Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky teď jse našla tohle http://www.kidsonline.cz/node/15 a jsem z toho hotová, oba moje termíny porodu bude zavřená porodnice Motol, to jsem zvědavá kde budu rodit.To abych malou vyhnala dřív nebo jí tam zašila ach joo. ![]()
Ahoj, tak dneska na UTZ - 2 folikly 10 mm
Znova jdu v úterý. Je to nějaký divný - dneska jsem 12.DC a ovu mívám cca 13. den.
@popina hmm to je dost málo, ale třeba se ti ovu posunula a ještě dorostou. A sliznici máš jak velkou?
@popina a ty nebereš žádné léky, asi ne viď? Hele do út času dost, folíky se můžou ještě hodně zvětšit. Zatím nesmutni.
@Dana 79 píše:
Holky teď jse našla tohle http://www.kidsonline.cz/node/15 a jsem z toho hotová, oba moje termíny porodu bude zavřená porodnice Motol, to jsem zvědavá kde budu rodit.To abych malou vyhnala dřív nebo jí tam zašila ach joo.
Jejda Dani ![]()
Jsem zvědavá, kam Tě teda odvezou. Ale neboj, určitě se všude o Tebe dobře postarají. Někde to miminko „vyplivnout“ musíš, tak se neboj. Nenechají Tě v tom.
@handa30 jako napadlo by tě to v 14tt se na něco takového ptát, ale nevím proč mě registrovali. Koukni do tabulky jestli tam taky nemáš uzávěrku, kde chceš rodit?
@popina Jasně že vyjde
.
Dani to snad nemyslí vážně, vždyť by měli udělat nějaké náhraní místo, určitě je tam na tu dobu registrovaných hodně maminek.
Popino do úterý času dost, ještě bude všechno úplně jinak ![]()
Holky, tak 1. injekce za mnou ![]()
@PavlaPir Já spíš nechápu proč teda registrují na toto datum, navíc jsem na to přišla úplně náhodou, na stránkách to nemají napsaný. No nic ve středu jdu do poradny do Motola, tak se zeptám a budu moudřejší. Dost přemýšlím o tom, že pojedu rodit do Hořovic, sice to je z ruky, ale po dálnici jsem tam za 30 min. Cesta přez Prahu v zácpě trvá i dýl
… Jinak jsi šikulka, injekce máš za chvíli za sebou a bude OPU pak hned ET jak začneš, tak to strašně utíká. Moooooc držím palečky.
Ahojky holky cheme jit na iui ja trpim anovulacnimi cykly partner je v poradku uz sedm let nemohu otehotnet jsem po sesty davce clostilu a nic jak to proiha vim ze to tu bylo psano nekolikrat rada bych jestli je tady nekdo na tom stejne jako ja a ma s tim zkusenosti a jak to probihalo dekuji moooc
@janourek teď nevím, jestli jste ještě nebyli v CARu nebo jenom na IUI? Před IUI tě nastimulují, když máš anovulační cykly, ale chtělo by to už něco jiného než Clostík, ten by se víckrát než 6× za život brát neměl. Potom ti udělají kontrolní folikulometrii (ultrazvuk a změří folikuly). V den IUI přijde nejprve partner dát vzorek spermatu (většinou to funguje tak, že k odběru dojde až v CARu), vzorek zpracují, vytřídí nepohyblivé spermie atd., no a cca za 2 - 3 hodinky ti vzorek zavedou přes tenkou kanylu. Ničeho se neboj, je to bezbolestné, přirovnala bych to k běžné prohlídce na gynekologii.
@Dana 79 Dani, tak to máš pěkný šoky, že je porodnice zavřená, to jsou teda dobrý, to ti to ani nedali vědět, jo? To jsou teda dobráci
.
@popina Popino, tak držím pěsti, jedině že bys měla ovulaci později, protože folíky praskají při těch 20 mmm, těch 10 mm je fakt málo. A něco na růst sliznice ti nedali?
@handa30 Handí, držím pěsti, abys byla brzy fit. Bacily teď bohužel řádí všude, modlím se, abych už do porodu nic nechytla…