Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PavlaPir Pavli,to je super, že vám to vyšlo. Já jsem se taky děsila, že tam mám dvě, když jsem měla HCG přez 2000,ale bylo tam jen jedno
. Dárky ještě všechny nemám, zrovna dnedska jsme objížděli krámy a stejně nemám vše s malou je to mazec, mezi obchody v kaváně kojím
. Anetka má už něco přez 3,70kg, tak rosteme pěkně. Ta malá potvůrka se mnou pěkně cvičí, je jí dobře, tak se naučila, že když kníkne, tak máma běží
.
@popina popino jo jo. Ani nevím co bych si přála…
@handa30 děkuju. Koukám, že tobě už to také pěkně utíká, co? Jak se cítíš?
@Dana 79 mě vůbec krev nebrali, jen podle utz, jen ta doktorka vypadala, že se s tímhle ještě nesetkala, tak mě trošku rozhodila. Nebo mi nechtěla přiznat jak to je, aby mě nevyděsila
Jujda, to musí být všude plno lidí, že? To věřím, že je to s malou náročný a také jí to asi celý den bavit nebude
. Tak to opravdu rostete pěkně, to je moc dobře jen tak dál
. No tohle je na tom nejhorší a já to měla u malého tak, že jsem ho nechtěla nechat plakat, takže si mě dobře naučil
. A musím říct, že to se mnou umí koulet pekně ještě teď
@Dana 79 píše:
@PavlaPir Pavli,to je super, že vám to vyšlo. Já jsem se taky děsila, že tam mám dvě, když jsem měla HCG přez 2000,ale bylo tam jen jedno. Dárky ještě všechny nemám, zrovna dnedska jsme objížděli krámy a stejně nemám vše s malou je to mazec, mezi obchody v kaváně kojím
. Anetka má už něco přez 3,70kg, tak rosteme pěkně. Ta malá potvůrka se mnou pěkně cvičí, je jí dobře, tak se naučila, že když kníkne, tak máma běží
.
Dani, já bych Tě někde v té kavárně chtěla potkat. Až budu mít taky malou, tak doufám, že se nějak domluvíme a vyjedem na procházku. Anetka pěkně přibírá, je vidět že Vám nic neschází, holky ![]()
@popina no s hodou okolností ten jeden doktro je mojeho známej a volal…ať víme, že je to veřejná diskuze, mno…řekla bych, že sestry to tam pěkně pročítaly, tak je fakt, že takto aspoň ví, co si kdo o nich myslí a je pravda, že ta jedna dr, na kterou měly holky pifku, se dala do kupy a už nebyla tak nepříjemná a hodně se spravila…tak aspoň k něčemu to bylo.
Slunečnice, teda teď už snažila 1210 je pěkná baba!! Moc Ti sluší na té fotce
Jak se těšíš na první screening?
@handa30 Handí, klidně se můžeme někde srazit i teď než porodíš, ale s prckama samozřejmě taky
budu ráda. Já tu nemám nikoho, kdo by měl mimčo, všechny moje kamarádky mají už dávno odrodíno a děti mají velký… Zítra jedeme ještě něco nakoupit a navíc ještě s Jájinkou to bude teprve ten správnej mazec
.
@PavlaPir Neboj to bude v pohodě a na krev nemusíš, když už máš UTZ za sebou a byl tam vidět váček. No mě krev řekla, že tam mám asi dvě a na UTZ bylo 1,tak že u každého to HCG stoupá jinak a mě to vylítlo hned na začátku
. I kdyby jsi měla hematom, tak to bude taky ok ten se vstřebá a mimís poroste.
Ahoj holky, tak se opět po delší odmlce hlásím, u nás bohužel happy end neproběhne
včera jsem byla na revizi (zamlklé těhu v 7+5) a při té příležitosti mi byl odstraněn i levý vaječník a vejcovod, oznámili mi dg. endometrióza a čekám na výsledky histologie, paní doktroka říkala něco o „mole?“. Takhle před Vánoci je to docela blbý, člověk je sentimentální a teď tohle, já se na to mimi tak těšila…nejhorší je snad už za mnou. Mám zakázáno 6 měsíců otěhotnět a pak se uvidí, pan docent v Motole bohužel nebyl moc optimistický a další hormonální léčbu mi dost rozmlouval, chjoooo…tak se mějte krásně a užívejte si sváteční atmošky. pa L.
Ahoj holka, moc mě to mrzí. Budu na tebe myslet, aby se to rychle srovnalo a aby si se dala dohromady. Podle toho co píšeš, tak vypadá že seš „pozitivně“ naladěná. Snad to zvládnš překonat. Budu držet palce
@Lupa ahoj,no tak to mě strašně mrzí, moc ti přeju, aby se brzy vše v dobré obrátilo, je mi to líto
.
@Lupa píše:
Ahoj holky, tak se opět po delší odmlce hlásím, u nás bohužel happy end neproběhnevčera jsem byla na revizi (zamlklé těhu v 7+5) a při té příležitosti mi byl odstraněn i levý vaječník a vejcovod, oznámili mi dg. endometrióza a čekám na výsledky histologie, paní doktroka říkala něco o „mole?“. Takhle před Vánoci je to docela blbý, člověk je sentimentální a teď tohle, já se na to mimi tak těšila…nejhorší je snad už za mnou. Mám zakázáno 6 měsíců otěhotnět a pak se uvidí, pan docent v Motole bohužel nebyl moc optimistický a další hormonální léčbu mi dost rozmlouval, chjoooo…tak se mějte krásně a užívejte si sváteční atmošky. pa L.
Taky mě to moc mrzí a ještě když se to odehrálo teď před vánocema. Ale snaž se nad to povznést, užij si vánoce s manželem a jen vnímej, jak se máte oba rádi. Miminko k Vám jednou přijde, věř tomu!! Přeju hodně sil
![]()
@Dana 79 píše:
@handa30 Handí, klidně se můžeme někde srazit i teď než porodíš, ale s prckama samozřejmě takybudu ráda. Já tu nemám nikoho, kdo by měl mimčo, všechny moje kamarádky mají už dávno odrodíno a děti mají velký… Zítra jedeme ještě něco nakoupit a navíc ještě s Jájinkou to bude teprve ten správnej mazec
.@PavlaPir Neboj to bude v pohodě a na krev nemusíš, když už máš UTZ za sebou a byl tam vidět váček. No mě krev řekla, že tam mám asi dvě a na UTZ bylo 1,tak že u každého to HCG stoupá jinak a mě to vylítlo hned na začátku
. I kdyby jsi měla hematom, tak to bude taky ok ten se vstřebá a mimís poroste.
Tak jo, Dani. Dáme si sraz, až budu na mateřské. Na tu nastupuju na konci ledna, tak pak se domluvíme. Už se moooc těším. Co asi ta naše Ivča, jsem zvědavá kdy se ozve, a jestli má holku nebo kluka.
@handa30 Taky jsem napjatá kdy se Ivča objeví, doufám, že jsou oba v pořádku ![]()
@handa30 Tak super, leden se přehoupne jak nic, už se těším
. Taky jsem celá nervozní z Ivči, už je v porodnici celý týden, doufám, že je vše ok.
@bkrocek Baru tobě se to taky pěkně krátí 30tt tý jo strašně to letí, za chvili budete mít s Handou miminka jůůůů… Ta moje přísavka, jinak jí nazvat nemůžu, protože je Anetka neustále napojená na tý mojí koze
, pěkně roste, ted jsem jí nahatou šoupla na váhu a má 3840g tý jo za tři týdny víc jak půl kg, bude to malá kulička
.
@Dana 79 To víš taky už se těším, ale ať tam Samík ještě chvilku vydrží, v polovině ledna nás čeká ještě nová kuchyň a teprve jsem začala prát malé věcičky a nemám vlastně vůbec všechno, ani kočárek ![]()
@slunečnice81 to si děláš srandu. Tyvogo jak jsi to zjistila, že váš začali číst doktoři?