IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
12.11.12 16:34

Ahoj holky, já od rána uklízim a vše pripravuju pro mimi, asi hnízdím nebo co, ale chvíli něco dělám a hned mě bolí břicho, jak se namaham. Potřebovala bych predvánoční úklid, ale ten už nedám. Je vidět, že se blíží porod v noci mě budí stahy a docela to bolí a už bolí i pánev a kyčle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
12.11.12 16:38

Dani na nějaký vánoční úklid se vyprdni. To přece nemá vůbec smysl se tím trápit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.11.12 16:51

@PavlaPir já vím, jen mě štve jak jsem neohrabana a chvíli něco dělám a jsem hotová a lapam po dechu. Co ty jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
12.11.12 17:01

Jo jo ale zase už to bude jen pár dní :) A navíc budete mít krásný vánoční dáreček :). No já jdu ve středu na 1. utz a jsem zvědavá co mě tam čeká. Ale tak věřím, že se to povede a proto to všechno podstupuju. Dnes jsem si zašla na předoperační, kde byl trochu broblém nabrat krev, tak mám obě ruce rozpíchané. A zítra pro výsledky, tak doufám, že to bude vše v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.11.12 20:17

@PavlaPir to víš že bude všechno v pohodě, já si taky nepřipouštěla, že se to nepovede a povedlo, byla jsem si jistá :). Jen pozitivní myšlení, to je to nejlepší. Moooc ti držím palečky :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
13.11.12 08:26

Čau holčiny, tak dneska zase nic. Už mi ale píchli ovitrelle a jdu na 100% zítra dopolko. mám 2 folikly 19mm :-D

• Citovat
  • Upravit
1257
13.11.12 09:13

@handa30 ahoj, děkuji za optání, dnesk už je mi dobře, ale včera teda nic moc, viděla jsem ten nejhorší scénář. V práci jsem se dost rozkrvácela, dokonce ze mě na toaletě vypadl kus čehosi, dost velkého, takže jsme hned jeli do nemocnice do CAR kde mě vyšetřili a naštěstí teda bublinka tam je, bije jí srdíčko, měří 3,22mm. Doslala jsem neschopenku, ascorutin, že to chce klid a ležím. Jinak dneska jsem podle ET 6+3,takže v 7 týdnu. Ráno mi bývá krásně zle od žaludku, ale nezvracím, vždy to nějak ustojím a prsa mám teda bolavá a nateklá. Dneska si musím jít koupit nějaký krém na mazání na ty strie a pružnost pokožky. Jinak dneska už ani nešpiním, už večer to přestávalo tak snad to bude dobrý. Pořád bublince říkám, že je bojovníček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.11.12 09:14

@popina tak to vypadá slibně, držím pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
13.11.12 09:33
@slunečnice81 píše:
@handa30 ahoj, děkuji za optání, dnesk už je mi dobře, ale včera teda nic moc, viděla jsem ten nejhorší scénář. V práci jsem se dost rozkrvácela, dokonce ze mě na toaletě vypadl kus čehosi, dost velkého, takže jsme hned jeli do nemocnice do CAR kde mě vyšetřili a naštěstí teda bublinka tam je, bije jí srdíčko, měří 3,22mm. Doslala jsem neschopenku, ascorutin, že to chce klid a ležím. Jinak dneska jsem podle ET 6+3,takže v 7 týdnu. Ráno mi bývá krásně zle od žaludku, ale nezvracím, vždy to nějak ustojím a prsa mám teda bolavá a nateklá. Dneska si musím jít koupit nějaký krém na mazání na ty strie a pružnost pokožky. Jinak dneska už ani nešpiním, už večer to přestávalo tak snad to bude dobrý. Pořád bublince říkám, že je bojovníček :hug:

to je krásný. Držím palce a ty hezky odpočívej ať je bublince hezky v bříšku.

• Citovat
  • Upravit
891
13.11.12 11:52
@slunečnice81 píše:
@handa30 ahoj, děkuji za optání, dnesk už je mi dobře, ale včera teda nic moc, viděla jsem ten nejhorší scénář. V práci jsem se dost rozkrvácela, dokonce ze mě na toaletě vypadl kus čehosi, dost velkého, takže jsme hned jeli do nemocnice do CAR kde mě vyšetřili a naštěstí teda bublinka tam je, bije jí srdíčko, měří 3,22mm. Doslala jsem neschopenku, ascorutin, že to chce klid a ležím. Jinak dneska jsem podle ET 6+3,takže v 7 týdnu. Ráno mi bývá krásně zle od žaludku, ale nezvracím, vždy to nějak ustojím a prsa mám teda bolavá a nateklá. Dneska si musím jít koupit nějaký krém na mazání na ty strie a pružnost pokožky. Jinak dneska už ani nešpiním, už večer to přestávalo tak snad to bude dobrý. Pořád bublince říkám, že je bojovníček :hug:

Slunečnice, máš to napínavý. Tak držím palce!! Určitě vše dobře dopadne. Opatruj se a občas napiš, jak se Ti daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.11.12 11:56
@popina píše: Čau holčiny, tak dneska zase nic. Už mi ale píchli ovitrelle a jdu na 100% zítra dopolko. mám 2 folikly 19mm :-D

Držím palce! Ať to vyjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.11.12 11:58
@Dana 79 píše:
Ahoj holky, já od rána uklízim a vše pripravuju pro mimi, asi hnízdím nebo co, ale chvíli něco dělám a hned mě bolí břicho, jak se namaham. Potřebovala bych predvánoční úklid, ale ten už nedám. Je vidět, že se blíží porod v noci mě budí stahy a docela to bolí a už bolí i pánev a kyčle.

Čau Dani, vůbec Ti ty bolesti nezávidím :( Ale neboj, každou nás to čeká. Už aby to bylo za Tebou, viď? Ještě dva týdny..jen klidně uklízej, třeba si pomůžeš k porodu a bude to dřív. Ale taky odpočívej, umyj jedno okno, pak si hoď šlofíka a zas další okno a pořád dokola. S tím břichem to musí být náročný, ale za chvilku už budeš mít miminko venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
13.11.12 12:17

@popina a co dneska zase nic, folíky máškrásné :-) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
791
13.11.12 12:19

@slunečnice81 ahoj, moje ségra na tom byla stejně jako ty, taky z ní padaly kusy a krvácela na začátku dost dlouho, no a dneska jsou Tomáškovi 3 roky. Prý se to někdy stává, určitě to bude dobrý. Mooooc ti držím palečky.
@popina no vidíš folíky dorostly, tak tfuj tfuj tfuj ať to dopadne.
@handa30 mě nevadí něco dělat, ale jak jsem pořád zadýchaná je úděsný, jen se ohnu pro prádlo do pračky :mrgreen:. Dneska jsem vstávala ve 4 ráno Jája si usmyslela, že je vyspinkaná, tak jsme koukaly spolu na pohádky :D. Jooo zítra jdu o půlnoci do kina na Stmívání a mooooc se těším, tak doufám, že tam neusnu, nebo neporodím :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.11.12 12:58

Ahoj :)… můžu se přidat do klubu, dnes jsem podstoupila svoje první IUI, měla jsem tři pěkné folíky, 12 dc měřily kolem 19 mm - stimulovala jsem clostilbegytem a 36 před IUI píchla ovitrelle. dnes při odevzdávní vzorku dělali i smg, který nebyl úplně ukázkový, paní doktorka řekla, že spodní hranice pro množství spermií v normě je 15 mil, my měli něco málo přes 12 mil. ale říkala, že „skóre“ nám vyrovnává fakt, že víc jak 67% je jich morfologicky správných a plavou dopředu. Já mám PCO s anovulačními cykly, vejcovody mám průchodné, žádný jiný problém není, byla jsem na laparce a hysteroskopii. Poraďte, kdy nejdřív si dělat TT, mudra říkala, že za 3 týdny, ale to nevím, zda vydržím :) i když asi budu muset. Nedávám si raději moc naděje, protože nám dnes řekla, že pokud nevyjde tento pokus vzhledem k výsledkům by navrhla rovou IVF jako další postup po nezdaru. Ale třeba dostaneme jako vánoční dáreček těhu. :) Krásný den L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí