IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
26.11.12 13:49

@Baby1987 nám taky nabízeli 2 IUI za sebou ale tím pádem máš jen 3 měsíce hrazených pojištovnou a to jsme nechtěli.. :nevim: jedbnou jsme byli 2× a po 1. byli spermie dokonalé a 2 den nic moc, asi podle sopánku, pití, jídla, prý, držím pěsti :-)

• Citovat
  • Upravit
1116
26.11.12 13:53

Uvidime co rekne dr zitra dam vedet pak muzu uz jen verit ze to vyjde snad :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
26.11.12 13:56

@Baby1987 držím pěsti, já věřila už 2×..

• Citovat
  • Upravit
1116
26.11.12 14:09

Dik ja budu alespon verit a doufat ze to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.11.12 14:56

@Lupa čárečka na testu je vidět víc a víc, tak když počkáš dva dny a půjdeš na krev, tak uvidíš jak HCG začne stoupat, jsi v začátku, ale myslím, že ti můžeme pomalu gratulovat :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.11.12 15:16

@Lupa super, HCG naroste, uvidíš, potichounku gratuluju :palec:.

@Dana 79 Dančo, tak jsem na tebe od rána myslela, jestli už někde nerodíš a ty jsi pořád vcelku :-). Držím moc pěsti, ať se to už rozjede, já bych se už taky nebránila. Malej mi dává teď zabrat, asi nám začalo období vzdoru. Včera už dostal na zadek, následně jsem to obrečela, protože mi to bylo líto. Mám teď nějaký slabý nervy. Ale to je samý NE, NEBUDU, NEJDU, vztekání se, neposlouchání a já těsně před porodem. No, snad se to někdy zlepší a já se taky trošku zklidním. Teď nervy už pracují na plný obrátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
26.11.12 15:25

@Ivča78

holky, držim palce, aby už šly dětičky ven :palec:

• Citovat
  • Upravit
791
26.11.12 16:05

@Ivča78 no tak to Jájinka už má dávno, teď je to trošku lepší, ale taky má svojí hlavu. Vůbec si to nevyčítej, když občas dostanou jednu výchovnou, tak se jim nic nestane. Já jsem taky značně nervozní z toho si nic nedělej a protivná :mrgreen:. Mě se to nějak vše sklidnilo, teda nemůžu skoro chodit, jak mě bolí mezi nožkama, ale jinak nic, břicho tvrdne vesele dál a nic :). V sobotu jsem od 19:00 měla kontrakce po 8-15 minutách až do 02:00 a myslela jsem, že pojedeme, břicho bolelo jak čet, jak MS, ale fest a pak to ustalo a nic. Tak nevím, ale v tu sobotu mi slezlo břicho pěkně dolu, tak jsem zvědavá co Dr. řekne. Už se fakt modlim ať vyleze, už toho mám nějak plný kecky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
27.11.12 08:20

Hlásím 1.DC. No a teď už jen mohu čekat na Vánoční kouzlo :mrgreen:

Ve čtvrtek jdu na krev a pak podle výsledků na průchodnost vejcovodů.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
27.11.12 08:25

@popina podle jakých výsledků? jako HP? to stejně nic neukáže :nevim: lepší je jít rovnou na laparku :lol: ukáže víc a je to přesnější :pankac: u Vás je problém v tobě nebo manželovi? že to chodí i bez Utroše ak přesně MS?
mě teda po laparce docela taky, ale ted jsme to zase rozhašila Utrogestanem, tak snad dneska nebo zítra dorazí a jdeme znovu na IUI :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
27.11.12 08:27

Blbě jsem to napsala, že neukáže nic, prdlajs ukáže, ale k průchodnosti nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nojo po ránu mi to hůř pálí :-D

• Citovat
  • Upravit
popina
27.11.12 08:33
@LuciTau píše:
@popina podle jakých výsledků? jako HP? to stejně nic neukáže :nevim: lepší je jít rovnou na laparku :lol: ukáže víc a je to přesnější :pankac: u Vás je problém v tobě nebo manželovi? že to chodí i bez Utroše ak přesně MS?
mě teda po laparce docela taky, ale ted jsme to zase rozhašila Utrogestanem, tak snad dneska nebo zítra dorazí a jdeme znovu na IUI :potlesk:

Krev prej dělaj, aby zjistili jestli nemam nějaký zánět nebo nevim co. Proto by prej nešlo dělat to HSG.

Nevim, nejsem doktor a hádat se tam s nima nebudu. Takže si zajdu na krev a pak mě hned objednaj na HSG.

JInak problém je teď těžko říct v kom. Napřed měl manžel špatné spermio, ale teď už je v normě. No a já mam MS po cca 28 dnech. Nikdy žádné vynechání ani jiné potíže. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
27.11.12 08:39

@popina tak to ti závidím :lol:
to já nemyslela že se tam snima budeš hádat to vůbec, jen si myslím že lepčí než HSG je laparka, ta zjistí srůsty, endometriozu, vaječníky, dělohu, ta HSG jen a pouze vejcovody :nevim: ale držím pěsti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
popina
27.11.12 08:51
@LuciTau píše:
@popina tak to ti závidím :lol:
to já nemyslela že se tam snima budeš hádat to vůbec, jen si myslím že lepčí než HSG je laparka, ta zjistí srůsty, endometriozu, vaječníky, dělohu, ta HSG jen a pouze vejcovody :nevim: ale držím pěsti :kytka:

vím že je to lepší, ale oni mi rovnou řekli, že dělaj HSG. Zkusím se zeptat ve čtvrtek jetsli by udělali laparoskopii. :think:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
27.11.12 09:01

@popina taky mi nabízeli jen HSG, a já řekla že nechci že chci laparku a nebyl problém.. :)

Příspěvek upraven 27.11.12 v 09:24

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí