Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petulikov ono asi hodně záleží i na tom v jakém je člověk rozpoložení. Jsi mladá, takže času na doktory máš opravdu spoustu a co si budeme povídat, přirozeně je jednoznačně lepší
Petulko netestovala, nechávám to na pátek a pak rovnou zavolám do caru. Tak držím palce, ať dopadneš moc moc dobře
Dani je opravdu úžasná, je to andílek ![]()
@Dana 79 píše:
@handa30 Handí děkuju ti, koukám na tvůj metřík a taky se ti to krátí a za chvíli budeš mít u sebe taky takovou panenku. Jak se cítíš, doufám že dobře. Já mám nahoře z 9 kg co jsem přibrala už jen 2 kg a to mám prsa nalitý mlíkem, že můžu kojit tři děti
,tak to mám asi v prsou, je nádherný si vzít na sebe věci, které jsem nosila předtím. Anetka je fakt zlatíčko, ted vytáhla 80ml a leží a kouká na mě. Posílám ještě jednu fotku, jak jsme šly poprvé k Dr.
Dani, já nemám slov a mám slzy v očích. Ta je tak nááádherná a slaďoučká. TO je zázrak
Máš ji krásně oblečenou. Já si vůbec nedovedu představit, že budu mít brzy taky takovou princeznu. Já se z ní pak asi po…
@handa30 Handí jsem na tom stejně, taky jsem z ní vyprdnutá
a to oblečení jsem nakupovala po bazárkách, nejvíc v Galerii Butovice tam prodávají přímo maminy každou 3 sobotu v měsíci a fakt za hubičku
. Za chvíli jí máš taky u sebe, strašně to těhotenství uteklo i když ten konec byl zdlouhavej, protože mi bylo špatně, ale je to zázrak, že vůbec malou mám díky IVF.
@PavlaPir píše:
Holky test je pozitivní a na 18. jsem objednaná na UTZ
Jupíííí!!!
![]()
@PavlaPir píše:
Holky test je pozitivní a na 18. jsem objednaná na UTZ
super!!!
to budou ty nej Vánoce co?
Pavlopir- jupí jupí jupí… mám z tebe holka radost, tak hlavně at je vše ok!!! já budu mít dnešní výsledky krve až odpoledne, tak jsem na nervy ![]()
Ahoj holky, moc gratuluju ke krásné Anetce
a i k pozitivním testíkům
… mě dnes čeká první ultrazvuk, tak jsem na to moc moc zvědavá, jestli uvidím tečku, jsem dnes 5+5 ![]()
@PavlaPir Tak to je super
,tady to je už samá těhule
to je dobře, aspoň je vidět že to funguje, já mám takovou radost.
Tak jsem holky štastná jako blecha mám HCG 5399 jednotek
![]()
Lupo myslím, že v pátém týdnu by to mohlo být krásně na UZ vidět a ne jen tečka, ale brambora ![]()
gratuluji, to je super čísílko
jsem zvědavá, co uvidím, pak napíšu ![]()
@Lupa píše:
@Petulka IIgratuluji, to je super čísílkojsem zvědavá, co uvidím, pak napíšu
ok budu čekat - já se tak na to UZ těším, po tolika vytrpěných věcech snad už můžu doufat, že by se na nás také usmálo štěstíčko ![]()
@Petulka II nádhera
vždyť to říkám samá těhule
.
Ivčo, tak co jak se cítíš, už se ti to taky blíží co!!! Já tě obdivuji, Adámek je tak malinkej a budeš mít další mimi. Jájině budou 3 v březnu, ale nějak to někdy s ní nedávám a často křičim, nedělej to nesahej tam, pořád chce opatrovat Anetku a nejde jí to vysvětlit, že nemůže a pak brečí a cítí se odstrčená a já se cítím jak zlá teta.
@Dana 79 Dančo, no už mám občas poslíčky, ale jenom tvrdnutí bříška, jinak nic. Nález pořád stejný, včera jsme si udělali totiž neplánovaný výlet do porodnice, ale nic to nebylo
. No, zatím mě neobdivuj, ještě tady nemám mimčo, kdoví jak to budu zvládat. Hele, já v tom mám u tebe trošku zmatek, Jája je manželova dcera z prvního manželství? Ono to u takhle malých dětí je problém jim to vysvětlit, chtějí pomáhat, uvidíme, jak to bude u nás, ale hlídat budu muset jako ostříž, to je jasný.
Koukám, že tady přibylo nových těhulek, hrozně moc všem gratuluju
.