Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@snažilka1210 to je super, že to takhle krásně zvládáš, moc ti to přeju, užívej si. Jo jo koupeme už ve veliký vaně, protože ta moje špageta se mi do vaničky už nevejde
. Ona strašně ráda plave, když je hodně vody, jo a to lehátko je super, vanička měla v sobě už udělaný lehátko a pořád z něj klouzala a z hadrového taky lezla dolu, jak kope nožičkama. Tohle je to nejlepší, stálo 120,– v Globusu a má vysokou zarážku mezi nohama a pod páždim, že z toho nemůže skouznout, je fakt super a nemusíš mimko přidržovat. Můžu jen doporučit. Nesnášim ty kyblíky na koupání, ani nechápu, jak v tom může někdo to skroucený mimčo vykoupat.
@Ivča78 jak vám je, co malinká? Jedu pro Jáju, prý už je ok.
@Dana 79 Dančo, mě je hrozně, mám horečku, zimnice, v noci a ráno jsem si musela vzít Paralen, abych to vůbec vydržela, a to nic nedělám, jenom kojím a přebaluju malou a ležím. Manžel je do neděle doma, tak doufám, že budu z nejhoršího venku. Manželovi i Adámkovi už je dobře, jen samozřejmě kašlou. A Nellinka zatím vypadá v pohodě, ale ráno měla takový záchvat pláče, který u ní neznám, tak čekám, jestli se z toho něco nevyklube. Doufám, že odolá, když je plně kojená. Ani s ní nespím v ložnici, abych ji nenakazila, ale to víš, bacily tady létají vzduchem
.
@Ivča78 tak to je mi tě líto, přejuať jste z toho brzy venku, já to znám, když je horečka, tak to nestojí za nic. Jája je taky už celkem ok, už jen dokašlává, tak jsem ráda, vařila jsem jí zázvor s medem a citronem. A oni jí vaří nejaký odvar z jejich hrušky a sladí to kandysem, nevím, ale na chuť je to dobrý. Tak hodně sil do boje s bacily a malou moc nesleduj, nesmíš si připouštět, že by to mohla chtit, ale já to dělám taky, jen jí sleduju.
@popina nějak brzy, ne?? Tak se raději na zítra připrav, že by Ti eventuelně mohli udělat utz…jen kdyby náhodou.
@snažilka1210 píše:
@popina nějak brzy, ne?? Tak se raději na zítra připrav, že by Ti eventuelně mohli udělat utz…jen kdyby náhodou.
to teda…dneska mi to drobet překvapilo. Tento cyklus 24DC. Není to nic neobvyklého u mě, ale teď jak jsem brala ty utroše, tak jsem byla zvyklá na 31 ![]()
@popina noo taky jsem to tak měla,24DC proto mi pak předepsali Utrogestan na prodloužení luteápní fáze… tak dej zítra vědět, v kolik tam jdeš, asi ráno, že?
Holkýýýýý začínám cyklus IVF. Jsem z toho úplně hotová. Jsem dnes sama doma a nějak to nezvládám. Jsem z té euforie celá ubrečená
![]()
12.3. jdu na UTZ a pak hnedka stimulace. Pokud to vyjde, tak v lednu máme mimčo
Jinak pro @snažilka1210 mám dlouhý protokol.
@popina supeeer, takže to máš to samé co já…takže dneska Ti dělali utz a píchli injekci, že?? A čím budeš stimulovat???
@snažilka1210 nepíchli mi nic a utz taky nedělali. Asi to každej CAR dělá jinak. Na UTZ jdu až toho 12.3. a pak hned začnu brát nějaký sprej do nosu (místo injekcí)
@popina ahááá,takže ty jsi ještě nezačala…někdo má jednorázově injekci a někdo má sprej…takže ty to máš druhou variantu.
Hodně štěstí, vška se zeptej, když budeš potřebovat
Ahoj, omlouvám se, že stupuju, chtěla bych znát vas názor-jsem 8dni po iui a už den/dva mě dost bolí pravý vajecnik (že kterého jsem podle utz ovulovala).Beru 3× denně utros a den před iui jsem dostala dávku pregnylu. Už mi z toho čekání hrabe. Myslíte, že by to mohlo být dobře znamení? Díky za názory ![]()
@Evikuk Ahoj, nechci aby jsi pak byla smutná, když by to nevyšlo, ale já po IUI které nám vyšlo cítila, že se ve mě něco děje… Pořád jsem si ale říkala, že mě už z toho hrabe a nevěnovala jsem tomu takovou pozornost radši. Ale intenzivní to bylo hlavně první 2 dny.