Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dančo ta tě hezky potrápila
tak snad už brzy nebude
Určitě vybírá hezké datum ![]()
Petulko Tak to je super! A na to krvácení ti něco neporadili? Stále vydržela, včera jsem měla trošku nutkání, že bych zkusila v pátek, ale asi počkám až do pondělí, ne-li dýl. Tak nějak se chci udržet v naději, že to vyšlo, tak ať němám zkažený víkend ![]()
Ivčo a kolik měl Adámek při porodu?
@Dana 79 tak to si pěkně užíváš ten konec, se to řekne dlouhé procházky, co, když to vše bolí jak čert…na tohleto se fakt netěším. Mě je dneska dobře, žádné nevolno ![]()
@slunečnice81 užívej si to dokud to jde. Já jsem fakt hotová, jak mě dneska poštourala, tak mě bolí břicho jako blázen. Teď mám pěknou kontrakci, tak snad se to rozjede. Jsem ráda, že se cítíš dobře.
@PavlaPir Pavli, Adámek měl 3280 gramů, a to jsem přenášela, proto mě ta váha dost překvapila. Vždyť jsem byla 37+2.
@Dana 79 Dančo, přeju ti, ať to už je ono a rozjede se to. To čekání je fakt příšerný. Mě včera to vnitřní vyšetření teda taky docela bolelo a celej den jsem to dole cítila, že je to nějaký divný. No ale dneska mám snad už klid.
@Ivča78 mě to nikdy nebolelo až dnes poprvé a protože pořád špinim, tak je to tím otevíráním, jak Dr. říkala. Při prvním jsem prostě začala rodit a bylo to a tady se chystám už týden
.
Ahojky holky, tak jsem dnes byla na kontrolním odběru, zda hcg pěkně roste a vypadá to dobře, v pondělí 59 jednotek dneska 112 jednotek, příští týden budu volat do Pronatalu a objednávat se na ultrazvuk. Nepřeju si nic víc, než aby bylo vše v pořádku ![]()
Co Vy? jak se máte? všem držím moc palečky, ať jsou brzo na testíku // L.
@Lupa super, sice jsi v úplném začátku tak na sebe dávej pozor a moc Ti držím pěsti ![]()
Ahoj holky chcu se zeptat da se nejak zjistit zda iui vyslo driv nez z krve podle nejakych indicii treba?
@Lupa tak to je superky zprávička, moc gratuluju
.
@Baby1987 na indicie kašli, to si lehce vsugeruješ. Já jsem svoje první ani druhé těhotenství na sobě z počátku vůbec nepoznala. Příznaky se u mě objevily až později, když jsem už věděla jistě, že jsem těhotná. Ale i tohle může mít každý jinak.
@Dana 79 Dančo, tak jak jsi na tom? Nerozjelo se už něco? Mě to vyšetřování taky nikdy nebolelo, tak nevím, co tenhle doktor v porodnici se mnou dělal, ale dopředu říkal, že to bude trošku nepříjemné, tak ti nevím. Ale Hamiltona mi nedělal, to by za tu chvilku nestihl a určitě v tomto týdnu těhotenství nedělal. Asi je to tím, že se nám ty porodní cesty už chystají.
@Ivča78 No tak už tady lezu po zdi, kontrakce mám po 10-15 min. už dvě hodiny, ale jsou teda pěkný, vůbec nejdou rozdýchat, tak doufám, že to bude brzy za mnou. Počítám, že pojedeme tak někdy v noci do porodky.Je to úplně jiné než kdy předtím. ![]()
Dana79 tak preji at to probehne rychle a jste obe v poradku uz se tesime na fotecky mimiska
drzte se holky:)
Tak holky mám to za sebou Anetka se narodila 29.11.v 04:22 a má 50 cm a 3220g do porodince jsme dorazili v půl jedný, ale docela to šlo.
@Dana 79 píše:
Tak holky mám to za sebou Anetka se narodila 29.11.v 04:22 a má 50 cm a 3220g do porodince jsme dorazili v půl jedný, ale docela to šlo.
ani jsem nestihla přečíct všechny příspěvky a koukám, že Anetka je už na světě. To je paráda. Moc a moc gratulujuuu
![]()
Dani moc moc moc veliká gratulace! Ať jste obě brzy fit a doma. To jsou super zprávy takhle po ránu
Taky už se moc těším na fotečky ![]()