Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dani díky. Ono ve finále stačí jedno, ketré se chytne ![]()
Hani moc děkuju. A kdy jdeš ty? V lednu?
Popino tak to je blbý
A co na to něco zkusit?
Holky tak jsem se ze všechno pustila do oken a už mám jednu místnost umytou
Musím se nějak zabavit, tak alespoň užitečně ![]()
Pavli no jak se to vezme tedka mam nejaky problem s menstruaci, a vse se tahne po ivf, asi tedka nejaka hormonalni nerovnovaka a nebo opravdu ja nevim. dneska jsem 36dc a uz konecne trosinku spinim, tak se to snad rozjede. cekam na ms, pak 2dc nasadit clostik pokud bude folik bude iui.no a v lednu laparka a asi na jare 2druhe ivf, musime nasetrit.
@PavlaPir taky se o víkendu chystám na okna. Hele…taková jedna technická. Když jdeš na IVF, tak jsi pak na neschopence jak dlouho??
Popino na neschpce behem ivf to zalezi na tobea na tom jak se citis.ja treba kdyz jsem zacala pichat hormony tak mne bolelo jen trosku bricho protoze jsem pichala velky davky.po opu opu mne celkem ani bricho moc nebolelo, ale byla jsem dva dny hodne unavaena.no a po et mne bolelo bricho unava silena. takze rozhodne bych sla na neschpenku bud po opu a nebo po et zalezi na kazdym, a behem stimulace chodis hodne do caru, takze potrebujes hodne volna.
@hanka1120 píše:
Popino a kolik tech iui mas v planu?
do Vánoce ještě jedno a pak nevim…jestli po Novém roce 4. v řadě nebo už rovnou IVF. Ještě se to bude muset prokonzultovat. Příští cyklus mi budou dělat průchodnost vejcovodů.
@popina naštěstí?? tak jednu výhodu to má, je to za chvilku hotové a bez narkozy, ale jinak teda já už bych do toho nešla, fuj
Slunecnice tez bych do toho nikdy nesla, u mne to byl zazitek na celej zivot.
@slunečnice81 nestraš mě
Už jsem tedy slyšela, že to někoho bolelo, ale pak zase že v pohodě. Každopádně myslím, že horší jak poslední IUI (resp. čištění před IUI) to být nemůže
Doufejme ![]()
jeje…do této diskuze jsem se asi neměla raději pouštět. Teď se budu bát jako blázen ![]()
@PavlaPir já jsem v pohodě. Je mi jako normálně
Dneska se mi teda zablokoval krk a docela v práci umíram