IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
10.12.12 18:56

@popina Popi, taky si myslím, že to nic neznamená, jen to nějak zakolísalo, i když je zvláštní, že až tak moc. Taky mě napadlo, jestli třeba manžel nebral nějaká antibiotika nebo nebyl nachlazený atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
10.12.12 19:11

@popina a to Vám udělali IUI jo? u nás je minimum 15% jinak neudělají :nevim: tak držím pšsti, ale opravdu je to divné, z normo na 1% :nevim:

• Citovat
  • Upravit
791
10.12.12 20:40

@Ivča78 mám jí hodně podloženou včera začala blindit i když jí držim vzpřímenou, já to neznám Niky nezvracela, ale tohle jsou šavle :mrgreen:. Docela mě to vyděsilo, tak zkoušíme mín papat a víc často a ne 120ml na ex. Zatím to funguje, tak uvidíme, zítra máme poradnu u Dr., tak se zeptám. Máš pravdu, opravdu se někdy začíná usmívat.

@handa30 tak Jáju si už asi nikdo nesplete :lol:. Naše malinká fotomodelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.12.12 20:45

@Dana 79 Dančo, tak uvidíš, co ti doktorka poradí, náš malej měl zřejmě reflux, nepomáhalo nic. Doktorka nejdříve řekla, že se přepíjí, ale vzhledem k tomu, že mi pil málo, tak to tím nebylo. Doktorka mi radila dávat malému Nutriton na zahuštění mléka, ale tím, že jsem malého jenom kojila, tak jsem to nepraktikovala. To zvracení bylo hrozný, měla jsem každej den třeba dvě pračky prádla, jen jsem malého oblékla, tak se poblinkal a tak pořád dokola, byl to děs. Nakonec doktorku napadlo, abych ze stravy vyřadila všechny mléčné výrobky (musela jsem brát vápník v tabletách), a to pomohlo. Takže to byla asi nesnášenlivost laktózy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
11.12.12 08:34
@LuciTau píše:
@popina a to Vám udělali IUI jo? u nás je minimum 15% jinak neudělají :nevim: tak držím pšsti, ale opravdu je to divné, z normo na 1% :nevim:

když už byl udělaný odběr abyla jsem připravená na výkon. Tak to udělali.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
11.12.12 08:42

@popina u nás by to neudělali, jednou takhle poslali domů paní..i kdybys ležela na koze.. :lol:kdyby nebyl udělaný odběr, tak by nezjistili pomalé spermie :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
popina
11.12.12 08:48

@LuciTau hele, mě to je jedno. Pořád lepší, že to udělali ne? Doktor říkal, že norma je 5% (minule měl Tom 10%)
Mluvila jsem o tom se ségrou a prej to je normální. U chlapa to prostě takhle kolísá z týdne na týden.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
11.12.12 08:54

@popina já vím, nic neříkám, ajen že je dobře že to udělali že u nás by to neudělali..třeba zrovna se to povede i když s jedním procentem bych se na to neupínala, my máme většinou 40% ;)
každý CAR to má jinak u nás je minimálně 15 procent protože potom už je to na IVF prý tam sami nedoplavou, takhle mi to bylo vysvětleno.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
popina
11.12.12 08:56

@LuciTau možná že se každá bavíme o něčem jiném. Ty čísla fakt moc neodpovídají. To je jedno.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
11.12.12 09:00

@popina nene nebavíme u nás dělají IUI když je po zpracování spermií min.15% a 10mil./mlpohyblivých, jinak ne, protože to už je prý blbý SPG a posílají na IVF..

• Citovat
  • Upravit
popina
11.12.12 10:51

@LuciTau

tak jsem našla tohle.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
11.12.12 11:01

@popina to ano, ale nemá to nic společného s IUI, je to jen jako SPG, to pak ano, ale na IUI mám v závěrečné zprávě jiné hodnoty, a není to jedno? je to vaše čekání..já bych asi s tak málo procentama šla na IVF dříve, ale každého rozhodnutí a držím pěsti :pankac: :hug:
a koukám že to vaš SPG bylo to tera… a to je 30% tak kde jsi vzala 1% někde vyčetla nebo ti to řekli v caru? ;)

• Citovat
  • Upravit
popina
11.12.12 11:28
@LuciTau píše:
@popina to ano, ale nemá to nic společného s IUI, je to jen jako SPG, to pak ano, ale na IUI mám v závěrečné zprávě jiné hodnoty, a není to jedno? je to vaše čekání..já bych asi s tak málo procentama šla na IVF dříve, ale každého rozhodnutí a držím pěsti :pankac: :hug:
a koukám že to vaš SPG bylo to tera… a to je 30% tak kde jsi vzala 1% někde vyčetla nebo ti to řekli v caru? ;)

to je pohyblivost celkem těch 30%, ale normálně pohyblivých je prej 1%. To řekl doktor.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
11.12.12 11:29

@popina tak to je blbý :oops: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
791
11.12.12 12:17
@Ivča78 píše:
@Dana 79 Dančo, tak uvidíš, co ti doktorka poradí, náš malej měl zřejmě reflux, nepomáhalo nic. Doktorka nejdříve řekla, že se přepíjí, ale vzhledem k tomu, že mi pil málo, tak to tím nebylo. Doktorka mi radila dávat malému Nutriton na zahuštění mléka, ale tím, že jsem malého jenom kojila, tak jsem to nepraktikovala. To zvracení bylo hrozný, měla jsem každej den třeba dvě pračky prádla, jen jsem malého oblékla, tak se poblinkal a tak pořád dokola, byl to děs. Nakonec doktorku napadlo, abych ze stravy vyřadila všechny mléčné výrobky (musela jsem brát vápník v tabletách), a to pomohlo. Takže to byla asi nesnášenlivost laktózy.

Dnešní noc byla celkem ok akorát jsem jí dávala mín, tak byla vzteklá, že jsem jí to prso vzala :D. Schválně co Dr. na to, holky já furt řvu jak blázen, jak vidim, že jí něco je tak bulim asi ještě hormony, doufám, že mě to brzy přejde :mrgreen:.Co ty Ivčo nějaké porodní příznaky? Kdy jdeš do poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí