IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
29.1.13 22:10

@LuciTau ja vim ze se ptas Handy, ale me kutivovali 5 dni a normalne jsem fungovala, dva dny poET jem sla na túru do zoo na celý den :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
30.1.13 09:47

Díky, uvidíme, já jen že v pátek jdu do práce tak abych nic nezanedbala :hug:

• Citovat
  • Upravit
791
30.1.13 10:42

@LuciTau neboj ono se tam zakousne a už se nepustí :), držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.1.13 10:52

Ahoj holky, tak zda můžu, ráda bych mezi Vás. Dnes, co mi opět dorazila Ms po 3 letech snažení už jsem to snažení samo od sebe vzdala a chtěla bych podstoupit IUI. ráda bych vědela, jak to u Vás probíhala, co se doplácelo a zda se zadařilo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
30.1.13 11:09

Ahoj holky tak dneska jsem byla na ultrazvuku v Caru a bylo to OK. Na to jak jsem se bála super. Mám 2 folíky, ale jen 13 -14mm tak jsem dostala na 3 dny merional a v sobotu ovitrell a iui.Tak snad dorostou folíky..Není to dlouho inseminace 16 DC? Ale asi ne nebude se stresovat..Snad to dopadne OK a konečně se dočkám. Tak papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
30.1.13 11:11

@andyxxx věř doktorům! Je jedno jestli to je 12. nebo 16. DC. Já taky jednou měla IUI 16. den. Pak zase 13.DC. Budu držet palce, aby to hnedka vyšlo :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
791
30.1.13 21:06

Ahoj holky, tak máme za sebou první očko Hexu, malá jen kníkla a dobrý a a ni teplotu neměla, píchala jí včera, tak jsem ráda. Malá má 5060g a 60cm, takže roste jak z vody, neustále vyřazuju malé věci :mrgreen:, přibrala 1kg :palec:. Jinak jí trošku srůstá frndina, tak jsem z toho dost špatná, to jí to roztahuju, před 4 týdny nic a teď tohle :cert:.Doufám, že jí to nebudou řezat :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
31.1.13 09:53

@Dana 79 Dančo, tak to je super, že malá tak krásně prospívá, a že i očko zvládla bez problémů. Hele, toho srůstání se taky dost bojím, tak se to snažím jednou denně zkontrolovat a roztáhnout ty malé pysky, ale ono se jim tam hrozně špatně dostává, tak chápu, že se to stane. A co ti poradila na to doktorka, co jí s tím máš dělat? Já to zkouším vatovou tyčinkou, abych se jí tam dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.1.13 10:17

@Ivča78 Ivčo Dr. zatím říkala ať jí to roztahuju víc, má přez ty pysky takovou jakoby blanku a ta je stahuje k sobě, mám jí to roztahovat při každém přebalení a pružit jí s tím, kyž to nepomůže tak jí to říznou, ale je to tak 2mm fakt malinko. To jí to dělám od porodnice, roztahuju, mažu a stejně se to stalo, prý je to hormonální :nevim:. Jsem z toho špatná, obě dvě holky a ani jedna to neměla a o všechny jsem se starala co se tohoto týče stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
31.1.13 10:54

@Dana 79 Dančo a ty jí ty pysky mažeš? Mě v porodnici řekli, ať jí mažu jenom zadeček, takže já předek vůbec nemažu 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.1.13 11:09

@Ivča78 ne nemažu, jen když jí to roztahuju, tak jí s tím jako pružím a máznu olejíčkem, taky mažu je prdku. Špatně jsem to napsala, ale olejíčkem promasíruju. Jak tomu zabránit, když roztažení preventivní nepomohlo :nevim:. Nikolky kamarádce se to dělalo ještě v 8 letech, tak mi řekni co to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.1.13 12:35

@Ivča78 mám radost, teď jsem jí byla přebalit a roztáhla jsem jí to fakt hodně a povolilo jí to hurááááá, neměla to asi ještě moc srostlé a odchytla jsem to v čas. Vůbec neplakala, tak jí to asi nebolí, má to červený tak jsem jí to mázla bepantenem, já mám takovou radost, že jí to nebudou řezat. Tak holt při každém přebalení musím kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
31.1.13 12:44

@Dana 79 Dančo, tak super, že to povolilo. A to jako jeden den to srosté nebylo a druhý ano? Já si myslela, že to by se muselo nechat nezkontrolované víc dní. Tak to už teda budu dávat víc pozor, aby se to malé taky nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.1.13 12:59

@Ivča78 Spíš jsem si toho nevšimla, je to fakt jen 2mm, fakt se musíš zadívat zblízka, ale fakt je že to začalo během tří dní. Budu jí to mazat aspoň 3× deně, mazala jsem jí to jen po koupání, jen olejíčkem ty pysky, jinak jí to nemažu. Dr. gyndařka říkala ať jí to mažu olejíčkem 1× deně, volala jsem jí a asi má k tomu sklony. Chytly jsme to včas, poklona mé dětské Dr. Já bych si toho všimla asi až dýl protože jsem nevěděla jak to vypadá, teď už to vím a fakt když je to takhle málo, tak prostě nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
1.2.13 17:13

Tak a zítra snad na iui snad mi ty folikly trošku povyrostli modlím se za to. Ach jo to jsou nervy tohle. Ve středu byly 14 tak snad vyrostli na těch aspoň 18 po tom merionalu a nepraskli dřív to by mě fakt mrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí