IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
20.11.12 13:13

@hanka1120 no..v den kdy jsem měla jít na 2. IUI, tak jsem měla kvasinky. Doktor nechtěl zákrok rušit a tak mě dělal nějaké výplachy a čištění. Myslela že to bude v pohodě, ale vrtal se tam jak řezník. Bolest jak prase. Byla jsem pak ráda, že jsem se nemusela vracet do práce a šla si domů lehnout

• Citovat
  • Upravit
6327
20.11.12 13:15

Popino neboj to zvladnej, nejaky holky jsou proste vic citlivy a ja jsem prave ten pripad a jeste kevsemu mi to delali 2krat ja jsem sebou hodne cukla a hadicka proste vypadla, ale je to jen chvili tak to urcite prezijes. a vzdycky doktorka vse nez neco udela tak ti vse povi.iui mne treba nebolelo vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.11.12 13:17

Aha to jsem nikdy neslisela o tom cisteni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
20.11.12 13:20

Mě třeba první IUI bolelo…no a to druhé jsem necítila, páč ta bolest předtím, byla 100 násobně větší :-D

ono to nešlo udělat jinak než aby mě to vydezinfikoval. Kdyby to dělal přes ty kvasinky, tak by se mohlo něco dostat za čípek…proto dělal to čištění.

• Citovat
  • Upravit
6327
20.11.12 13:53

Popino tak treba druhe iui bude uspesne.ja uz konecne zacala spinit tak snad se rozjede i ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
20.11.12 13:58

@hanka1120 doufám že jo, páč mam strašně vysněné srpňátko…a tak si říkám, že by to mohlo vyjít letos, když v loni nic :palec:

• Citovat
  • Upravit
1059
20.11.12 17:16

Hani ono se není moc čemu divit, myslím že to tělo dostane hormonama dost zabrat, tak se musí zase dostat do normálu. Tak to budu držet palce, ať je IUI úspěšná :)

Popino ty okna asi teď čekají každého :) Já na neschopence nejsem, protože jsem doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.11.12 18:21

Pavli to jo ty hormony my dali pekne zabrat, ale ptala jsem se na to doktorky a pry ti ivf nema nic spolecniho.ale vysvetlit mi nedokazala proc pred ivf mi to chodilo jak hodinky po 28 dnech a tedka mi to chodi 34-37dc. takze je to na provaz a celkem mne to stve. dneska jsem zacala spinit, tak jsem zvedava zda se to rozjede a nebo to zustane u spineni, protoze jsem spinila i 15dc 16dc 17dc, a to se mi stalo poprve v zivote spinit uprostred cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
20.11.12 19:01

Hani tak by třeba mohlo vyjít domácí snažení, to by bylo naprosto super! No ono je to všechno na pytel, já se po narkoze vzbudila a šíleně mě bolela kostrč :( To jsem nikdy nezažila. Tak jsem se ptala dr. a ta mi řekla, že neví, že mi s ní nic nedělali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.11.12 09:57

Holky, tak za chvíli odjíždim na kontrolu do Motola, jsem zvědavá co mi Dr. řekne, na ty moje kontrakce :). Od včera je mi špatně od žaludku, tak doufám, že se cestou nepozvracim :mrgreen:. Spodek mě bolí a jestli mi řekne, že nic se neděje, tak už nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
21.11.12 10:08

Dani jen aby si tě tam rovnou nenechali. Držím palce, ať ti řeknou pozitivní zprávy a jestli tě pustí domu, tak dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
21.11.12 10:27
@popina
@popina píše:
do Vánoce ještě jedno a pak nevim…jestli po Novém roce 4. v řadě nebo už rovnou IVF. Ještě se to bude muset prokonzultovat. Příští cyklus mi budou dělat průchodnost vejcovodů.

ahoj, promin, že reaguju, ale divím se že ti udělali už 2 IUI když ani neví jestli máš průchozí vejcovody, v Gennetu říkali, že se IUI ani nedělá bez zjištění průchodnosti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
21.11.12 10:28
@popina píše:
@slunečnice81

HSG - naštěstí :-)

Ale jak říká manžel…třeba už nepůjdu 8)

laparka je lepší, zjistí se případně i jiné problémy, srůsty, cysty, endometrioza ;)

• Citovat
  • Upravit
1257
21.11.12 10:33

@LuciTau je to rozdílné CAR od CARu…já byla taky 2× na IUI a to jsem HSG ani nepodstoupila.Pak jsem teda přešla do Reprofitu a tam mě hned hnali na to zjištění průchodnosti. Není to všude stejné, ale je to logické, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
21.11.12 10:41

@LuciTau

njn..s tím asi nic nenadělám. A co imunologie?? Kdy ta se dělá?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex