Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@handa30 Handí,neboj já jsem při prvním těhotenství taky tohle neměla. Ty si to užiješ určitě, my to s Ivčou máme o to těžší, že se staráme o prcky, ale aspoň to utíká. Teď se druhý den válim, protože tu malou budu mít až v neděli, tak se nudím, pomalu uklízim, každý den trochu. Montuju si přebalovák v koupelně a má mi přijít houpajda pro mimi a taky konečně adaptéry na kočárek na autosedačku po 2 měsících
. Dneska jsem si přeměřovala pupík a mám pořád 107cm už měsíc, tak asi proto mě tlačí tak pod žebra. Jakpak je tobě? Co pupík, jak roste? Já už mám připraveno snad vše
.
Ahoj holky
dani nadherni deckej pokojik. neboj uz se ti to blizi mimi bude za chvili venku.
@hanka1120 děkuji moc, už aby byla v postýlce
. Co ty jak se ti daří?
Dani byli dny kdy mi bylo lepe, pred 3 tydny jsem mela anginu,14dny bylo klid bylo mi dobre, po 14 dnech mne najednou zacali bolet klouby pridalo se bolet v krku a spustila se ryma a mela jsem teplotku, v pondeli mi napsala antibiotika zitra je dobyram a v pondeli mam prijit na krav a donest. v utery mi zase vezne krev na alergokoligii zda mam v poradku imunitu. jinak jsem dneska 32dc a cekam na menstruaci abys mohla zacit brat clostik, pokud bude reakce bude iui. a v lednu jdu na laprku, proste nez pujdu do druhe ivf chci vedet ze je vse ok.dani,a kolik je te male.
@handa30 Handí, neděs se
. Já jsem to v prvním těhotenství taky takový neměla, jen si pamatuju, že posledních 14 dní byl mazec, teď u toho druhého to začalo všechno o hodně dříve.
@Dana 79 Dančo, máš to krásně nachystané. Já ještě nepovlékala, si říkám, že mám čas, ale kdoví
. Ale už jsem si sbalila tašku do porodnice.
@hanka1120 Hančo, panejo, to sis pomarodila. Držím moc pěsti, aby menses vůbec nedorazila!
Ivco tehotna nejsem to vim mne ta menstruace tedka hodne blbne, misto drivejsich pravidelnich 28 dnech mi to tedka chodi 34-37dc.na cipku mam uplne cisto tak dojde az nekdy pristi tyden. proste ja si myslim ze to je porad po ivf ze proste telu trva nez se to da do kupy, ale doktorrka mi zase vyklada ze to tym neni, tezko rict, mivam porad tedka anovulak, proto byt tehotna nemuzu. a co malej tesi se na miminko?
@hanka1120 je tak to je mi líto, že takhle marodíš, tak snad už to bude dobré. Malé budou za 3 měsíce 3 roky a opravdu pořád něco povídá a dělá všude bordel, normálka
… Tak třeba to zrovna vyjde teď s Clostíkem a budeš překvapená, moc bych ti to přála
.
@Ivča78 já už to měla nachystaný a jeden den jsem nebyla doma a vrátim se a kočka spí v nažehlené postýlce, měla štěstí, že utekla, tak jsem vše svlékla znovu vyprala a vyžehlila
někdo nechal otevřené dveře do pokojíčku. Jinak jak mi začalo být špatně, tak jsem vše nachystala. Ty máš o něco víc času, já doufám, že to bude brzy.
@hanka1120 Hančo, tak držím pěsti, aby se ta smůla už prolomila a zadařilo se s Clostíkem! Adámek podle mě mimčo moc nechápe, sice mu povídám, že je teď v bříšku a bude spinkat tady v postýlce, ale moc si to asi ještě neuvědomuje. Dneska se mě ptal, co to je a ukazoval na tašku do porodnice, tak jsem mu říkala, že to je taška, kterou si maminka vezme sebou, až si pojede pro miminko
.
@Dana 79 Dani, to je přesně to, proč postýlku zatím nepovlíkám. Jednu mám v ložnici, kam teda kočky nechodí, ale druhou dole a tam by byly nalezlý pořád. Ani matraci tam ještě nemám.
@Ivča78 no já mám taky jednu v ložnici a jednu v pokojíčku a tam mám i koš na mimi co bude v obýváku a vůbec jí tam nepouštím, jsem na tu naší potvoru chlupatou nějaká alergická, teď co jsem těhotná
. Teď jsem dodělala přebalovák do koupelny na pračku, jsem prostě domácí kutil
.
@Dana 79 píše:
@handa30 Handí,neboj já jsem při prvním těhotenství taky tohle neměla. Ty si to užiješ určitě, my to s Ivčou máme o to těžší, že se staráme o prcky, ale aspoň to utíká. Teď se druhý den válim, protože tu malou budu mít až v neděli, tak se nudím, pomalu uklízim, každý den trochu. Montuju si přebalovák v koupelně a má mi přijít houpajda pro mimi a taky konečně adaptéry na kočárek na autosedačku po 2 měsících. Dneska jsem si přeměřovala pupík a mám pořád 107cm už měsíc, tak asi proto mě tlačí tak pod žebra. Jakpak je tobě? Co pupík, jak roste? Já už mám připraveno snad vše
.
Ježiš, to je krásnej pokojíček. Ta malá se má, taky bych se k Vám chtěla narodit
Holky, já s přípravama ještě nezačala, chodím do práce a kašlu na to. Po vánocích se do toho hned pustím.
Pupek roste, nechci se vidět za 3 měsíce.
Ivco dekuji no uvidime jaka bude vubec na clostik reakce.aha ivco malej je jeste malej, ja mela v domeni ze uz je vetsi ze mu jsou aspon 3 roky.tak to budes mit celkem doma veselo.
@hanka1120 Hančo, budou mu začátkem prosince dva roky, takže ještě asi moc nechápe, o co jde. Sice sám říká, že v postýlce bude mimi, ale podle mě si nedovede představit, co to bude pro nás všechny obnášet
.
To buses mit celkem hodne prace cerstve mimi a dvouleteho ale vse se da zvladnout a pekne naplanovat.ze.prala bych ti holcicku abyste jste meli doma parecek. kamaradka ma dve male deti hnedka po sobe, holcicku 1.5 a chlapecek 6 mes.ale holcicka se ji narodila v7 mes tak je opozdena, a teprve lozi a chodi kolem nabidku, a maliho musi treba v sedacce davat nekam kde nedoleze a nebo kam nedosahne.
@hanka1120 Hančo, to jo, bude to mazec
. Ale nestěžuju si a jsem šťastná, že nám to vyšlo, protože tenkrát mě doktor dost strašil, tak jsem šťastná za to, že budu vůbec mít druhé dítko. Jinak Adámek je docela už samostatný, tedy jak na co, ale třeba vyhraje si i hezky sám, tak to snad nějak zvládnu, budu muset…