Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dana 79 Dančo, tak to je nádherná zprávička po ránu
. Hrozně moc gratuluju, Anetka je krásné jméno a váhu a míru má také krásnou. Tak říkáš, že to šlo a nemusím se bát, jo
?
@Dana 79 píše:
Tak holky mám to za sebou Anetka se narodila 29.11.v 04:22 a má 50 cm a 3220g do porodince jsme dorazili v půl jedný, ale docela to šlo.
Dani, Ty naše holka statečná!! Moooooc gratuluju!!
![]()
Přeju Anetce do života všechno dobré. Dani, jsem ráda za Tebe že je to za Tebou
![]()
Dani -obrovská gratulace, hlavně at jste fit - jsi šikulka
pohlad za nás maličkou ![]()
@Lupa píše:
Ahojky holky, tak jsem dnes byla na kontrolním odběru, zda hcg pěkně roste a vypadá to dobře, v pondělí 59 jednotek dneska 112 jednotek, příští týden budu volat do Pronatalu a objednávat se na ultrazvuk. Nepřeju si nic víc, než aby bylo vše v pořádku
Co Vy? jak se máte? všem držím moc palečky, ať jsou brzo na testíku // L.
Určitě bude vše ok, ted by se jednotky měly zdvojnásobovat, tak nás brzy překvapíš tisícovkou
@Dana 79 jééžiši, to je skvělá zpráva, čtu příspěvěk v půlnoci, kdy píšeš, že za chvíli asi pojedete a hned pod ním, že už to máte za sebou. Tak to bylo rychlé, moc moc gratuluji
.Tak ten druhý porod bývá trochu rychlejší, že? Jak já Ti závidím, že už to máš za sebou
Držte se kočky
jste moc šikovné
Dana79 moc moc gratuluji at dela mala jen radost je super ze to slo rychle a v poho ![]()
Holky všem vám strašně děkuji. Malá je kouzelná, hned se prisala jen je to prý pěkná skokanka do života, měla zelenou poldovku a pupečník dvakrát omotanej kolem krku, ale nebyla pridusena a je ok. Jinak kontrakce strašný, ale trvalo to opravdu jen pár hodin. Nejsem nastražená jen mám 3 kosmetické stehy, tak to ani necítím. Jooo a dala jsem to bez epi a jde to, takže to daš Ivi v pohodě. Jinak jsem kupodivu fit a beham tady po porodnici, porodnice Motol jako velka chvala, maximalni spokojenost nadherny porodni pokoje nove a personal uplne super, jsou tu vsichni super. Fotku pošlu jen co to půjde. Holky držte se. ![]()
@Dana 79 Dančo, tak to je superky, že jsi to krásně zvládla i bez epi, já taky nemám v plánu si ho dávat, ale uvidíme, jaký ten porod bude. A jaké jsi měla pauzy mezi kontrakcemi, šlo si trošku odpočinout? Vím, že jsem u porodu Adámka ke konci už neměla přestávky, a to bylo maso. A je skvělý, že nebyl nástřih, dělala jsi proto něco (masáž hráze, epi-no atd.)? Jejda, tak to je super, že malá přispěchala na svět a je v pořádku, to je hlavní. A je šikulka, že se hezky přisála. Ještě jednou moc gratuluju
.
@Dana 79 Dani strašně moc gratuluji k Anetce, hodně zdravíčka Vám oběma, super, že to byla taková rychlovka ![]()
Dani ty si ďáblík, že několik hodit po porodu tu píšeš
, ale samozřejmě to myslím jen v tom dobrém
. Jéé já taky měla rákosníčka a měl omotaný pupečník kolem krčku
. Tak to je fakt super, že si takhle fit a bez stehů. Bylo peklo se neposadit. Rychlý si to sice měla, ale užila sis dost před porodem, tak alespoň nějak se ti to „vykompenzovalo“. Dani já z vás mám takovou radost
hned mi ta tvá zráva hrozně zvedla náladu
Ivčo drž se, ža chvilku budeš mít taky broučka doma. Jaké máte vůbec jména, pokud to není tajné?
Holky děkuji, ale ano bylo to maso od půl třetí mě přivázali k monitoru a to nevydychas nic, přesně tak kontrakce v kuse a to už jsem i nadávala, prosila a slybovala byla jsem tam sama tak to bylo jedno
. A nástřih jsem nere š ílamu samy říkaly doktorky že není třeba. A doma jsem nic nedělala ani epino ani masáž. Jinak tady od rána pobíhal, ale je fakt že se cítím dobře. Holky mě nejde z mobilu přidat fotka ach jooooooo.
@PavlaPir Pavli, díky moc
. Jména jsme ještě úplně nedořešili, ale momentálně by klučík byl asi Matyášek a u holčičky trošku váháme, ale asi Terezka.
@Dana 79 Dančo, tak ty kontrakce bez pauz, to je maso, taky jsem to tak ke konci měla, a to už jsem si říkala, že ještě chvíli, tak už to nedám. A co kojení, je to takové bolestivé jako u prvního dítka nebo je to lepší?
Dančo na fotku se mooooooooc těším
Ivčo já bych chtěla Matěje
Už jsem ho chtěla při Pavlikovi, ale manžel si prosadil svou
Ale teď si prosadím svou já ať je to holka nebo kluk ![]()
@PavlaPir Pavli, Matěj je taky moc pěkný jméno, je to trošku podobný Matyášovi
. A pro holčičku máš v záloze jaké jméno?