IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
7.12.12 16:19

Ahojky, tak jsem z toho taková nesvá, poslední ms 28.10., IUI 13.11. a dneska na utz jen gestační váček o velikosti 5 mm, za týden jdu na kontrolu, tak snad budeme dobře růst :)ale jsme dobře zahnízděný v děloze :) mimodělož. jsem se bála nejvíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.12.12 16:36
@Ivča78 píše:
@Dana 79 Dančo, no už mám občas poslíčky, ale jenom tvrdnutí bříška, jinak nic. Nález pořád stejný, včera jsme si udělali totiž neplánovaný výlet do porodnice, ale nic to nebylo :-). No, zatím mě neobdivuj, ještě tady nemám mimčo, kdoví jak to budu zvládat. Hele, já v tom mám u tebe trošku zmatek, Jája je manželova dcera z prvního manželství? Ono to u takhle malých dětí je problém jim to vysvětlit, chtějí pomáhat, uvidíme, jak to bude u nás, ale hlídat budu muset jako ostříž, to je jasný.Koukám, že tady přibylo nových těhulek, hrozně moc všem gratuluju :potlesk: :palec:.

Ivčo, moc zdravím. Teď musíš být statečná Ty!! To zvládneš, budem na Tebe myslet.
Jája je Dančina neteř (si myslím) ale taky nevím proč ji hlídá furt…taky se v tom ztrácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
7.12.12 17:26

@handa30 Handí, děkuju moc :hug:. Letí to a za chvilku budeš na řadě ty :kytka:. Já už bych to ráda měla za sebou, od toho včerejšího vyšetření špiním a mám sem tam poslíčky, je to už únavný pořád čekat, kdy to přijde. Aha, tak neteř, já v tom mám právě zmatek :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
7.12.12 17:27

@handa30 taky se v tom ztrácím, já jsem myslela, že Danča mluvila o tom, že je to její druhý porod :think:, no však ona nám to vysvětlí určitě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
7.12.12 17:29

@Ivča78 a kolikátý jsi týden?? nemáš tam podpisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
7.12.12 17:30

@slunečnice81 v neděli budu končit 39.tý týden,,, takže teď už to může být opravdu kdykoliv… První termín podle ultrazvuku mám v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.12.12 11:56

Holky, ne ne Jája je holčička kterou hlídám od jejích 3 měsíců, je u nás přez týden a na víkend jezdí domu, teď jen na sobotu, jinak bydlí u nás, takže je jak naše :lol:. Protože dělám doma administativu pro tchýni, tak jsem si vzala ještě hlídání a dopadlo to tak, že je u nás víc než doma, ale mi jí máme opravdu jako vlastní, má tu svůj pokojíček, hračky atd. Já mám 15ti letou dceru Nikolku a teď druhou dceru Anetku. Jájinka je bere jako sestry, tak mi chce pořád pomáhat. Ivčo držím palec ať máš porod tak pohodový jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
8.12.12 15:19

@Dana 79 Dančo, aha a mě vrtalo pořád hlavou, jak to máš :-). A jakto, že ta holčička je u vás tak často? Jinak u mě se snad něco hýbe, pořád špiním a mám už nějaké kontrakce, tak uvidíme, kdy to vypukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
8.12.12 17:10

@Ivča78 jééé Ivi, tak držím pěsti…mxslím na Tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.12.12 17:41

@Ivča78 jééééé Ivi, tak to je super, já špinila skoro 3 dny před porodem, ale tak třeba budeš mít zítra prcka už u sebe. Hodně štěstí, at vše dobře dopadne. :hug: Rodiče Jáji jsou hodně pracovně vytížení, mají 6 restaurací, já to psala už dřív, že jsou z Číny a dost finančně zajištění a takhle to u nich funguje, vydělávaj aby se děti měli dobře, zaplatí jim ty nejlepší školy a pak se děti starají o ně ve stáří. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
8.12.12 19:07

@slunečnice81 @Dana 79 holčiny, díky, nakonec jsem stále doma. Odpolko jsme už chtěli jet, já jsem ležela a kontrakce pravidelné co čtyři minuty, ovšem pak jsem vstala, dala si sprchu a začala chodit a kontrakce zase nikde, takže asi pořádní poslíčci. Uvidíme, jak v noci, jestli se to rozjede nebo to zaspím.

@Dana 79 Dančo, tak to je asi fakt normální to špinění, jsem ráda, že mě sestřička uklidnila do telefonu a nehnala mě do porodnice. Aha, tak takhle je to s rodiči té holčičky, hele a jak dlouho ji budete výhledově ještě hlídat? Mě by tak přirostla k srdci, že bych jednou její odchod těžce nesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.12.12 20:31

Ivco drzim ti moc moc palecky, at mas rychli porod. holky i mne se to s jajou ov dani pekne zamotalo, ja zase myslela ze to danca hlida sestre. super ze to danca vysvetlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.12.12 09:28
@Ivča78 píše:
@slunečnice81 @Dana 79 holčiny, díky, nakonec jsem stále doma. Odpolko jsme už chtěli jet, já jsem ležela a kontrakce pravidelné co čtyři minuty, ovšem pak jsem vstala, dala si sprchu a začala chodit a kontrakce zase nikde, takže asi pořádní poslíčci. Uvidíme, jak v noci, jestli se to rozjede nebo to zaspím.@Dana 79 Dančo, tak to je asi fakt normální to špinění, jsem ráda, že mě sestřička uklidnila do telefonu a nehnala mě do porodnice. Aha, tak takhle je to s rodiči té holčičky, hele a jak dlouho ji budete výhledově ještě hlídat? Mě by tak přirostla k srdci, že bych jednou její odchod těžce nesla…

Ivčo, moc na Tebe myslim. Ať máš co nejrychlejší porod. Zvládni to, holka naše :hug: Jsem zvědavá, zda to bude kluk či holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.12.12 10:56

@Ivča78 Ivčo já tyhle poslíčky měla už tři týdny před porodem, taky jsem si myslela že pojedeme a pak to vždycky přešlo, moc ti držím palečky ať to máš brzy za sebou. Ten odchod hlenové zátky je někdy nepříjemnej, že člověk neví co se děje, ale nelekej se když z tebe vypadne větší kousek, to je taky ok. Ze mě ta zátka odcházela i na porodním sále a do toho mi praskla voda, která byla zelená, dost divnej pocit :mrgreen:. Držím moooc palečky, ať to máš rychlé a bezproblémové :hug:… Jinak s Jájou to je na hodně dlouho, protože se musí učit česky, to umí líp jak čínsky, ale do školy se s ní budu muset učit já. Taky to říkám, jak naše, ale nvypadá to, že bych přestala v brzké bobě hlídat. Má u nás babičku a dědu (moje rodiče a Honzi) a my se jako rodiny scházíme na narozeniny atd. jsou to hrozně fajn lidičky. Její mamka říká, že já jsem její máma, protože malá domu moc nechce jezdit a neposlouchá je, oni jí vše dovolí a já jsem přísná, ale taky jí rozmazluju :lol:. Honza je na ní dost závislej, to jsem nečekala s ním taky pěkně dokáže vorat :). Až Anetka začne být společenská, tak se tatínek asi zblázní :lol:. Asi zůstaneme v kontaktu i kdybych malou už nehlídala, ale oni nemají důvod proč by nechtěli hlídat, je to pro ně jednodušší, vědí že jí tu nic nechybí, ba naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.12.12 12:10

@hanka1120 @handa30 @Dana 79 Holčiny moje, moc děkuju, zatím jsem stále vcelku. Od toho odpoledne mě kontrakce ustaly, takže asi poslíčci, ale pěkně hnusní. Už jsem si říkala, že jedeme a nakonec nic z toho. Večer, jak jsem si šla lehnout, tak jsem se naprosto rozklepala jako ratlík, asi nervy, nevím, tak jsem šla znovu do sprchy, tam jsem se prohřála a dobrý. V noci jsem toho moc nenaspala, každou hodinu jsem byla vzhůru, bolelo mě břicho jako na menses, ale kontrakce nikde.

@Dana 79 Dančo, právě, že nejvíc mi vadí, že nevím, jestli je to porod, jestli je to v pořádku atd. Jsem ráda, že jsi to měla podobně, to mě uklidňuje, protože u prvního porodu jsem to takhle napínavý neměla. Prostě jsem začala rodit a už to nepřešlo :-). A jak jste jeli do porodnice, tak jsi čekala s těmi kontrakcemi jak dlouho, aby byly pravidelné a po kolika asi minutách? A jaký jsi měla při příjmu nález? Já doufám, že mě ty poslíčci a bolesti alespoň ten nález trošku posunou a budu víc otevřená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí