IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
2.2.13 10:05

@andyxxx držím moc pěsti, snad vydržely :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
2.2.13 18:16

Ahoj holky tak iui proběhla. Měla jsem 2 folíky jeden 18 a druhý 19 tak ted ještě aby se to pořádně uchytilo a nepustilo aspon jedno :) jinak všem děkuju za podporu jste skvělý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.2.13 20:08

@andyxxx tak superky, držím moc pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
3.2.13 10:29

@andyxxx :dance: :dance:

držím palce

• Citovat
  • Upravit
3250
3.2.13 13:30

Ahoj všem můžu se zeptat jestli jste měli po clostíku a pregnylu posunutou MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
3.2.13 13:38

@anastazia6

nevím jestli po pregnylu, ale po clostíku určo. Teď naposledy o 5 dní.

• Citovat
  • Upravit
3250
3.2.13 14:22

Holky těhule kolikátý den po ovulaci jste měli aspoň ducha na testu? Já jsem dneska 14 DPO a včera 13 DPO jsem neměla na testu nic. Myslíte že je ještě možnost že se mi tam něco ukáže? Dneska jsem si test nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
3.2.13 15:18

Ahoj holky děkuju za podporu taky si přeju aby to vyšlo, ale uvidíme. Kouřit už jsem skoro přestala max 2 denně jinak zatím dobrý bolí mě v podbřišku dneska by jsme si to měli ještě pry posychrovat tak snad to vyjde. Nejhorší je to čekání :) @anastazia6 Já jsem si dělala po první iui test 11DPO a už byl pozitivní. Po druhý iui byl negativní a taky to tak už zůstalo, ale v caru říkají až 16 den tak třeba se ti ještě ukáže každá sme jiná. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
3.2.13 15:27

@anastazia6 já jsem testovala 14tý den po IUI a měla jsem dvě čárky. Ale v CARu mi řekli testovat až 3 týdny po IUI, takže je určitě šance, že se druhá čárka může teprve ukázat. Držím pěsti.

@andyxxx tak fajn, že jsi kouření omezila, tak teď už jenom úplně přestat, aby se mimču v bříšku dobře dařilo :-). Tak to pěkně s mužem pojistěte a držím moc pěsti, aby to vyšlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
3.2.13 15:28

@anastazia6 nebereš Utrogestan nebo Duphaston? Přes tyto léky jsem menses nedostala, i když jsem těhotná nebyla. Vždy jsem musela vysadit a až teprve potom přišla do tří dnů menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
3.2.13 17:44

@Ivča78 Takové léky neberu prý je mám začít brat až zjistim že jsem těhotná a pak to nasadit. @Ivča78 Moc děkuji no snad to vyjde. A dřív sis test dělala? Toho 13 DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
3.2.13 17:45

@andyxxx Tak moc děkuji za podporu tak testnout zkusim nejdřív v úterý nebo ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
3.2.13 17:49

@anastazia6 já jsem si test dříve než těch 14 dní před IUI nedělala, nechtěla jsem vidět duchy :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
3.2.13 17:51

@anastazia6 ten utrogestan by byl lepší brát před tím než zjistíš že jsi těhotná po ovulaci vytváří se žluté tělísko a pomáhá k zahnízdování ;) a pokud se zahnízdí bez toho tak zase naopak nevidím důvod proč je brát potom když nebude problém? já myslela že jdi už // našla když máš těhotenský metřík :oops:

• Citovat
  • Upravit
3250
3.2.13 17:51

NO já počítám že jsem měla po pregnylu ovulku tak do 24 hodin ale klidně to mohlo být i další den tak by jsem třeba ani tolik dnů po ovulce nebyla. Holky máte tu některá zjištěný kdy u vás ovulka po pregnylu proběhla? Měla jsem dva folikuli 20mm tak doufám že se mohlo zadařit aspoň u jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí