Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lupa Ahojky, vítej. My na tom byli podobně, taky nám nedávali moc nadějí, řekli, že po druhém IUI už máme jít na IVF a světe div se, zadařilo se…my měli jen 8mil. spermií, jestli se dobře pamatuji…
Jeee, to je super, vyšlo hned první IUI? kolik jsi měla folíků, mudra říkala, že tři jsou celkem v pohodě, tak uvidíme, třeba se taky zadaří a brzo uslyšíme na utz
byl by to krásný vánoční dáreček ![]()
@Lupa Já měla právě taky 3 a podařilo se až na podruhé, poprvé jsem neměla dost vysokou sliznici a jen jeden folík
AHoj, tak se mi zdá, že se mi rozjíždí nějaké kvasinky
Nevíte jestli to není důvod proč neudělat IUI??
@popina píše:
AHoj, tak se mi zdá, že se mi rozjíždí nějaké kvasinkyNevíte jestli to není důvod proč neudělat IUI??
Myslím, že kvasinky nevadí. Ale zeptej se doktora.
Ahoj holky, tak sedím v Motole a je tak 20 mamin předemnou, jsem zvědavá jak to bude probíhat.
Holky tak hlásím výsledky. Levý vaječník je aktivnější. Mám jeden folík 15mm, 1× 13mm, pak 4 menší a spoustu malých cca 5mm, který už nestihnou dorůst
. Sliznice je 7mm. No holky sice nic moc, ale stačí jeden bojovníček
nebo bych spíš měla napsat jedna bojovnice
Jinak na OPU jdu v pondělí…
Popino s tím nemám zkušenosti, ale dokroři ti poradí co a jak..
Dani jujda. A jak si dopadla? Napiš jaká byla sága, taky se na ní chystám, asi v neděli. A moc moc se do kina těším ![]()
Tak jsem doma, trvalo to dvě hodky, ale uteklo to rychle, mají to dobře zorganizovany. Nejdřív sestra změří tlak a moč pak půl hoďky monitor a pak kontrola u Dr. Jooo a už se pripravuju jsem na 1 cm otevřená, tak se těším.
@PavlaPir jdu dneska o půlnoci, taky se moč těším, zítra písnu jakej byl Edvard a Jacob. ![]()