Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Popino jsou to opravdu záhady. Já jsem absolvovala 6 IUI a věřila, že při špatném spermio se to prostě může povést. Trvalo mi hodně dlouho, než jsem pochopila, že ty mrchy nedorazí na místo určení ![]()
Anýsku jo jo, já možné to je. Mě také bolel a myslím, že to bylo po pregnylu ![]()
@PavlaPir Jojo já si nemohla vzpomenout jak se to píše.
Ale podbříšek mě bolel už po stimulaci clostíkem. ![]()
@popina mám z Tebe radost, jak dlouho jsi tam byla?? A dalo se to vydržet, že?? Kde jsi na tom byla??Ale super…uvidíš, ono to vyjde ![]()
@Dana 79 píše:
Ahoj holky, tak nás dnes propustili z nemocnice domu, jsem fit a malá je hodná. Tak posílám nějaké fotky.
Dani, ta je taaaak krásná!!! Moc gratuluju ![]()
@PetulikOV píše:
Zdravím.....chci se s vami podělit o moji zkušenost.....IUI DOMANasla jsem „navod“ na internetu tak jsem to zkusila, mám teď ovu tak uvidíme za dva tydny! stříkačkou 10ml samozrejme bez jehly, jsem si do pochvy vztrikla sperma…samozrejme tak sby co nejmene sperma vyteklo…zkusila jsem si i pomoci prsty aby sperma slo co nejblize k cipku.pak na 10min poloha se zadeckem na polštáři…taky jsem četla plno diskuzi a vetsinou to využívají jen lezbičky… ted to je oblibene i u normalnich paru a pry to fakt funguje…ja to udelala proto ze manžel ma orgasmus 90%jen tehdy kdyz „to“ do končím oralnim sexem, takze to do me skoro nikdy neudela…Samozřejmě zadnou ochranu nepouzivame a miminku se neberanime…tak jsem zvědavá! Některým to pry vyšlo napoprvé jiným na počtvrté, na po šesté ale vyšlo, tak proc ne
![]()
CO VY NA TO???
@slunečnice81 píše:
@popina mám z Tebe radost, jak dlouho jsi tam byla?? A dalo se to vydržet, že?? Kde jsi na tom byla??Ale super…uvidíš, ono to vyjde
Na sále asi cca 20 min a pak jsem tam ještě ležela hoďku. Jako hustý dost, v jednu chvíli jsme myslela, že to už nevydržím, ale pak OK
Ale podruhé už nechci ![]()
Byla jsem na tom v Plzni v Natalartu
@PavlaPir tak presne! Ja teda doufám ze problem s otehotnenim mit nebudu…řekla bych ze holky do sebe nechají vrtat aniz by se nejdrive alespon rok dva snažili o miminko přírodní cestou…ja bych do toho šla až kdyz bych nevěděla kudy kam ![]()
PetulikuOV - já si říkám, že když to některým vyšlo, tak ti to může vyjít také - uvidíš - na doktory pak máš čas vždycky.
popino- takže dobrý, teď už hurá do toho a půl je hotovo ![]()
PavloPir - je dneska dušík větší, nebo jsi raději ještě počkáš? já jsem se dnes objednávala na pondělí do Pronatalu - to budu tři týdny po et - tak se uvidí. Nejvíc jsem zvědavá na tu krev v pátek - „vypočítala“ jsem si, že bych měla mít tak kolem 3000-3500jednotek, tak se uvidí. určo dám vědět ![]()
@slunečnice81 píše:
Nechci být nezdvořila, ale tohle je úplně zbytečné. IUI spočívá v tom, že Ti tenkým katetrem zavedou promité a očištěné spermie až za děložní čípek, přímo do dělohy.....ale pokud je Váš problém, který píšete, tak proč nejdete na IUI do nemocnice či do centra. Takové po domácku dělané pokusy se mi nelíbí. Taky by jste měli vyšetřit partnera, v 60% bývá problém u muže…tak pozor.
Tak každy ma samozřejmě svůj názor ze
a jak jsem řekla každy děla se svým tělem co uzná za vhodné, nemyslím si ze to co dělám jsou nejake nebezpečné pokusy ![]()
Nesnáším nemocnice a myslím ze tyto zákroky by se mely dělat až v krajních pripadech ![]()
@Petulka II píše:
PetulikuOV - já si říkám, že když to některým vyšlo, tak ti to může vyjít také - uvidíš - na doktory pak máš čas vždycky.Taky si myslím
jsem mlada (25) takže na doktory času dost a nemyslím ze je to něco nebezpečného!
(v případe ze nevrtam do čípku, to se mi zda teprve nebezpečné!)
Uvidíme za 2tydny
![]()
@handa30 Handí děkuju ti, koukám na tvůj metřík a taky se ti to krátí a za chvíli budeš mít u sebe taky takovou panenku
. Jak se cítíš, doufám že dobře. Já mám nahoře z 9 kg co jsem přibrala už jen 2 kg a to mám prsa nalitý mlíkem, že můžu kojit tři děti
,tak to mám asi v prsou, je nádherný si vzít na sebe věci, které jsem nosila předtím. Anetka je fakt zlatíčko, ted vytáhla 80ml a leží a kouká na mě. Posílám ještě jednu fotku, jak jsme šly poprvé k Dr.
@popina to je suoper že máš i průchodnost Ok, myslím že už to brzy vyjde, já mám ted folíky i bez clostilu 17mm ![]()