Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Slunečnice a jak dlouho si měla brát ty? Já ho mám napsaný na 15 dní, tak doufám, že mi ho pak zase nenapíšou. Doberu ho příští týden a jestli to dopadne, tak půjdu na utz za cca 14dní, tak by byla stejně mezi tím mezera
@PavlaPir já ho beru už od transferu, vždy mi předepíší 3 krabičky a ty vyjdou akorát do kontroly. Pokud budeš těhotná tak ho budeš brát v kude až do 12týdne
Ahoj holky chcu se zeptat muze pregnyl ci iui ovlivnit dobu menstruace?
Danco moc ti gratuluji k male.ja nestiham, doma hodne prace. a jeste ke vsemu mame doma od manzela dceru, ma ji tedka v peci.
Ahoj holky, tak nás dnes propustili z nemocnice domu, jsem fit a malá je hodná. Tak posílám nějaké fotky.
@Dana 79 píše:
Ahoj holky, tak nás dnes propustili z nemocnice domu, jsem fit a malá je hodná. Tak posílám nějaké fotky.
úžasná kočička!!!
![]()
@Dana 79 Dančo, malá je překrásná a je superky, že jste obě v pořádku a z porodnice doma. Užívej si hodného miminka
.
Holky děkuji, malinká je zatím opravdu hodná a s dudlíčkem, který je úplně nejmenší
nemáme při kojení žádný problém, papá jak otesánek. Jája ani nechtěla jet domu a plakala, že chce Anetku s sebou. Zjistili jsme, že máme druhou Nikolku protože je uplně stejná jako Niky při narození, Honza říká, že vypadá jako my dvě a z něj nemá nic
. A musím říct, že kdybych chtěla někde rodit, tak v Motole cítila jsem se tam jak doma v obýváku a mezi tlačením jsme si povídali se všemi na sále, fakt můj nejhezčí porod
. Ivčo a všechny těhulky ať máte taky tak pohodový porod jako já a ostatní holky ať se vám brzy zadaří otěhotnět. Já mám po 6ti letech po IVF svojí vysněnou holčičku.
Petulko jak si dopadla? Jsem napnutáááá a doufám v pozitivní zprávy
@PavlaPir píše:
Petulko jak si dopadla? Jsem napnutáááá a doufám v pozitivní zprávy
ahojky já jsem si říkala, že už se vám nebudu „motat“ do diskuze - zajímalo mi tehdy hlavně to krvácení a já nejsem po UIU ale po IVF, ale nebudeš věřit, ted jsem si tuhle diskuzi zapnula, že se naopak já podívám na tebe jak jsi dopadla???
já jsem spokojená - teda člověk se nemá radovat nějak moooc, ale potichoučku můžu je jo
já mám dnešní HCG 1409 jednotek
na UZ ještě nic vidět není, prý jen malililičká štěrbinka jsem dnes přesně 14 dní od transferu a plod je „starý“ 19 dní - měla jsem 5 dní prodlouženou kultivaci.
Holky co krvácíte a jste možná neštatné, tak jako jsem byla já - nechci tu nějak zbytečně a falešně chlácholit, ale já ze 14 dní téměř 11 krvácela a vidíte, zdá se že fakt čekáme ![]()
Petulko neblázni, sice je to původně o IUI, ale téměř všechny z nás podstoupily IVF, takže tu máš co dělat
. Tak to moc moc moc gratuluju! A co to krvácení? Dali ti na to něco? No já se nechci také předčasně radovat, ale mám opravdu pěknýho ducha, tak v pátek budud dělat zase test a pak volat výsledek do caru. Jestli to dopadne, tak se budu objednávat na utz. Zatím to asi vypadá nadějně
Jo a jsem děsně unavená, pořád bych jen spala
Tohle vůbec neznám…