IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
9.12.12 17:08

@Ivča78 no já měla kontrakce nepravidelný, ale už jsem toho měla plný brejle, jednou 3 min. Pak zase 10 min.ale už to bolelo pořád, tak jsme jeli a malá se za 4 hoď ky narodila. Břicho na ms mě bolelo tři dny, já myslím, že brzy porodis. Při prijmu jsem byla na 4 cm otevřená a co jsem přijela do porodnice tak do hodiny jsem měla jednu velkou kontrakci a neprestavala. Jeď hned jak se nebudeš cítit dobře a zbytečně se nestresuj. Já taky myslela, že to od poslicku nerozeznám, ale je to jiný. Omlouvám se za chyby píšu z telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.12.12 17:31

@Dana 79 Dani, díky moc. No, já už taky chtěla včera jet, ale nakonec nic z toho, no. Uvidíme, jak to bude dál, dneska nic moc, kontrakce skoro žádný, mimčo se v bříšku mele, tak snad dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.12.12 18:51

@Ivča78 mě se tam malá taky mlela, nejvíc před tím než mi začaly kontrakce. Taky mě to vžycky přešlo, prostě se ti to blíží a zachvíli budeš mít prcka u sebe. Myslím na tebe :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.12.12 20:53

@Dana 79 Dani, díky moc, kéž bych už nečekala moc dlouho. Jen večer si vždycky říkám, že by se mi teď nechtělo, že se chci prospat :-). Ale dneska je kupodivu celkem i od kontrakcí klid, tak uvidíme, třeba se v noci i vyspím. Co malá beruška, jak to zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.12.12 09:18

@Ivča78 já si taky říkala, že nechci rodit v noci a hups rodila jsem celou noc :lol:. Malinká je zlatá, fakt hodná, ale Jájina je nachcípaná, tak jí držim vedle v pokoji a stará se o ní Honza a Niky, aby to Anetka nechytla, ale prej mají miminka imunitu od matky, tak by to chytit neměla. Dnes by si jí měli odvézt. Anetka dneska v noci se kroutila a škrundalo to v ní, tak nevím jestli prdíky či co a pak se najedla hodně a hodila takovou rouru, to jsem ještě neviděla. Snad to bude ok, vůbec jsem nespala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
10.12.12 10:26

Holky, já tu hltám všechny Vaše postřehy a rady ohledně porodu. Až to přijde na mě, tak vůbec nebudu vědět o co jde, takže budete v pohotovosti. Jasný, joo? :D

Anetka je takovej malej bobánek. Je fakt krásná!! Buď silná Dani, bez spánku je to těžký. Doufám, že si chodíš lehnout během dne, když malá spí. Co kojení? Vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.12.12 10:57

@Dana 79 Dančo, tak to je fajn, že je malá hodňoučká, to já od mého raubíře neznám, ale doufám, že tentokrát se mi taky poštěstí mít spokojené miminko :-). I když on člověk stále něco řeší i tak, viď :-)? Tak hlavně, ať to malá od Jájy nechytne a vy jste taky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.12.12 10:57

@handa30 Handí, to víš, že budeme v pohotovosti, kdy že to máš termín :-)? Hele, nic si z toho nedělej, já už jednou rodila a stejně nejsem o moc moudřejší, co se rozpoznání porodu týče :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.12.12 11:50

@Ivča78 @handa30 holky moje, já toho moc přez den nenaspím, nějak to neumím. To byla jen dnešní noc jinak se malá napapá a spí ani v noci nebrečí, já dnes byla vykulená jak se pozvracela a ted hodila šavli zase, podle mě se přejídá a nestíhá to trávit, tak jsem jí zbytek noci sledovala :mrgreen:. Jinak kojení ok malá saje pořád, mlíčka mám hoooodně… Handí neboj porod poznáš určitě, když to přijde, tak už to nepřestane, ale v pohotovosti budeme Handí neboj :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.12.12 13:51

Holky tyhle vám musím poslat, aktuální foto :lol:. Anetka hodné mimi, taky jedna s maminkou a Jája s Anetkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
10.12.12 14:03

Jéé, tak už víme, jak vypadá Jája :)
No a Anetka, to mimčo z magazínu. Asi se nad ní brzy rozplynu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
10.12.12 14:34

Čauves holky, tak dneska jsem byla na dalším IUI a manželovi vyšel úplně naprd spermiogram. Vyšel nějaký tetrazoospermie. Což je prej snad jen 1% pohyblivých. Je to nějaký fakt divný. V létě měl 2× asthenospermii, pak napodzim 2× normo a teď tohle. Docela nechápu.

• Citovat
  • Upravit
15413
10.12.12 15:50

@Dana 79 Dančo, tak to máš super, že ti tak hezky i v noci spinká, tak to je fakt asi dobře napapaná. Máš trošku podloženou postýlku u hlavičky, aby tolik neblinkala? Ale náš malý taky dost blinkal a nic moc jsme s tím neudělali, postupně to přešlo… Jinak je nádherná a na jedné fotce, jak je u tebe, mi přijde, že se usmívá :-).

@popina Popi, to mě mrzí a co vám k tomu řekli v CARu? Ono se ten spermiogram asi může dost měnit, ne? Třeba to už bude zase příští cyklus jinak :nevim:. Co nějaké vitamíny, bere manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
10.12.12 17:39

@Ivča78
neřekli v zásadě nic. Jen že se to stává, že to takto kolísá. Sama osobně si teda myslím, že to nic strašného není. Že to prostě jen jednou vyšlo špatně :think:
Jinak manžel bere energyman. Ten je dobrej.

• Citovat
  • Upravit
1257
10.12.12 18:35

@popina tak to je mi líto, a udělali Vám IUI, u nás v CAR by to ani neudělali. Neměl manžel nějakou virozu či nemoc, co by mohlo ovlivnit?? Takové kolísání může být, ale že by z normospermiogramu na 1% pohyblivých???To je divné…tak špatnej spg jsme nikdy neměli a stejně to bylo málo…uvidíte ješte jednou a pokud bude zase špatnej tak Vám stejně nabídnou IVF…IUI je v těchto případech úplně zbytečné…drž se, třeba to příště bude lepší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí