IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
5.12.12 19:05

Petulikov ono asi hodně záleží i na tom v jakém je člověk rozpoložení. Jsi mladá, takže času na doktory máš opravdu spoustu a co si budeme povídat, přirozeně je jednoznačně lepší

Petulko netestovala, nechávám to na pátek a pak rovnou zavolám do caru. Tak držím palce, ať dopadneš moc moc dobře

Dani je opravdu úžasná, je to andílek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.12.12 10:59
@Dana 79 píše:
@handa30 Handí děkuju ti, koukám na tvůj metřík a taky se ti to krátí a za chvíli budeš mít u sebe taky takovou panenku :). Jak se cítíš, doufám že dobře. Já mám nahoře z 9 kg co jsem přibrala už jen 2 kg a to mám prsa nalitý mlíkem, že můžu kojit tři děti :),tak to mám asi v prsou, je nádherný si vzít na sebe věci, které jsem nosila předtím. Anetka je fakt zlatíčko, ted vytáhla 80ml a leží a kouká na mě. Posílám ještě jednu fotku, jak jsme šly poprvé k Dr.

Dani, já nemám slov a mám slzy v očích. Ta je tak nááádherná a slaďoučká. TO je zázrak :) Máš ji krásně oblečenou. Já si vůbec nedovedu představit, že budu mít brzy taky takovou princeznu. Já se z ní pak asi po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.12.12 13:11

@handa30 Handí jsem na tom stejně, taky jsem z ní vyprdnutá :) a to oblečení jsem nakupovala po bazárkách, nejvíc v Galerii Butovice tam prodávají přímo maminy každou 3 sobotu v měsíci a fakt za hubičku :palec:. Za chvíli jí máš taky u sebe, strašně to těhotenství uteklo i když ten konec byl zdlouhavej, protože mi bylo špatně, ale je to zázrak, že vůbec malou mám díky IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.12.12 08:56

Holky test je pozitivní a na 18. jsem objednaná na UTZ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.12.12 09:15
@PavlaPir píše:
Holky test je pozitivní a na 18. jsem objednaná na UTZ :dance:

Jupíííí!!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
7.12.12 09:41
@PavlaPir píše:
Holky test je pozitivní a na 18. jsem objednaná na UTZ :dance:

super!!! :dance: :dance: :dance: to budou ty nej Vánoce co?

• Citovat
  • Upravit
967
7.12.12 09:50

Pavlopir- jupí jupí jupí… mám z tebe holka radost, tak hlavně at je vše ok!!! já budu mít dnešní výsledky krve až odpoledne, tak jsem na nervy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.12.12 10:27

Ahoj holky, moc gratuluju ke krásné Anetce :) a i k pozitivním testíkům :)… mě dnes čeká první ultrazvuk, tak jsem na to moc moc zvědavá, jestli uvidím tečku, jsem dnes 5+5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.12.12 12:03

@PavlaPir Tak to je super :dance:,tady to je už samá těhule :lol: to je dobře, aspoň je vidět že to funguje, já mám takovou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
7.12.12 13:21

Tak jsem holky štastná jako blecha mám HCG 5399 jednotek :srdce: :srdce: :srdce:

Lupo myslím, že v pátém týdnu by to mohlo být krásně na UZ vidět a ne jen tečka, ale brambora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
7.12.12 13:25

@Petulka II to je skvělá zpráva. Mám z vás takovou radost! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
189
7.12.12 13:37

@Petulka II

gratuluji, to je super čísílko :) jsem zvědavá, co uvidím, pak napíšu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
7.12.12 13:42
@Lupa píše:
@Petulka IIgratuluji, to je super čísílko :) jsem zvědavá, co uvidím, pak napíšu :)

ok budu čekat - já se tak na to UZ těším, po tolika vytrpěných věcech snad už můžu doufat, že by se na nás také usmálo štěstíčko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.12.12 15:50

@Petulka II nádhera :palec: vždyť to říkám samá těhule :lol:.

Ivčo, tak co jak se cítíš, už se ti to taky blíží co!!! Já tě obdivuji, Adámek je tak malinkej a budeš mít další mimi. Jájině budou 3 v březnu, ale nějak to někdy s ní nedávám a často křičim, nedělej to nesahej tam, pořád chce opatrovat Anetku a nejde jí to vysvětlit, že nemůže a pak brečí a cítí se odstrčená a já se cítím jak zlá teta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
7.12.12 15:53

@Dana 79 Dančo, no už mám občas poslíčky, ale jenom tvrdnutí bříška, jinak nic. Nález pořád stejný, včera jsme si udělali totiž neplánovaný výlet do porodnice, ale nic to nebylo :-). No, zatím mě neobdivuj, ještě tady nemám mimčo, kdoví jak to budu zvládat. Hele, já v tom mám u tebe trošku zmatek, Jája je manželova dcera z prvního manželství? Ono to u takhle malých dětí je problém jim to vysvětlit, chtějí pomáhat, uvidíme, jak to bude u nás, ale hlídat budu muset jako ostříž, to je jasný.

Koukám, že tady přibylo nových těhulek, hrozně moc všem gratuluju :potlesk: :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí