IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1116
27.11.12 11:46

Ahoj ja na laparoskopii musela byla jsem na hydrolaparoskopiikde mi rekly ze zkousely profuk ale nepovedlo se a ze je jen 4%sance ze pruchozi jsou a jen se stlacily ale ze mi doporucuji ivf a 14dni na to me zaclo bolet bricho v caru mi rekly ze to je zanet mocaku tak mi daly antibiotika a cevkovaly me a kdyz me to ani po 14dnech nepreslo sla jsem ke sve gynekolozce a ta mi zas rekla to neni zanet mocaku ale zanet vajecniku takze dalsi antibiotika a kdyz me to stale neprechazelo zmenila jsem gynekologa a ten mi dal nesteroidni prasky ze pokud to je bakterie zabiji ji ty prasky ze to po mesici nejsou konecne antibiotika a pokud to bude i za tyden bolet udela mi laparku bolelo to stala takze me bral na laparku a rekl ze pri jednom zkusi i tu pruchodnost ze ta hydrolaparoskopie neni spolehliva po laparce mi rekl ze vejcovody jsou pruchozi a to co me furt bolelo byly srusty u delohy zadni stenypanevni a strev takze mazec uz me v tom caru nikdy neuvidi kde mi je zpusobily a neprisly na to co mi je natoz ze vejcovody mam pruchozi coz uz za tu dobu mi rekly dalsi 2doktori

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.11.12 12:00

@Dana 79 zrovna dneska je mi lépe, ale poslední 2 dny mi bylo fakt špatně. Bříško ještě nemám, ale nemám strach, za chvilku se ukáže…dneska si jdu pro těhu průkazku, tak doufám, že bude vše v pořádku a jak má. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.11.12 12:14

@slunečnice81 to víš že bude všechno v pořádku a za chvíli se budeš koulet jako já :lol:. Přeju ti, aby ti nebylo moc špatně, já měla celodenní nevolnosti až do 16tt fuj i v noci. Dej vědět jak jste poporostli.

@Baby1987 taky jsi si pěkně užila, to je mi líto, teď už bude všechno dobré a moc ti držím palečky ať to už vyjde.

Holky viděly jste už dnes tohle, jako mě tohle někdo udělat ve výtahu, tak prokoušu ty dveře ven :)http://www.novinky.cz/…-hororu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
27.11.12 12:56

Dana79 dekuji za podporu snad to vyjde v ut jdu na krev zda mame zlute telisko verim ze tam bude spermie se pry hemzily oba dny co delal iui tak snad to vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
27.11.12 13:37

@Baby1987 tak na úterý ti držím palečky, určitě to bude ok :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
27.11.12 13:54

Dana 79 snad jo verim v to dam vedet snad nebudu smutna ve st

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
27.11.12 14:36

Ahoj tak jsem byla v Plzni a nakonec to zkusíme ještě jednou, ale až v lednu mám začít brát clostyl tak doufám že mi tak 3 IUI vyjde novej rok tak nový mimi. Jinak jsem byla poučena, že mám zhubnout jinak IVF nebude tak mám trochu strach mám teda nadváhu a vím, že to myslí dobře takže se snažím cvičit a uvidíme :( Jinak všem vám držím pěstičky na 2 čárky. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
27.11.12 14:37

Má sestra otěhotněla na Homolce hned při svém prvním UIU - byla po laparce a vše jí krásně vyšla - má dnes 5letou holčičku a pak spontálně tříletou další kočičku - já jsem také chtěla UIU -ale doktor v teplicým Pronatalu nám řekl, že je strašně malá pravděpodobnost a poslal nás do IVF - ted čekám na výsledek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
27.11.12 14:38
@andyxxx píše:
Ahoj tak jsem byla v Plzni a nakonec to zkusíme ještě jednou, ale až v lednu mám začít brát clostyl tak doufám že mi tak 3 IUI vyjde novej rok tak nový mimi. Jinak jsem byla poučena, že mám zhubnout jinak IVF nebude tak mám trochu strach mám teda nadváhu a vím, že to myslí dobře takže se snažím cvičit a uvidíme :( Jinak všem vám držím pěstičky na 2 čárky. papa

Adyxxx já mám 90kg a nikdo při IVF o váze nic neříkal, takže podle mě klííídek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.11.12 14:42

Dani tak to chápu, ale zase už každým dnem budeš mít ten malý uzlíček lásky a na všechno tohle trápení už si pomalu ani nevzpomeneš :) Navíc budou Vánoce, tak to bude taky hezký období. No já jsem byla v pátek na ET, v neděli mě přepadla nějaká viróza :(, takže mám trochu strach. Včera už to bylo lepší a dnes už mě jen škrábe v krku, takže už ani neležím. Na zamražení mi nic nezbylo, takže jsem z toho byla dost sklamaná, ale musím věřit, že to teď vyjde!

Holky snažilky všem vám moc držím palce :hug:

Petulko já taky čekám na výsledek, kdy si byla na ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
27.11.12 14:49

Dekuji za podporu doufam ze vyjde iui ted kdyz tak jeste par pokusu iui a v nejhorsim pak ivf mi o vaze nic nereknou mam 62kg a to jsem asi 3-4kg pribrala z tech vsech hormonu tak snad bude vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
27.11.12 14:51

Jo já mám taky 90kg ale bohužel jsem malá 160 cm takže je to na mě hodně vidět. Mrzí mě to, ale co se dá dělat. Hodně jsem nabrala když jsem přestala kouřít jinak jsem měla těch 70 kg.max jenže pak přišlo astma a přestala jsem kouřit a nějak samo to šlo nahoru každopádně se budu snažit něco schodit aspon na tich 85 nebo 80.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
27.11.12 14:51

PavloPIr - já jsem byla na ET minulé úterý - dnes je to tedy přesně týden. NO a v sobotu jsem začala krvácet - takže jsem si říkala, že se to nepovedlo, že přišla menzes - jenže ta trvala jen dva dny - včera a dneska test pozitivní, ale opět krvácím, takže dneska doktor řekl, že mám opět nasadil utrogestan a vše co jsem při sobotní „menzes“ vysadila a že uvidíme, zda mám v bříšku bojovníka, nebo půjdu v lednu na KET máme zamraženo na tři pokusy. Jo a byla jsem v Teplicích v Pronatalu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
27.11.12 14:55
@andyxxx píše:
Jo já mám taky 90kg ale bohužel jsem malá 160 cm takže je to na mě hodně vidět. Mrzí mě to, ale co se dá dělat. Hodně jsem nabrala když jsem přestala kouřít jinak jsem měla těch 70 kg.max jenže pak přišlo astma a přestala jsem kouřit a nějak samo to šlo nahoru každopádně se budu snažit něco schodit aspon na tich 85 nebo 80.

tak jasně že bude pro tvé sebevědomí lepší, když se ti podaří schodit, držím z celého :srdce: palečky, taky si říkám, že tedy budu mít jednou v těhuprůkazce váhu nad 100kg, ale co, manžel ví jaká jsem a miminko za to stojí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.11.12 15:00

Andyxxx to slyším poprvé že mají problémy s váhou. Vždyť všechny ty hormony to tvoje úsilí stejně zvrátí :( Ba naopak, měla by si být v klidu a v pojodě a ne se stresovat

Petulko určitě máš bojovníčka. Držím všechny palečky co mám aby se bojovníček držel. Jsou to nervy :(. Ty už jsi týden po et testovala? To jsi dobrá, já se toho hrooooozně bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí