IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
7.1.13 09:59

@Dana 79 já se na to přebalování, krmení a uspávání těším :). No pak budu možná mluvit jinak až budu nevyspalá :lol:. To je moc dobře, že je Anetka takhle hodná a spinká celou noc. Mě Pavlik spinkal celou nic do prvního očkování, tak doufám, že to u vás bude stále pokračovat. Moc bych ti to přála, protože co je lepšího než vyspalá a odpočatá maminka :). Ty jo, tak snad ten růst trochu přibrzdí, jinak nebudeš stíhat kupovat větší a větší prádlo :D :D

@Ivča78 jo jo to jsou, hlaně ať jsou zdravé víc si přát ani nemůžeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.1.13 13:06

@PavlaPir jo jo mě to taky baví a nevadí mi to, je to moje malá dlouhá panenka :lol:… Včera v noci Jájina začala zvracet a zeblila mi uplně všechno, tak jsem čapla Anetku a mazala jsem s ní spát do jiného pokoje a tatka obstarával Jáju. Problindila celou noc a ráno začal průjem, tak telefon její mamce at si jí oddveze, ale asi už to mezi tím Anetka chytla, trochu ne moc od rána zvrací a to co slyšim co se jí děje bříšku, chudinka malá. Tak ted trnu hrůzou, aby se jí to nerozjelo nějak hodně, hnusný rotaviry. To máme za tři týdny očkování proti rotavirům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.1.13 10:25

Tak jsme to nakonec chytli všichni, Anetka to zvládla nejlíp, já to odnesla bolestí žaludku, prujmem a horečkou, Honza ten měl strašnej průjem a zvracel. Já nevím asi do šetinedělí si musíme vyzkoušet všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.1.13 15:50

@Dana 79 Dančo, brouku, držte se a ať je brzy líp, vás to teda klátí ty nemoce :hug:. My máme za sebou první poradnu a malá krásně přibrala, za necelé tři týdny kilčo nahoře, takže má 4390 gramů, tak mám radost :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dadaklim
10.1.13 12:21

@Ivča78 ja se z toho po… doufam, ze mame vybrano aspn do roka :-). Dneska je nam uz dobre a malinka to zvladla nejlip, za to jsem rada. Starat se o mimi kdyz je ti spatne a mas horecku, ja ji ani uzvednout nemohla, tak hlavne ze je to za nami… To ti Nelinka krásne pribira, jen tak dal holky je to super, taky jenom kojis, ze jo? Anetka krasne spi usina teda az v pul jedenacty, ale spi az do ctyr a pak se budi po dvou hodinach, ale spi az do desiti. :-) Co mala, jak to zvladas s Adamkem a vubec normalne fungovat? :

• Citovat
  • Upravit
15413
10.1.13 14:42

@Dana 79 Dančo, vydrž, přejde to, ale chápu, že je to náročný. Jo, jo, plně kojím. Zvládala jsem to celkem dobře, ale právě máme první spurt, takže mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
11.1.13 12:28

Ahoj ženy, můžu se k vám přidat? Já jsem dneska začala ráno z prvním práškem clostiku a večer beru další. Mám to 2× denně od 5–9 dne a pak jdu na ultrazvuk a potom na injekci. Strašně by jsem dvojčátka brala a mít dva kluky a nebo páreček by bylo super. Bude to moje poslední těhotenství tak by jsem si to aspoň užila se vším všudy. Clostík mám nasazený první měsíc a jsem strašně zvědavá na ultrazvuk kolik budu mít vajíček připravených. Doufám že se nám co nejdřív zadaří. Holky vy co už máte z clostíkem zkušenosti tak kolikátý den vám píchal injekci po dobrání clostíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
11.1.13 12:47

@anastazia6 injekci si píchám cca 11 DC :-) už asi 3/4 rokua zatím nic, snad budeš mít větší štěstí :lol:

• Citovat
  • Upravit
791
11.1.13 19:08

@Ivča78 Ivčo,tak růstový sprut u nás probíhá asi teď protože je malá u kojení děsně nevrlá, kope nohama, mává rukama, odklání se, no hrůza a řve u toho. Nikdy jsem to nezažila, jak to probíhalo u vás, jo a malá mi ublinkává. Já nevím co mám přikládat ke střevním potížím a co ke sprutu, ale ten rotavir už máme za sebou snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
11.1.13 21:26

@Dana 79 Dančo, hele, neopičte se, jo :lol:? Ne, vážne, můžeme si podat ruce. U kojení se propíná, taky jakoby odklání od prsa, šermuje vším možným, už se mi tak i párkrát rozbrečela, asi má hlad a neteče jí to tak, jak by si představovala. Spí po chvilkách, zase hned vzhůru, nepomáhá nic než dát zase prso, pak se přepije a blinká. Taky nevím, jestli má hlad nebo ji bolí bříško. U nás to začalo ve středu odpolko a trvá to doteď. Jsem urvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.1.13 22:02

@Ivča78 raději bych si to odpustila :D, ale opavdu je to uplně stejný jako u vás. To ti věřím musíš být hotová, mě malá v noci docela spí, spíš je bolej bříška, jak často pijou i když málo, tak to nestrávjej. Musíme doufat, že je to brzy přejde, malá začala nějak začátkem týdne, tak snad to bude brzy dobrý, dnes je to o něco lepší, mlíko mi teče až se zakuckává i tak se vztekala. Ted se mnou leží v posteli, takhle večer před spaním má hysteráky :) a pije, teda už nepije jen cumlá a kouká na mě, potvora rozmazlená :lol:. Tak ti přeji hodně pevné nervy a at to brzy máte za sebou a ty si odpočineš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.1.13 15:27

@Dana 79 Dančo, tak jak u vás? Lepší? Já už to přikláním bolestem bříška, chvilku spí a za chvíli brečí ze spaní, bílej šum už vůbec nevypínám. Ale v noci už naštěstí spíme.

@anastazia6 řekla bych vítej, ale já už tady nemám pravomoc do ničeho kecat :mrgreen:, ne, dělám si srandu. Držím moc pěsti, ať se brzy zadaří. Pregnyl mi píchali dle toho, jak vypadal ultrazvuk, ale už ti to teď zpětně z hlavy neřeknu, zapomněla jsem to nějak rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
13.1.13 22:07

@Ivča78 Ahoj to nevadí no já si budu na injekci stát a mám myslím takového doktora kterýmě to dá. Já chci poslední dítě a vzhledem k mém problémům myslím nebude proti v čímkoli mě pomoct. A jinak zadařilo se vá ne? No já doufám že budu těhu brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
13.1.13 22:08

@LuciTau Tak dlouho? A to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
13.1.13 22:27

@anastazia6 proč by to nešlo? :P snažíme se 2 roky a z toho sjem rok v centru :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex