Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PavlaPir píše:
Petulko neblázni, sice je to původně o IUI, ale téměř všechny z nás podstoupily IVF, takže tu máš co dělat. Tak to moc moc moc gratuluju! A co to krvácení? Dali ti na to něco? No já se nechci také předčasně radovat, ale mám opravdu pěknýho ducha, tak v pátek budud dělat zase test a pak volat výsledek do caru. Jestli to dopadne, tak se budu objednávat na utz. Zatím to asi vypadá nadějně
Jo a jsem děsně unavená, pořád bych jen spala
Tohle vůbec neznám…
jé jé jé ducha - no to je úžasný!!!
a jestli jsi unavená, tak to by fakt mohl být první příznat těhulkovství!
Já už ted nekrvácím, takže mi na to nic nedali a prý když nemám cystu nebo hematom, tak mi ani nic na krvácení nedají, tak snad už budu mít čisté kalhotky ![]()
já nevěděla, že už jste některé i po IVF, pořád jsem si myslela, že UIU že s tím se začíná a pak následuje IVF.
tak dej určo vědět jak to pak s tebou vypadá, já také dám… zajdu si v pátek znovu na krev jako samoplátce - je to za 206kč a výsledky jsou za 2 hodiny ![]()
Petulko doufám, že by to mohlo být ono
A kam si chodíš na krev? Vím, že to jde, ale nevím jak to chodí
Ahoj holky.
Mohla bych se k vám přidat? Včera jsem byla poprvé na IUI. Stimulovali mě v Caru clostilbegytem. Od zítřka mám začít brát utrogestan. Přítel má spermio v pořádku. Problém byl u mě. Neměla jsem žádnou ovulaci. Snažíme se skoro rok. ![]()
@PavlaPir píše:
Petulko doufám, že by to mohlo být onoA kam si chodíš na krev? Vím, že to jde, ale nevím jak to chodí
já jsem z Litvínova, normálně na polikliniku, kam chodí všichni na krev a když přijdu na řadu, tak vytáhnu průkazku a řeknu, že si jdu zjistit HCG jako samoplátce podepíšeš papír zaplatíš u nás je to 206kč a je to - nic složitého. Já se nechci doprošovat gyndařky - mám děsnou krávu fakt! dokonce se jí ani nelíbí, že jsem si jako sama od sebe dovolila jít na IVF - prostě síla!!
Není tu některá z Litívnvoa aby mi doporučila lepšího gyndaře???
@Petulka II tak o tom mi povídej, já šla do centra taky na doporučení švagrové a gyndař je na mě doteď tak naštvaný…oni asi z toho mají body, že Tě odešlou do centra…takže to vygradovalo tak, že měním doktora. Je neochotnej, UTZ má jak ze staré doby a byla jsem u nové a tam jsem byla strašně spokojená a cítila jsem se tam dobře. Takže přesně vím, o čem mluvíš…nemají to rádi.
Zdravím.....chci se s vami podělit o moji zkušenost.....IUI DOMA
Nasla jsem „navod“ na internetu tak jsem to zkusila, mám teď ovu tak uvidíme za dva tydny! stříkačkou 10ml samozrejme bez jehly, jsem si do pochvy vztrikla sperma…samozrejme tak sby co nejmene sperma vyteklo…zkusila jsem si i pomoci prsty aby sperma slo co nejblize k cipku.pak na 10min poloha se zadeckem na polštáři…taky jsem četla plno diskuzi a vetsinou to využívají jen lezbičky… ted to je oblibene i u normalnich paru a pry to fakt funguje…ja to udelala proto ze manžel ma orgasmus 90%jen tehdy kdyz „to“ do končím oralnim sexem, takze to do me skoro nikdy neudela…Samozřejmě zadnou ochranu nepouzivame a miminku se neberanime…tak jsem zvědavá! Některým to pry vyšlo napoprvé jiným na počtvrté, na po šesté ale vyšlo, tak proc ne
CO VY NA TO???
@PetulikOVno mě to příjde stejný jako normálně…u iui je uspěšnost vyšší kvůli tomu, že je sperma zavedeno až za děložní čípek.
Ahoj holky, tak průchodnost jsem zvládla a je to OK ![]()
To by mě teda zajímalo v čem to vězí ![]()
Anýsku držím palce!
Petulko, také jsem o tom uvažovala, protože na krev vůbec nepůjdu. Když vyjde test, tak se máž objednat zhruba 3 týdny po et na utz.
Popino, tak je dobře že víš, že je to průchozí. Kolikrát ještě budeš zkoušet IUI
@PavlaPir píše:
Popino, tak je dobře že víš, že je to průchozí. Kolikrát ještě budeš zkoušet IUI
ještě nevim. Tentokrát jsem měla mít stimulaci, ale to se kvůli té průchodnosti nestihlo. V lednu asi jeden cyklus vynechám, protože jsou v tom ty Vánoce a pak bych chtěla zkusit ještě jeden cyklus se stimulací. ![]()
Popino a jinak máte vše v pořádku? Moc bych ti přála, aby vyšlo IUI
@PavlaPir píše:
Popino a jinak máte vše v pořádku? Moc bych ti přála, aby vyšlo IUI
no pravděpodobně je vše OK. Ale je jasný, že může být v háji ještě spousty věcí, které nejsou zjištěné. Ale spíš si myslím, že to je OK ![]()