Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina ono všude to mají jinak, ale jsem ráda že ho beru, přece jen je větší šance
má hezkou peřinku, kor když nejdu na kontrolu jakou mám sliznici cca týden po IUI ![]()
@popina podle toho jestli to stihnem než bude zavřeno, ale myslím že ano ![]()
@popina tak já dostala taky Utrogestan, je to podpora k otěhotnění, jak říká Lucie, vytváří žluté tělísko, k zahnízdění. Já jsem taky minule řekla, že se mi kvůli IUI zkracuje cyklus z 28dní na třeba 25 a dala mi hned Utrogestan a ten beru i teď po IVF až do 12týdne.
Holčiny, mám dotaz pro ty z vás, kdo máte zkušenost jak s Utrogestanem, tak s Duphastonem, které se berou na udržení těhotenství. Nevíte, když se Utrogestan zaváděl 2-0-2 a dál by se pokračovalo Duphastonem, protože Utrogestan došel, tak jaké by bylo dávkování? Potřebovala bych to vědět pro kamarádku. Děkuji moc
.
@Ivča78 tak to Ti neporadím, já mám jen Utrogestan, ale snadd stejně, ne? ale to by jí měl říct doktor ![]()
@slunečnice81 no, ona si to nasadila sama a Utrogestan jí došel, má doma jenom Duphaston, tak proto teď neví.
Holky, mám prosbu, nevydržela jsem to a byla jsem dnes - 13 dní po IUI na krvi, hodnota hcg je 59, co si o tom myslíte? Pro jistotu si skočím jako samoplátce ještě ve středu, abych viděla, zda se to zdvojnásobí. Lupa
Tak holky my jeste zitra jednou na iui dr dela 2iui po sobe a pak uz jen cekat a verit ze to bude ok dr byl ze vzorku spermii od pritele strasne nadseny ze byly spermie skvele tak snad to vyjde ja budu brat ultrogestan od stredy pry
Možná by nebylo špatné se na to optat..