IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
21.2.13 21:38

Tak já jsem necítila nikdy nic, nic jsem nepoznala, je to hodně individuální :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
22.2.13 07:51

@popina držím pěsti, nám IVF nevyšlo, prodělala jsme biochemické těhotenství :,(

• Citovat
  • Upravit
popina
22.2.13 08:15
@LuciTau píše:
@popina držím pěsti, nám IVF nevyšlo, prodělala jsme biochemické těhotenství :,(

jejda, to mě mrzí :-( už jsem si myslela, že to vyšlo, jak jsme si nedávno psaly :zed:

drž se kočko!!! Myslím na tebe

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
22.2.13 08:22

@popina no vyšlo, ale dlouho to netrvalo :oops: nikdy aler opravdu nikdy se nebudu radovat z těhotenských testů :cert:

• Citovat
  • Upravit
40
22.2.13 08:51

Já mám právě taky pocit, jakoby se ve mě něco vařili, pořád mě tam poboliva od včera už bolí i prsa ale to pořád může být ten utros…A kolik dní po iui jste testovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
22.2.13 08:53

@Evikuk můžu ti poradit? nesleduj se bud v pohodě a testuj až 14 dní po IUI :lol: já jsme po IVF testovala jsme 10 den po ET byla tam čárka která sílila den co den a krev byla jen nízká.. opravdu to nemá smysl, jen to stojí peníze a nic ti to neřekne :)

• Citovat
  • Upravit
1059
22.2.13 09:02

@LuciTau ty jsi v gennetu v praze? Jak dlouhé tam prosím mají objednací lhůty? A dělají přes léto? Chtěla bych se tam objednat na červenec. Děkuju moc a promiň, že jsem tě tak přepadla otázkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
22.2.13 09:04

@PavlaPir dělají tam nonstop v roce kromě neděle :lol: na 1. konzultaci jsem čekala skoro 3 měsíce a pajk už podle potřeby podle DC :)

• Citovat
  • Upravit
1059
22.2.13 09:10

@LuciTau děkuju, já tam chci zavolat až po první ms po revizi, protože nevím kdy a jakou dostanu a jak to bude probíhat. To si mě dnes po ránu potěšila :) děkuju, děkuju, děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
22.2.13 09:11

@PavlaPir ale asi záleží, jestli chceš jít do archy nabo na letnou :D ale třeba je to všude stejný, no já takové radosti poslední dobou nemám..

• Citovat
  • Upravit
popina
22.2.13 09:17

@LuciTau tykráso 8o 8o 8o - 3 měsíce objednací doba. To je šílený dost. Zlatá Plzeň.

• Citovat
  • Upravit
1059
22.2.13 09:20

@LuciTau aha já myslela, že je v praze jen na letné. A ty chodíš kam? Jejda, jakto? To já taky ne, jsem po zamlklém těhu téměř ve 13tt. Věř, že jakýkoliv neúspěch je proti tomu pohoda, než vidět to krásné malé miminko, jak na tebe mává a za 14 dní jít na utz a tam vidět to stejné trošku větší krásné miminko a zjistit, že se vůbec nehýbe a nemá srdeční akci :( Nic mě nikdy nepoložilo jako tohle, ale tak nějak se to musí přestát a už se začínám těšit na další ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
22.2.13 09:23

@popina já jsem měla i k apolináři 3 měsíce, proto mi to soukromého přijde super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
22.2.13 09:30

@PavlaPir tybláze. v Plzni jsem čekala asi 10 dní :-D

• Citovat
  • Upravit
6327
22.2.13 09:58

IVCO PROSIM TE TYS BYLA TAKY TEDKA NEMOCNA ZE? NEVIS CO JE DOBRE NA ODHLENENI? JSEM CELA ZAHLENENA A KTOMU JESTE ASTMA CO NENI VUBEC DOBRE, KASLU JAK O ZAVOD. JINAK HOLKY, JA TEDKA VUBEC ZANE HORMONY NEBERU, A PRED MS, MNE VZDYCKY ZACNOU BOLET PRSA A DOST TAKZE TO NEMUSI VZDYCKY ZNAMENAT TEHU. @popina JA JSEM SE NA IVF STRASNE TESILA S KAZDYHO ULTRAZVUKU JSEM MELA RADOST PICHANI INJEKCE ME DESNE BYVILI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí