Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak iui proběhla. Měla jsem 2 folíky jeden 18 a druhý 19 tak ted ještě aby se to pořádně uchytilo a nepustilo aspon jedno
jinak všem děkuju za podporu jste skvělý ![]()
Ahoj všem můžu se zeptat jestli jste měli po clostíku a pregnylu posunutou MS?
nevím jestli po pregnylu, ale po clostíku určo. Teď naposledy o 5 dní.
Holky těhule kolikátý den po ovulaci jste měli aspoň ducha na testu? Já jsem dneska 14 DPO a včera 13 DPO jsem neměla na testu nic. Myslíte že je ještě možnost že se mi tam něco ukáže? Dneska jsem si test nedělala.
Ahoj holky děkuju za podporu taky si přeju aby to vyšlo, ale uvidíme. Kouřit už jsem skoro přestala max 2 denně jinak zatím dobrý bolí mě v podbřišku dneska by jsme si to měli ještě pry posychrovat tak snad to vyjde. Nejhorší je to čekání
@anastazia6 Já jsem si dělala po první iui test 11DPO a už byl pozitivní. Po druhý iui byl negativní a taky to tak už zůstalo, ale v caru říkají až 16 den tak třeba se ti ještě ukáže každá sme jiná. Držím palce ![]()
@anastazia6 já jsem testovala 14tý den po IUI a měla jsem dvě čárky. Ale v CARu mi řekli testovat až 3 týdny po IUI, takže je určitě šance, že se druhá čárka může teprve ukázat. Držím pěsti.
@andyxxx tak fajn, že jsi kouření omezila, tak teď už jenom úplně přestat, aby se mimču v bříšku dobře dařilo
. Tak to pěkně s mužem pojistěte a držím moc pěsti, aby to vyšlo!!
@anastazia6 nebereš Utrogestan nebo Duphaston? Přes tyto léky jsem menses nedostala, i když jsem těhotná nebyla. Vždy jsem musela vysadit a až teprve potom přišla do tří dnů menses.
@Ivča78 Takové léky neberu prý je mám začít brat až zjistim že jsem těhotná a pak to nasadit. @Ivča78 Moc děkuji no snad to vyjde. A dřív sis test dělala? Toho 13 DC?
@andyxxx Tak moc děkuji za podporu tak testnout zkusim nejdřív v úterý nebo ve středu.
@anastazia6 já jsem si test dříve než těch 14 dní před IUI nedělala, nechtěla jsem vidět duchy
.
@anastazia6 ten utrogestan by byl lepší brát před tím než zjistíš že jsi těhotná po ovulaci vytváří se žluté tělísko a pomáhá k zahnízdování
a pokud se zahnízdí bez toho tak zase naopak nevidím důvod proč je brát potom když nebude problém? já myslela že jdi už // našla když máš těhotenský metřík ![]()
NO já počítám že jsem měla po pregnylu ovulku tak do 24 hodin ale klidně to mohlo být i další den tak by jsem třeba ani tolik dnů po ovulce nebyla. Holky máte tu některá zjištěný kdy u vás ovulka po pregnylu proběhla? Měla jsem dva folikuli 20mm tak doufám že se mohlo zadařit aspoň u jednoho.