IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
21.11.12 10:44

@popina na tu teda posílají až po nevydařených pokusech ivf…dříve tě tam nikdo nepošle, je to dost drahé vyšetření, ale minimálně genetiku bych podstoupila, i co se týče srážlivosti krve a různých mutací genů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
21.11.12 11:35

@popina genetiku my máme jako 1. vyštření, a pak laparka :pankac:
@slunečnice81 a jak říkáš bylo by to logické nejdřííve zjistit průchodnost :-)

• Citovat
  • Upravit
popina
21.11.12 11:55

@LuciTau hmm, tak tady to fakt dělaj jinak asi.No neva..ono to nějak dopadne. Pokusů je ještě dost :-D

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
21.11.12 11:57

@popina jj, já doufám že víc už nepodstoupím :-)

• Citovat
  • Upravit
1257
21.11.12 12:05

@LuciTau @popina Holky já Vám můžu říct, že jsem IUI podstoupila 4× a nebylo pro mě nic víc stresujícího jako toto. U IVF to byla od začátku do konce maraton injekcí, vyšetření, utz, odběrů krve, příprav…že jsem se ani nenadála a bylo po všem a dopadlo to výborně. Vím, že je 6 pokusů IUI za rok, ale šance se bohužel nezvyšují vyšším počtem IUI(jak mě uzemnil doktor),teď už vím, že bych do toho nešla. I kvůli druhému dítku, nešla…je to zráta času a ještě pokud Vaši partneři nemají extra spermiogram. Dneska je ten problém většinou zakopaný na straně chlapa a prostě jsou liné a línější :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
21.11.12 12:19

@slunečnice81 ještě by mě zajímalo..ten rok je kalendářní nebo se to počítá rok od 1. IUI. Já tipuju, že asi od prvního zákroku ne?

• Citovat
  • Upravit
1257
21.11.12 13:37

@popina řekla bych, že kalendářní…ztn.od 1.ledna máš zase 6 pokusů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
21.11.12 13:44

@slunečnice81

tak v tom případě jsem v poho :-D

• Citovat
  • Upravit
791
21.11.12 13:48

Ahoj holky, tak jsem doma a dneska mazec, malá spinkala, tak mi sestřička zvonila klíčema u břicha, pak jsem napojená tam pochodovala, aby se probrala. Nakonec dobrá křivka a sledovala jsem monitor, ty jo to lítá když jsem měla kontrakce :D. Jinak stěry negativní a dnes mě neprohlížela, že se nemusí pokaždé prohlížet. Jsem prý jsem zkušená druhorodička, tak vím co a jak :D. Doufám, že to bude brzy, už sotva lezu :lol:.

Jinak mě v Gennetu taky před IUI nedělali průchodnost a měla jsem 4iui, já měla je horm. profil a to bylo vše. Taky se přikláním k IVF, bylo to rychlé teda u mě. Ale je to hodně o penězích. Holky přeju vám at se IUI zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
21.11.12 14:45

@slunečnice81 manžel má super SPG 75%pohyblivost a 62mil./ml :-d většinou :-) a já ještě IVF podstoupit nemůžu, je mi málo :-)takže já na IVF mám časůůůů haba děj :-D

• Citovat
  • Upravit
popina
21.11.12 14:51

@LuciTau to je nějak omezeno věkem???

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
21.11.12 15:15

@popina jj, IVF je hrazeno pojištovnou až od 22 let :-)

• Citovat
  • Upravit
15413
21.11.12 15:20

@Dana 79 Dančo, mě už taky doktor neprohlíží. Od příštího týdne budu chodit už na kontroly do porodnice a taky půjdu poprvé na monitor, tak doufám, že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
21.11.12 15:20

@LuciTau aha..uff to jsem se lekla :-)

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
21.11.12 15:24

@popina ale já se na IUi stejně nějak nehrnu, zatím se těším na IUi a zůstanu u toho :-) takže jsem spojená, provní IUi bylo hrůza, nervní jestli to vyšlo nebo ne a ted? pohodaaa :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex