IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
967
30.11.12 12:15
@slunečnice81 píše:
@Petulka II zajdi si k lékaři, na nic nečekej, můžeš mít hematom jako já.....dali by Ti na to léky…

holky jste hodné, ale já volala znovu do Pronatalu a doktor narovinu řekl, že nic dělat nemůžeme, že jsem se takhle brzo testovat neměla - dal mi najevo, že se jako zbytečně stresuju - a že mám přijít až to úterý -to bude 14 dní od transferu.

Krev je jako při klasické menzes jen trošku tmavější, už jsem to dneska nevydržela a poprvé se rozbrečela - až přijde manžel z práce, tak mu to budu muset říct a vím, že on to nese snad hůř než já, no uvidíme…

všem držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
30.11.12 12:16

Ještě jsem nenapsala, že právě dnes jsem měla dostat menstruaci, tak maličkatá naděje, že třebas to bude k tomu. ale co potom znamenalo to krvácení sobota neděle a pondělí?? fatk nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
30.11.12 12:28
@Petulka II píše:
holky jste hodné, ale já volala znovu do Pronatalu a doktor narovinu řekl, že nic dělat nemůžeme, že jsem se takhle brzo testovat neměla - dal mi najevo, že se jako zbytečně stresuju - a že mám přijít až to úterý -to bude 14 dní od transferu.

Krev je jako při klasické menzes jen trošku tmavější, už jsem to dneska nevydržela a poprvé se rozbrečela - až přijde manžel z práce, tak mu to budu muset říct a vím, že on to nese snad hůř než já, no uvidíme…

všem držím palečky!!!

Achjo. Oni to nemaj doktoři rádi, když se člověk testuje dřív :-(

Ale stejnak bych alespoň trošku doufala, že to vyšlo. A to brečení…klidně se rozbreč. Ono to aspoň jde ven a pak se člověk cítí o něco líp. Nebo mě to aspoň jednou za čas pomůže. Pobrečet si. Drž se :hug:

• Citovat
  • Upravit
189
30.11.12 12:30

@Baby

tak minimálně 10 dní bych určitě počkala… u někoho vyprchává i déle. Záleží na tom, kolik jsi píchala jednotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
30.11.12 12:33

@PetulkaII
zkus toho doktora, mohl by napsat utrogestan, nebo duphaston, já ho třeba beru od třetího dne po iui… prý je to na udržení, aby se miminko mohlo pěkně uhnízdit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
30.11.12 12:46
@Lupa píše: @PetulkaII
zkus toho doktora, mohl by napsat utrogestan, nebo duphaston, já ho třeba beru od třetího dne po iui… prý je to na udržení, aby se miminko mohlo pěkně uhnízdit :)

utrogestan beru už od transferu - dva ráno a dva večer, ale je pravda, že nezavádím ale polykám. Máte některá zkušenosti jestli jsem to třeba nepohnojila s tím, že to polykám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
30.11.12 12:47

@Petulka II lepší je 100%ně zavádět..já vždy zaváděla a když jsme polykala první měsíc braní, tak jsme to dostala i když jsme ho měla ještě 3 dny brát.-.

• Citovat
  • Upravit
1059
30.11.12 12:50

Peťulko neházej flintu do žita, počkej až na to úterý a hlavně buď v klidu a nestresuj se. Hodně odpočívej, abys nakonec miminku neublížila tím stresem, že se to nepovedlo. Vím, že je to težké na to nemyslet, ale puste si s manželem nějaký hezký film, dejte si něco dobrého a uvidíš v úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
30.11.12 12:52

Mě řekla doktorka v caru, že mám zavádět a ještě mi dala instrukce. Holky vy všechny bereta 2ráno a 2 večer? Já musím brát krom toho ještě 2 okolo poledního, takže masakr dávky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
30.11.12 12:55

Ty bláho, tak jsem to asi fakt měla zavádět. Mě vadilo, že pak musím mít vložku, takže jsem se v Pronatalu ptala a dr řekl, že když se mi při polykání nemotá hlava a nedělá problém, že můžu polykat… no tak vím pro příště… všem moc děkuji za podporu dám určo vědět v úterý jak jsem dopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
30.11.12 12:58

Já beru duphaston (polykám) a je to v pohodě, je to asi případ od případu. Ale myslím, že i polykání by mělo stačit. Hlavu vzhůru, vše bude dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
30.11.12 14:48
@slunečnice81 píše:
Holky, jak to tady tak čtu, tak se dávají pořád ta samá jména, Terezka, Matěj, Matyáš, Natálka, Anna, Lucie, Jakub, Tomáš…mě to už teda dost vadí(to ale nic proti Vám :mrgreen: ),jako kdyby nebyly v kalendáři jiná jména a řekla jsem si, že chci dát nějaké klasické české pěkné jméno. Vybrala jsem po mamce Alenka, pak se mi líbí Gita a pro kluka asi Petr. Ještě mi to přijde brzy, ale to víte, už nad tím člověk přemýšlí. Nechci se dočkat toho, že moje dítě bude chodit do školy, kde se polovidna dětí bude jmenovat stejně. :mavam:

No, to máš pravdu, jsou to častá jména. Ale zase kvůli tomu, že jsou častá, se mi nechce dávat jméno, které se mi až tak nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
30.11.12 14:49

@Dana 79 Dančo, tak to je super, že kojení je v pohodě. Neboj, mlíčko se brzy vytvoří, ty začátky jsou těžký, mě se udělalo tuším až třetí den po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
30.11.12 17:17

@PavlaPir já beru taky 2-2-2 a kamarádka bere 4-0-4…takže v tom nejsi sama, a až do 12 TÝDNE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
30.11.12 17:19

@Petulka II MĚ V CARU TAKY ŘEKLI ZAVÁDĚT…ALE POLYKÁNÍM URČITĚ NIC NEPOKAZÍŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie