IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
3.2.13 17:53

@anastazia6 mám hlavně zažito a nepřeju to nikomu z Vás že mi nepraskali ani po vyšších dávkách pregnylu :think: lepší je kontrolní UTz a pak krev :dance:

přeji at si ti konečně zadaří :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3250
3.2.13 17:54

@LuciTau No metřík mám to jsem si dala jen tak aby jsem vidělat jak by to asi ve mě teď vypadalo. No já mám dvě dělohy takže jestli v jedné otěhotním tak z druhé se mě po nějaké době spustí slyznice a začnu krvácet. Tak aby jsem zase nepotratila tak mě to raději předepsal.
No jestli mrška dorazí metřík mažu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
3.2.13 17:55

@anastazia6 a to že máš dvě dělohy ti zjistili kdy, když už máš 2 děti? :think:

• Citovat
  • Upravit
3250
3.2.13 17:56

@LuciTau No jestli to teď nevyjde asi si taky vyžádám kontrolní ultrazvuk jestli vajíčka praskla. Teď to mám poprvní ale bez inseminace, doma jsme se opravdu dost snažili tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
3.2.13 17:57

@LuciTau NO zjistili to až po prvním potratu mezy holkama. U první holky jsem problémi neměla. Asi to bylo tím že jsem byla i hodně mladá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
3.2.13 17:58

@anastazia6 jelikož máš už děti, tak si myslím že to u tebe nehrozí :lol:
asi by mi nepraskli ani teď ale zaplatpánbůh v něm bylo vajíčko a vzali mi ho při OPU :-)

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
3.2.13 17:59

@anastazia6 a to to ten doktor neviděl, že máš dvě dělohy? 8o

• Citovat
  • Upravit
3250
3.2.13 18:06

@LuciTau No představ si že neviděl a ona se ta děloha i pak jakoby schovala jak rostlo byřicho. No ale i tak jsem se divila když v začátku musela být vidět když je vidět teď. Mám tam krásný dvě dutiny a jde to i ultrazvukem vyfotit jak jsou k sobě srostlé. Měla jsem první dcerku císařem a ani primář to nepoznal. Já mám ale dva vejcovody a dva vaječníky. No jinak jsem měl i dvě pochvi ale přepářku mezy nimi mě odstranili a mám dva čípky. Stěr z čípku mě dělají dvakrát :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
3.2.13 19:01

@anastazia6 teda, o tom slyším poprvé, dvě dělohy a dva čípky. A to bys mohla mít teoreticky najednou v každé děloze jedno miminko? To by mě docela zajímalo.

Holčiny, mám takový dotaz k vám, které jste braly Utrogestan. Já už si to přesně nepamatuju. Na co vám přesně řekli, že se bere? Já jsem se v jedné diskuzi zmínila před jednou holčinou o tom, že jsem ho brala k podpoře těhotenství a ona mi napsala, že to není prokázané, že by to pomáhalo (je to lékařka). Tak by mě zajímalo, proč ho CARy vlastně předepisují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
3.2.13 19:22

@Ivča78 tvoří žluté tělísko, bylo řečeno mě a zvyšuje sliznici, takže zakazuje krvácení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3250
3.2.13 19:32

@Ivča78 JO teoreticky by to šlo a už jsem i vyděla ve zprávách že se to stalo a holčičky byli každá v jiném období počatá a měli od sebe asi dva měsíce rozdíl. Narodili se ale stejně a byli v pořádku jen ta jedna strávila nějakou dobu v inkubátoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.2.13 12:08

@LuciTau děkuji za info :-).

@anastazia6 tý jo, to jsou věci, člověk se pořád něco nového dozvídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
7.2.13 10:16

Holky, tady se nic neděje. Kde jste všechny??

• Citovat
  • Upravit
1059
8.2.13 08:46

Ahoj holky. Já se vám dlouhé době ozývám, bohužel se špatnou zprávu. Nějak sem nemohla napsat dřív, protože se z toho nemůžu nějak dostat :(. Holky já o miminko přišla. V pátek 1. jsem šla na screeningový ultrazvuk a tam nám řekli, že miminko nemá srdeční akci, že umřelo. Tak jsem musela v pondělí podstoupit revizi dělohy. Teď musím držet šestinedělí, z toho 14 dní absolutní klid a za 3 měsíce se můžeme začít zase snažit. Ale zatím nějak nevím co bude, jsem teď děsně náladová a nějak nevím jak se s tím vypořádat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
8.2.13 09:32

@PavlaPir

To mě moc mrzí :,( Musíš ale nastartovat a držet hlavu vzhůru!!! Držím palce, abyste to všechno zvládli :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex