holky, tak se hlásím po KO. Podle doktora malej o týden vyrostl, takže bříško má dneska na 32tt a hlavičku na 36tt, v pondělí se mám přijít objednat na císaře, takže příští týden budeme na světě, držte palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.1.13 13:57

@bkrocek juj, už? Tak to je superky, budeme se těšit na další miminko do party. Držím hrozně moc pěsti :palec: :potlesk: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
23.1.13 15:32

Ahojky holky můžu se zeptat kdy jste dělali poprvní testíky od IUI? Já měla clostík, injekci a domácí snažení. Injekci jsem měla teď v sobotu. Kdy myslíte můžu nejdřív udělat test aby mě to neházelo negativní čárku od injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.1.13 15:33

@bkrocek Baruško,tak to ti držím mooooc palečky ať vše dobře dopadne, už se na vás oba moc těšíme. To je dobře, že tam tak dlouho vydržel :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.1.13 15:39

Já bych ho dělala až v den MC po IUI si myslím, že dřív je to zbytečné i když jsem testovala, taky pořád :oops:. Já 5 den po Pregnylu už jsem ho v sobě neměla, ale každá odbouráváme jinak. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
23.1.13 15:45

@bkrocek moc moc moc držím palce :hug:. Vydržel u tebe dlouho a vidíš, že i povyrostl. Ať jste brzy doma a fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.1.13 20:30

@anastazia6 mě v CARu řekli nejdříve 14. den po IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
24.1.13 13:21
@anastazia6 píše:
Ahojky holky můžu se zeptat kdy jste dělali poprvní testíky od IUI? Já měla clostík, injekci a domácí snažení. Injekci jsem měla teď v sobotu. Kdy myslíte můžu nejdřív udělat test aby mě to neházelo negativní čárku od injekce?

já mám po injekci ještě 13 dní ducha na testum, takže až po vynechání MS :mavam: dělej test, jinak to nemá smysl ;)

• Citovat
  • Upravit
285
27.1.13 10:14

Ahoj holky, já byla naposled na IUI před cca 4roky, tenkrát se povedlo při 3tí IUI hned cyklus po laparce, při které ale problém žádný nebyl nalezen. A teď se snažíme už rok zase, a Dr mi vypsal žádanku do GYNCENTRA-OV, na IUI, mám se obj.(chci zase k Dr. Lachčinovi)jak dorazí mS což je dnes, na nějaký 12dc, holky myslíte že mi hned v tom cyklu udělá IUI-pokud bude folík(ovuluji přirozeně)???Bojím se aby to nezdržoval nějakým počátečním vyšetřením mě a manži.(ten byl tam na spg v listop. a je ok)…a iUI se tím neposunulo třeba na další cyklus. Já si totíž musím začít hledat práci :evil: zkončil mi rodičák, a tak se bojím že když pak někam nastoupímtak by to docházení na iUI bylo složitější…Prosím, povzbu´dte mě tím že IUI bude už teďka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.1.13 11:50

@Fifinečka Fifi, to záleží asi na doktorovi. Vstupní vyšetření vám oběma s manželem dělat určitě budou, ale je možné, že když budeš dobře připravená, tak že se s ním domluvíš a IUI ti udělá hned. Určitě bych mu řekla, že máš mít právě ovulaci, jestli by se nepodíval, jak to probíhá… Mě doktor chtěl udělat IUI hned při první návštěvě CARu, ale já neměla dostatečně velké folíky, takže z toho sešlo. Záleží opravdu na ochotě doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
27.1.13 21:33

Ivi díky, já právě tam hned volala jak mi Dr. napsal dopor. k IUI a sestra řekla že mám zavolat a obj.se až to dostanu, tak pak na cca 12den…tak já bych to aji tak chápala, že by k IUI hned mohlo dojít v tomhle c.Snad jo. Oni nám to vstupní vyš dělali už kdysi, ale možná to budou opakovat, už to jsou 4roky. Píšeš že ti Dr, chtěl dělat IUI na 1 návštěvě…ale ono je třeba k tomu mít aji chlapa že, aby hodku před tím odevzdal materiál…to taky řeším, že to třeba vyjde na den kdy bude manža mít ranní…jak to řeší jiní, jejichž muži dělaj ranní směny třeba každý den, ten můj dělá na 4směny. A nemůže si před ranní jen tak odskočit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.1.13 21:48

@Fifinečka Fifi, chlapa jsem měla samo sebou :lol:, bez něj by to nešlo. Byla to první konzultace, tak jsme tam byli oba. Jinak to vstupní vyšetření budou chtít udělat určitě nové, manželovi nový spermiogram a tobě taky nový hormonální profil. Čtyři roky jsou dlouho, výsledky se dost mění. Nám dělali nová vyšetření po dvou letech a dost se toho změnilo. Tak to když si tě pozvali takhle na den ovulace, tak to je možné, že by k IUI mohlo dojít, nechceš si tam zavolat a zeptat se, aby si vzal manžel případně volno v práci? Nebo si tě tak pozvali proto, že chtěli jenom vidět, jak ovuluješ. Ale já myslím, že když by to bylo dobré, tak by se s nimi snad dalo domluvit. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
28.1.13 08:37

Ahoj holky, tak ani 4. IUI nevyšlo. Takže teď si dáme voraz v tomhle hrůzo snažení :mrgreen: a v březnu začínáme stimulovat na IVF. Doufám, že to do té doby vyjde přirozeně :dance:

• Citovat
  • Upravit
725
28.1.13 09:02

@popina Ahoj tak to mě mrzí já jdu ve středu na ultrazvuk a snad ve čtvrtek na 3 iui tak snad to vyjde, ale mám takovej pocit, že to nedopadne..Je to hrůza pořád to čekání a tak. No a když to nevyjde tak v tom červnu nebo v květnu na IVF končí nám stavební spoření tak investujeme. Nebude vadit, že si dám takovej odklad od toho iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
28.1.13 09:06

@andyxxx

mě doktor říkal, že je to úplně jedno. že IVF nemusí být bezprostředně po IUI. A co ty víš, třeba to vyjde ještě před tím a nebudete tam muset vůbec. Chce to hlavně optimismus :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex