IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
30.11.12 18:25

Slunečnice a jak dlouho si měla brát ty? Já ho mám napsaný na 15 dní, tak doufám, že mi ho pak zase nenapíšou. Doberu ho příští týden a jestli to dopadne, tak půjdu na utz za cca 14dní, tak by byla stejně mezi tím mezera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
30.11.12 19:08

@PavlaPir já ho beru už od transferu, vždy mi předepíší 3 krabičky a ty vyjdou akorát do kontroly. Pokud budeš těhotná tak ho budeš brát v kude až do 12týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
1.12.12 17:13

Ahoj holky chcu se zeptat muze pregnyl ci iui ovlivnit dobu menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.12.12 17:21

Danco moc ti gratuluji k male.ja nestiham, doma hodne prace. a jeste ke vsemu mame doma od manzela dceru, ma ji tedka v peci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
2.12.12 18:20

Ahoj holky, tak nás dnes propustili z nemocnice domu, jsem fit a malá je hodná. Tak posílám nějaké fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
2.12.12 18:44

@Dana 79 Malá je krásná :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
2.12.12 19:01

Dani je nádherná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
2.12.12 19:10
:x
@Dana 79 píše:
Ahoj holky, tak nás dnes propustili z nemocnice domu, jsem fit a malá je hodná. Tak posílám nějaké fotky.

úžasná kočička!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.12.12 22:08

@Dana 79 Dančo, malá je překrásná a je superky, že jste obě v pořádku a z porodnice doma. Užívej si hodného miminka :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
3.12.12 12:19

Holky děkuji, malinká je zatím opravdu hodná a s dudlíčkem, který je úplně nejmenší :lol: nemáme při kojení žádný problém, papá jak otesánek. Jája ani nechtěla jet domu a plakala, že chce Anetku s sebou. Zjistili jsme, že máme druhou Nikolku protože je uplně stejná jako Niky při narození, Honza říká, že vypadá jako my dvě a z něj nemá nic :lol:. A musím říct, že kdybych chtěla někde rodit, tak v Motole cítila jsem se tam jak doma v obýváku a mezi tlačením jsme si povídali se všemi na sále, fakt můj nejhezčí porod :palec:. Ivčo a všechny těhulky ať máte taky tak pohodový porod jako já a ostatní holky ať se vám brzy zadaří otěhotnět. Já mám po 6ti letech po IVF svojí vysněnou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
3.12.12 12:31

Dani mala je nadherna.jen tak pekne dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
3.12.12 14:13

@Dana 79 Dančo, děkuju moc a užívej si tu pohodu s malou :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
4.12.12 13:49

Petulko jak si dopadla? Jsem napnutáááá a doufám v pozitivní zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
4.12.12 14:05
@PavlaPir píše:
Petulko jak si dopadla? Jsem napnutáááá a doufám v pozitivní zprávy

ahojky já jsem si říkala, že už se vám nebudu „motat“ do diskuze - zajímalo mi tehdy hlavně to krvácení a já nejsem po UIU ale po IVF, ale nebudeš věřit, ted jsem si tuhle diskuzi zapnula, že se naopak já podívám na tebe jak jsi dopadla???

já jsem spokojená - teda člověk se nemá radovat nějak moooc, ale potichoučku můžu je jo :mrgreen: já mám dnešní HCG 1409 jednotek :srdce: :srdce: na UZ ještě nic vidět není, prý jen malililičká štěrbinka jsem dnes přesně 14 dní od transferu a plod je „starý“ 19 dní - měla jsem 5 dní prodlouženou kultivaci.

Holky co krvácíte a jste možná neštatné, tak jako jsem byla já - nechci tu nějak zbytečně a falešně chlácholit, ale já ze 14 dní téměř 11 krvácela a vidíte, zdá se že fakt čekáme :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
4.12.12 14:20

Petulko neblázni, sice je to původně o IUI, ale téměř všechny z nás podstoupily IVF, takže tu máš co dělat :). Tak to moc moc moc gratuluju! A co to krvácení? Dali ti na to něco? No já se nechci také předčasně radovat, ale mám opravdu pěknýho ducha, tak v pátek budud dělat zase test a pak volat výsledek do caru. Jestli to dopadne, tak se budu objednávat na utz. Zatím to asi vypadá nadějně :) Jo a jsem děsně unavená, pořád bych jen spala :( Tohle vůbec neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí