IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
14.11.12 14:31

@PavlaPir jdu dneska o půlnoci, taky se moč těším, zítra písnu jakej byl Edvard a Jacob. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
14.11.12 15:14

Dani tak se moc nelekej, ať nejedeš rovnou z kina do porodnice :). Budu se těšit :), ale určitě to bude super :). Já jsem četla knížku, tak vím jak to dopadne, ale zajímá mě, jak to natočili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.11.12 15:55

@PavlaPir no to musím být v klidu, abych to dokoukala :lol:. Zatím se jim všechny díly povedly, ale tenhle vypadá na zajímavý závěr, podle ukázek to bude pěkné na efekty taky. Doufám, že neusnu vstávala jsem v 5 ráno, malá se mi tlačí hoooodně pod žebra a budí mě to jak to bolí :mrgreen:. A už tři dny mě hodně bolí spodek, teď vím proč, když mi Dr. potvrdila že se otvírám :mrgreen:.

Jooo a Motol se nezavírá, naopak před týdnem otevřeli novou část porodnice, tak prý budu rodit ve zcela nových sálech :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
14.11.12 18:50

Tak mi udělali výplach a nevím co všechno (bolelo to dost). Hlavně, že to IUI nezrušili a udělali. Šla jsem si domů hezky lehnout, páč mě nebylo moc dobře :roll:

• Citovat
  • Upravit
189
14.11.12 19:22

@popina
budu držet palce, ať to klapne a jsou brzo //, testit se budeme spolu skoro stejně, já byla na IUI včera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
14.11.12 19:40
@Lupa píše:
@popina
budu držet palce, ať to klapne a jsou brzo //, testit se budeme spolu skoro stejně, já byla na IUI včera :)

to je super, že jsme na tom stejně. Kdy to máš dostat?

• Citovat
  • Upravit
189
14.11.12 19:47

No mám PCO, takže ms není až tak pravidelná, ale teď posledních pár cyklů po duphastonu (utroš) jsem měla cyklus od 28-30ti dnů, takže někdy 25. bych to měla dostat. Ale v Pronatalu mi řekli testit na tři týdny, ale je mi jasný, že to nevydržím a toho 25. to zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.11.12 09:51

@PavlaPir tak jsem se konečně vykopala z postele po včerejším Stmívání :). Bylo to super, fakt to bylo moc hezky udělaný a myslím, že budeš překvapená, je to tam trochu jinak než v knížce, nám málem vypady oči jak jsem se lekla, že to tak skončí 8o. Fakt to bylo moc hezký vtipný, napínavý, romantický, ale přišlo mi to krátký, ten minulý díl se táhnul a tenhle utek ani nevím jak :).

Jinak malinká byla hodná a kopala jen u závěrečného boje, to dost řvala hudba, ale jinak to prochrněla :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
15.11.12 11:27

Dani tak to ráda slyším a hroooozně se těším :) Dnes vyšla recenze a dost to pomluvili :(. Úplně si mě navnadila. To je hezký, že malá byla hodná, alespoň sis to pořádně užila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.11.12 11:39

@PavlaPir hele oni pomluví všechno, jsou to odborníci :mrgreen:,ale jestli se ti líbily ty díly předtím, tak se ti to bude taky líbit :). Myslím, že se pobavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.11.12 12:07

@Dana 79 Dančo, jak ti je? Já už toho začínám mít plné kecky, a to mám měsíc do termínu. Dneska jsem s k ránu vzbudila, ležet mi nešlo ani na jednom boku (na zádech to už nejde dávno), mimís mi tlačil na spodek, k tomu nožky pod žebrem, au atu. Jsem tak hekala, až jsem vzbudila manžela, tak se celý vykulený vzbudil, jestli jedem :-). Tak jsem ho uklidnila, ale do smíchu mi teda nebylo. Už ať máme miminka u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.11.12 12:26

@Ivča78 Ivčo,tak to popisuješ přesně mě :lol:. Já poslední 4 dny to moc už nedávám a taky mi to začalo asi měsíc před termínem, ale jen občas. Teď je mi blbě už pořád, bolí mě bole břicho a celý spodek, fakt už se mi blbě chodí, sedí, leží. Stává se mi, že stvrdne břicho a pak bolí třeba hodinu, ale vana pomáhá zatím. V noci se přetočit z boku na bok, tak taky kňourám a moc toho nenaspim, ale jak paní Dr. včera potvrdila, tak jsem už 1 cm otevřená, říkala akorát na prst, tak proto to bolí pomalu to přichází :). Taky mě kope do žeber a hlavně pod ně, žaludek atd. a to mě ráno probudí a musím se prohnout v zádech, jooo a žáha pálí šíleně, to zažívám poprvé v životě, kort když si lehnu a otočím se z boku na bok, tak mě to i vzbudí, jak to pálí fujjjj. Měla jsi vidět ty moje polohy včera v kině, ségra se mi smála :). Tak uvidíme za týden na kntrole jak to pokračuje. Jo a včera mi dělala stěr na streptokoka a večer jsem malilinko špinila, tak třeba odejde brzy zátka uvidíme. Tlačí ti taky na konečník když máš stahy? Jen co to píšu, tak jsem měla už 3 x stahy :),ale to je u mě normálka, tvrdnu celý den už měsíc :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.11.12 14:30

@Dana 79 Dančo, tak to je super, že se už trošku otvíráš, tak to budeš mít třeba rychlý porod. Mě to právě dneska tak bolelo, že jsem si říkala, že už se snad taky začínám otvírat, no uvidíme. Já stahy nemám, já mám jakoby tlaky na spodek, ale to je spíš tím, jak mi mimčo sjede hodně dolů, což nepříjemně tlačí. A občas mě tak bodne v břiše nebo dole, že se až leknu. Tak už musíme jenom vydržet :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.11.12 15:56

@Ivča78 Tak to ti závidim, mě to břicho tvrdne pořád. Minulý týden jsem taky byla zavřená a od víkendu mi je špatně, no prostě je to jiný a Dr. mi to potvrdila. Byla bych ráda kdyby to bylo rychlejší, pvní porod 18 hodin nic moc :mrgreen:. Hlavně to nechci už vyvolávat, jako poprvé. Včera jsem dostala v porodnici tolik papírů k vyplnění, tak jsem to raději vyplnila hned ať to mám připravený. Musíš ještě aspoň 14 dní vydržet, pak už považují mimi za donošené, já jsem zíra 38tt, tak mi už jsme donošený. ano musíme vydržet :lol:. Já sem tak zvědavá, jak bude vypadat, Niky je celá já, tak jestli Anetka bude třeba po tatínkovi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.11.12 11:39

Holky, Vy mě děsíte!! Myslela jsem si, jak si těch 6 týdnů před porodem doma pěkně vychutnám a asi mě čekají pěkné strasti :(
 D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital