Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@handa30 Handí, máš ještě spoustu času s přípravama, chodíš do práce a já dělám z domova a měla jsem volnou pracovní dobu
. Pokojíček jsem chtěla sladěnej, ale kde vzít peníze, že
. Tak jsem aspoň namalovala obrázka na zeď ať je to veselejší. Ještě bych chtěla ušít nové potahy na košík, ale to nevím jestli zvládnu
. Jsem zvědavá co kontrola ve středu, jestli budu víc otevřená, chodím jak kachna protože ten spodek fakt bolí a od rána mě bolí docela břicho, tak uvidíme kdy Anetka vyleze
.
@Dana 79 Dančo, koukám, že máš stejný datum porodu jako jsem měla u Adámka, první termín jsem měla 30. 11. a druhý 1. 12. a nakonec se Adámek narodil 3. 12.
.
@Dana 79 jako kachna už chodím taky. Nejhroší je se zvednout třeba v noci z postele, to než se rozejdu, to je teda doba. Někdy stojím chvíli opřená o postýlku, než mě přejdou ty nejhorší bolesti. Fakt stará babka hadr.
@Ivča78 no vidíš, tak třeba budeme mít stejně narozené děti
. Jak popisuješ tvoje vstávání, tak to mám úplně stejný, navíc mě už bolej ta stahy, jsem zvědavá jaký datum si malá vybere. Dneska jsem opět pobíhala po dětské burze a paní na mě kdy to čekám, že tam má spoustu věcí na mimčo a já že za dva týdny, tak na mě vytřeštila oči, že takhle pobíhám, že ona měsíc před porodem nebyla schopná vylézt z baráku
. Nějak mám víc energie, ale ten spodek bolí, ale někdy se to dá rozchodit, jako dnes a někdy jsem lazar
.
@Dana 79 Dančo a vybrala jsi něco pěkného pro mimčo? Já mám věcí spoustu ještě po malém a dost jsem toho dokoupila od kamarádky, takže nic nepotřebuju, alespoň si to teda zatím myslím
. Mě zase hrozně bolí kyčle, jak se to všechno rozvolňuje.
@Ivča78 vybrala jsem spoustu věciček za pár korun, ale už to nemám kam dávat
.No jo já a nákupy. Ty jo já dneska v noci docela skučela, budily mě stahy snad po 20 min., ale fakt to bolelo a dneska se necítim uplně v pohodě. Jo klouby, to mi ani nepřipomínej, krom celého spodku mě pěkně bolí klouby na prstech u rukou a prý je to taky k tomu. Už aby to bylo za náma a prckové v postýlkách viď
.
@Dana 79 S těma rukama to mám stejný, v noci mě do nich občas i chytají křeče. Ráno když vstanu, tak je mám úplně zatuhlé, že ani nemůžu zavřít ruku jako do pěsti, ale po pár minutách se to rozhýbe
@bkrocek jééé tak to jsem ráda, že nejsem sama kdo to má, ale začalo mi to až před měsícem, když jdu v noci na záchod, tak se o ně nemůžu ani opřít. Během dne to rozhýbu, ale cítím to pořád
.
@Dana 79 tééda, bych to tak tipla, že za chvilku to budeš mít za sebou…drž se
musí to být náročné takový kousek od cíle, na to se vůbec netěším
@slunečnice81 doufám v to každý den, ale pak se to vždycky sklidní
. Malá ve mě dělá psí kusy, hlavně večer, třeba tři hodiny v kuse a přez den chrní.
Holčiny, to s těmi prsty na rukou mám taky, je to dost nepříjemný. Ze začátku jsem to měla jen chvilku ráno, ale ted´už to cítím celý den, i když ráno je to nejhorší. Asi nám mimča tlačí na nějaký nerv či co. Měla jsem to i když jsem čekala Adámka, po porodu to nějak odeznělo.
@Dana 79 Dančo, ještě jsi stále v celku? Ti poslíčci by mohli být už k porodu
.
@Ivča78 jo jo jsem celá, čekám každý den, nejhorší jsou ty tlaky na konečník, ale nějak to vždycky rozchodím a přejde to. V noci trpím nejvíc, uvidíme co mi řekne ve středu doktorka. ![]()
@Dana 79 jééje, já jsem teda úplně v začátku, ale už druhý den mě vždy nepravidelně několikrát za den píchne taky v zadku…asi jak se tam vše upravuje, co? ![]()