Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LuciTau tak pokud Ti je tak málo, tak to je jiná věc, to bych ani žádné IUI neřešila, a ještě pokud má partner tak skvělý spermiogram…pak nechápu co řešíš?? Jak dlouho se snažíte?
Ale samozřejmě, každého volba, je pravda, že já v Tvém věku si maximálně užívala života a né řešila miminko. Ale opravdu si ve skvělém reprodukčním věku a může se ještě zadařit normálně ne?? ![]()
@slunečnice81 No chodívala jsem sem už i dřív a v metříku mám jak dlouho se snažíme, manžel má super spermiogram, ale já nejsme v pořádku.. nechci si užívat života, diskotéky, bary, chlast.. chci mít rodinu a být spokojená
@Ivča78 Ivčo já už sotva lezu, mě už začal bolet i konečník a kostrč, je mi opravdu blbě
. Já doufám, že to už bude brzy, takhle chodit ještě týden nebo dýl, už fakt nedám
. To jsem poprvé neměla. Achjoooo.
@Dana 79 Dančo, drž se, už to máš zapár, nezkoušeli jste malou s manželem vyhánět
? Třeba by to zabralo.
@Ivča78 jasně že jsme to zkoušeli a zkoušíme
. Nějak to nezabírá asi si už zvykla
.
@Dana 79 ono když to není připravené, tak nepomůže nic, já jsem Adámka přenášela, zkoušela vše možné a nakonec mi pomohl až Hamilton
, pořád teda lepší než vyvolávání, které mělo následovat druhý den ráno. Ono u sexu by mělo snad účinkovat to sperma jako spouštěč porodu…
@Dana 79 píše:
@Ivča78 jasně že jsme to zkoušeli a zkoušíme. Nějak to nezabírá asi si už zvykla
.
Dani, drž se!!! Holka, naše to musí být očistec. Drž se!
Holky všem vám moc děkuju, dneska mi je trochu líp, tak uvidíme. Tý malinký se moc ven nechce. Já nakonec budu ještě přenášet
.
@Dana 79 Dančo, to si taky říkám, že jsem se bála, abych mimčo donosila a jak se to blíží, tak se začínám bát toho, že tady budu ještě na Štědrý den s pupíkem
.
@Ivča78 to mi povídej, jsem už z toho unavená, pořád tě něco bolí, nestačí, že bude bolet porod
. Při Nikče mi do porodu nic nebylo, je ty kyčle, ale to co se mi děje teď je fakt chvílema maso
.
Holky musím si postěžovat, koupila jsem si od paní houpajdu pro mimčo a když mi přišla, tak jsem zjistila, že nehoupe. Dala jsem za to docela dost peněz, tak jsem to pani napsala a ona se dušuje, že opravdu fungovala, tak teď nevím jesli pošta s tím po cestě někde hodila, nebo paní lže, ale Honza říkal, že se do toho strojku snažil někdo dostat. Najivně jsem si myslela, že mi aspoň nějaké peníze vrátí ha ha ha. Tak mám houpajdu, která nehoupe.
@Dana 79 píše:
Holky musím si postěžovat, koupila jsem si od paní houpajdu pro mimčo a když mi přišla, tak jsem zjistila, že nehoupe. Dala jsem za to docela dost peněz, tak jsem to pani napsala a ona se dušuje, že opravdu fungovala, tak teď nevím jesli pošta s tím po cestě někde hodila, nebo paní lže, ale Honza říkal, že se do toho strojku snažil někdo dostat. Najivně jsem si myslela, že mi aspoň nějaké peníze vrátí ha ha ha. Tak mám houpajdu, která nehoupe.
Lidi se fakt už nebojí ničeho. Je to hnus, snažit se takhle vydělat. ![]()
tak to máme úplně stejně. První jsem byla taky nervní a teď na to kašlu. Prostě to nějak vyjde