IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
29.11.12 09:38

@Dana 79 Dančo, tak to je nádherná zprávička po ránu :potlesk: :palec:. Hrozně moc gratuluju, Anetka je krásné jméno a váhu a míru má také krásnou. Tak říkáš, že to šlo a nemusím se bát, jo :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.11.12 09:44
@Dana 79 píše:
Tak holky mám to za sebou Anetka se narodila 29.11.v 04:22 a má 50 cm a 3220g do porodince jsme dorazili v půl jedný, ale docela to šlo.

Dani, Ty naše holka statečná!! Moooooc gratuluju!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Přeju Anetce do života všechno dobré. Dani, jsem ráda za Tebe že je to za Tebou :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
29.11.12 10:28

Dani -obrovská gratulace, hlavně at jste fit - jsi šikulka :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: pohlad za nás maličkou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
29.11.12 10:30
@Lupa píše:
Ahojky holky, tak jsem dnes byla na kontrolním odběru, zda hcg pěkně roste a vypadá to dobře, v pondělí 59 jednotek dneska 112 jednotek, příští týden budu volat do Pronatalu a objednávat se na ultrazvuk. Nepřeju si nic víc, než aby bylo vše v pořádku :)
Co Vy? jak se máte? všem držím moc palečky, ať jsou brzo na testíku // L.

Určitě bude vše ok, ted by se jednotky měly zdvojnásobovat, tak nás brzy překvapíš tisícovkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.11.12 11:05

@Dana 79 jééžiši, to je skvělá zpráva, čtu příspěvěk v půlnoci, kdy píšeš, že za chvíli asi pojedete a hned pod ním, že už to máte za sebou. Tak to bylo rychlé, moc moc gratuluji :hug: .Tak ten druhý porod bývá trochu rychlejší, že? Jak já Ti závidím, že už to máš za sebou :P Držte se kočky :kytka: jste moc šikovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.11.12 11:07

@Dana 79 a krááásně v termínu co?? super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
29.11.12 11:11

Dana79 moc moc gratuluji at dela mala jen radost je super ze to slo rychle a v poho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.11.12 13:39

Holky všem vám strašně děkuji. Malá je kouzelná, hned se prisala jen je to prý pěkná skokanka do života, měla zelenou poldovku a pupečník dvakrát omotanej kolem krku, ale nebyla pridusena a je ok. Jinak kontrakce strašný, ale trvalo to opravdu jen pár hodin. Nejsem nastražená jen mám 3 kosmetické stehy, tak to ani necítím. Jooo a dala jsem to bez epi a jde to, takže to daš Ivi v pohodě. Jinak jsem kupodivu fit a beham tady po porodnici, porodnice Motol jako velka chvala, maximalni spokojenost nadherny porodni pokoje nove a personal uplne super, jsou tu vsichni super. Fotku pošlu jen co to půjde. Holky držte se. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
29.11.12 13:43

@Dana 79 Dančo, tak to je superky, že jsi to krásně zvládla i bez epi, já taky nemám v plánu si ho dávat, ale uvidíme, jaký ten porod bude. A jaké jsi měla pauzy mezi kontrakcemi, šlo si trošku odpočinout? Vím, že jsem u porodu Adámka ke konci už neměla přestávky, a to bylo maso. A je skvělý, že nebyl nástřih, dělala jsi proto něco (masáž hráze, epi-no atd.)? Jejda, tak to je super, že malá přispěchala na svět a je v pořádku, to je hlavní. A je šikulka, že se hezky přisála. Ještě jednou moc gratuluju :potlesk: :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
29.11.12 13:56

@Dana 79 Dani strašně moc gratuluji k Anetce, hodně zdravíčka Vám oběma, super, že to byla taková rychlovka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
29.11.12 17:23

Dani ty si ďáblík, že několik hodit po porodu tu píšeš :lol:, ale samozřejmě to myslím jen v tom dobrém :). Jéé já taky měla rákosníčka a měl omotaný pupečník kolem krčku :(. Tak to je fakt super, že si takhle fit a bez stehů. Bylo peklo se neposadit. Rychlý si to sice měla, ale užila sis dost před porodem, tak alespoň nějak se ti to „vykompenzovalo“. Dani já z vás mám takovou radost :hug: hned mi ta tvá zráva hrozně zvedla náladu

Ivčo drž se, ža chvilku budeš mít taky broučka doma. Jaké máte vůbec jména, pokud to není tajné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.11.12 18:25

Holky děkuji, ale ano bylo to maso od půl třetí mě přivázali k monitoru a to nevydychas nic, přesně tak kontrakce v kuse a to už jsem i nadávala, prosila a slybovala byla jsem tam sama tak to bylo jedno :-). A nástřih jsem nere š ílamu samy říkaly doktorky že není třeba. A doma jsem nic nedělala ani epino ani masáž. Jinak tady od rána pobíhal, ale je fakt že se cítím dobře. Holky mě nejde z mobilu přidat fotka ach jooooooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
29.11.12 20:50

@PavlaPir Pavli, díky moc :-). Jména jsme ještě úplně nedořešili, ale momentálně by klučík byl asi Matyášek a u holčičky trošku váháme, ale asi Terezka.

@Dana 79 Dančo, tak ty kontrakce bez pauz, to je maso, taky jsem to tak ke konci měla, a to už jsem si říkala, že ještě chvíli, tak už to nedám. A co kojení, je to takové bolestivé jako u prvního dítka nebo je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
29.11.12 21:03

Dančo na fotku se mooooooooc těším

Ivčo já bych chtěla Matěje :) Už jsem ho chtěla při Pavlikovi, ale manžel si prosadil svou :( Ale teď si prosadím svou já ať je to holka nebo kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
29.11.12 21:04

@PavlaPir Pavli, Matěj je taky moc pěkný jméno, je to trošku podobný Matyášovi :-). A pro holčičku máš v záloze jaké jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí