IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
18.11.12 20:40

Dani tak jsme teď dorazili z kina a měla si pravdu :) A opravdu to bylo krátké. U toho boje jsem byla napnutá jak kšandy a myslela jsem, že to dopadne jinak než knížka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.11.12 20:48

@slunečnice81 no jo to já měla taky i při menzes, ale teď mám pocit, že se mi chce na velkou a ono se mi nechce :-). Co ty jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.11.12 20:51

@PavlaPir já byla taky napnutá, ale bylo to pěkný viď, jen je mi líto, že už další díl není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
18.11.12 21:23

No to já taky, tohle jsem nečekala :) Jo jo to mě taky sice mrzí, ale na druhou stranu když jsou filmy hodně dílný, tak už to nestojí za to :( No a zase to ale úplně neuzavřeřli, kdyby autorka chtěla, tak se k tomu dá asi ještě něco vymyslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.11.12 10:51

@PavlaPir jo jo to jsem si říkala taky, že to není uzavřený, tak se třeba dočkáme dalšího dílu, ale aby to nepřekombinovali :).

Dneska byla super noc, malá Jája se včera vrátila a usnula kolem 20:30 a v 23:30 se vzbudila, když já si šla lehnout. Do půl jedné mi povídala a počůrala se, je nastydlá, tak jsem jí celo převlékla a šly jsme spolu do pokojíčku o patro níž, že tam budeme spát, když má postel pročůranou. Ve 02:30 stále povídala a pak usnula, tak jsem to taky zalomila, ale bolelo mě všechno, najednou v 05:30 šlyším teto čůjat, tak jsem vyskočila a šly jsme spolu nahoru do ložnice a pustila jsem jí pohádky. Honza vyskočil a šel do práce a ta malá potvora to po osmé zalomila a spí ještě teď :). Já spala 3 hodiny a jsem uplně hotová :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.11.12 14:42

@Dana 79 Dančo, koukám, že dítka si to nějak vybírají. U nás zase malý nemohl zabral, usnul až v půl desátý, normálně chodí v osm. V šest jsem šla na záchod a asi jsem ho nechtěně vzbudila, tak plakal, letěla jsem tam a on že chce ke mě. Hodinu jsme se spolu mleli na posteli, nespali jsme ani jeden. Nakonec jsem ho v sedm šupla zpátky k němu do postýlky a kupodivu jsme usnuli oba dva. Nechápu, jak se někdo vyspí s dítkem v posteli, zvlášť teď v těhotenství je to masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.11.12 15:41

@Ivča78 to se nedá spát s dítětem v posteli, kort v těhotenství, malá mě kope do břicha. Deska byla nějaká divná noc, spousta lidí mi říkalo, že nemohli spát, ale já jsem hotová. Šla bych spát, jak jsem unavená, ale malá je vyhajaná :),tak mám smůluv protože vstávala až ve čtvrt na dvanáct ..Pak jsem došla k autu a nenastartovala jsem ho, odešla baterka ach jo, tak musím koupit novou. Já si vůbec nedokážu představit, jak to budu dělat až se malá narodí, bojím se, že bude budit Jáju a já budu uspávat ještě jí :mrgreen:. Malej ti spí v pokojíčku nebo taky v ložnici? Přemýšlím, že budu spát s mimčem v pokojíčku a Jája s Honzou, nebo nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.11.12 17:12

@Dana 79 Dančo, toho buzení se bojím taky, že se budou Adámek s mimčem budit navzájem. Malej mi spí v pokojíčku, ale je to hned vedle ložnice a u nás je všechno hrozně slyšet, máme tady rozvedené horkovzduchy od krbu, a to je dobrý zvukovod. No, bude to asi zajímavý, myslíš, že se ještě vůbec v noci vyspíme :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.11.12 18:32

@Ivča78 já myslím, že se spaním pomalu končíme obě dvě :lol:. Já mám tu výhodu, že malá tady spí 4 noci v týdnu, ale jestli to bude jako s Nikolkou, tak ta mi vstávala po 1,5 hod. na krmení, jak byla maličká, tak jsem s odsávačkou i spala. Ona se ode mě naučila pít až skoro ve třech měsících, tak že jsem odstříkala a dávala z flašky, ale měla jsem moc mléka, tak mi teklo skoro samo, do odsávačky. Pak se naučila pít ode mě a byl klid. :D… Teď peču mandlokánky jen z mandlí a salka, tak jsem zvědavá kolik jich do vánoc vydrží :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.11.12 20:01

@Dana 79 Dančo, tak to máš fajn, že jsi měla hodně mlíčka. Já právě měla málo, malý mi i hůř sál, takže jsem pořád řešila, že málo přibíral a už hrozil dokrm, nakonec jsme si to kojení vybojovali, ale nevím, jestli teď budu mít tolik času mimčo kojit. Adámka jsem kojila třeba hodinu v kuse, aby vůbec něco vypil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
20.11.12 10:41

Ahoj holky, tak včera odběr 8foliků, 3 malý, 1 prázdný, 4 v pohodě, z toho 2 pěkný zralý. Dnes jsem volala a z těch 4 se 3 oplodnily, tak mám přijít v pátek na ET :). Prý už nemám volat, že kdyby něco tak zavolají. Já budu nervózní, jestli jsou ty moji broučci v pohodě a drží se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
20.11.12 10:46

@PavlaPir

tybláho…to je počet. Držim palce, aby se krásně uchytly :-)

• Citovat
  • Upravit
1059
20.11.12 10:49

Popino děkuju. No ale ten počet se dosti zůžil.. A co ty? Jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.11.12 10:49

@PavlaPir super mě taky zbyly 3 embrya, tak ti moc držím palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.11.12 10:50

Pavli gratuluji. a drzim palecky at se drzijou vsechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí