Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem koukala hele holky a co je to icsi? To patří jako k tomu oplodnění mi máme spermiogram perfektní jen mi nedozrávají folikly jinak jsme ok.
Holky a když je to dneska 12 dc negativní může se to ještě změnit nebo ne? mě říkali testovat až v pondělí, ale podle mě už by tam něco bylo vidět že jo?
@andyxxx píše:
Holky a když je to dneska 12 dc negativní může se to ještě změnit nebo ne? mě říkali testovat až v pondělí, ale podle mě už by tam něco bylo vidět že jo?
12 dní je brzo, testni v pondělí, ale raději se připrav na to, že to nevyšlo, pak to zklamání míň bolí. Buď silná
Ještě si ty stavy pamatuju, je to hrozné a vysilující.
@andyxxx mě v prvním těhotenství se // ukázaly a po vynechání MC. Naděje je vždycky. Jinak je to str. 83 13.3.tam to rozepisuji co kolik stálo. ICSI je vpíchnutí spermie do vajíčka, je to větší jistota. Ale nemusíš si to dávat, já si připlatila raději všechno.
@andyxxx píše:
to je u každé ženy jinak. někdo má pozitivní test 10.DPO někdo až třeba 7. den po vynechání MS. Být tebou tak raději počkám na MS. ![]()
@handa30 jak ti je? Už jsi uplně ok? Já jsem dnes sama doma, tak se nudím, asi půjdu dopéct to cukroví
.
Ahoj holky, tak Vás tu vždy pročítám, ale nějak se u mě dodnes nic nedělo, tak jsem nepsala. Ale ode dneška je to všechno jiné
. Dnes jsem si byla pro menopur a od ms píchám. Mám nakonec krátký protokol, takže to asi bude i dost rychlý.
@PavlaPir píše:
Ahoj holky, tak Vás tu vždy pročítám, ale nějak se u mě dodnes nic nedělo, tak jsem nepsala. Ale ode dneška je to všechno jiné. Dnes jsem si byla pro menopur a od ms píchám. Mám nakonec krátký protokol, takže to asi bude i dost rychlý.
Pavli, držím Ti moc palce!! Do vánoc jsi těhule, uvidíš!! ![]()
@Dana 79 píše:
@handa30 jak ti je? Už jsi uplně ok? Já jsem dnes sama doma, tak se nudím, asi půjdu dopéct to cukroví.
Čau Dani ![]()
ok, ještě úplně nejsem, držím pořád dietu, mám kvasinkovou infekci, opar jako krávu. Furt něco, ale už nesedím na záchodě. Takže mi je hezky ![]()
Ty už pečeš cukroví? Děláš dobře, aspoň budeš připravená. Kdyby ses hodně nudila, můžeš upéct i pro mě ![]()
@PavlaPir super Pavli, tak konečně se něco děje, to máš jako já, já měla taky krátký protokol jen 8 dní a vidíš za tři týdny rodím
. Tak ať to krásně zvládnš a máš spoustu folíků
.
@handa30 ty chudáku, jsi pěkně oslabená, tak se ti rozjelo všechno. Můžou se v těhotenství probiotika? Že by jsi si doplnila vše potřebné… Jo jo já už pekla o víkendu, protože jak mi furt tvrde břicho, tak jsm si říkala, abych to stihla. S malou to pak asi nestihnu, ale kdo ví kolik toho do vánoc zůstane nesnědného
. Pořád mi to užíraj.
Holky tak to je mazec, já to dneska dostala. Jsem teprve 21DC, tak je to nějak moc brzy, čekala jsem to v příštím týdnu. Myslíte, že může začít se stimulecí, nebo ne, když jsem to dostala tak brzy?
@PavlaPir mě se to taky posunulo před stimulací, já začala druhý den, až když jsem fakt začala krvácet. Tak cinkni do CAR jestli si nejsi jistá.
Ahoj holky tak jsme se s přítelem dohodli, že ještě zkusíme to uiu. Minulý rok měl ůraz oka takže v lednu budem žádat o trvalý následky tak jsme se rozhodli, že až přijdou peníze tak zkusíme IVF. Jestli to mezitím nevyjde. Já si myslím, že je to kvůli štítný žláze mám brát půlku euthyroxu 50 každý den, dali mi je v car, že mám malou odchylku, ale já jsem si říkala, že poprvý to taky šlo bez toho tak ted to pude taky tak jsem je nebrala a navíc jsem začla kouřit, ale jen tak 10 denně. Takže si myslím, že je to nakocec asi moje chyba.No příště to zkusím bez kouření a s euthyroxem a uvidíme. Nemáte někdo zkušenosti s štítnou žlázou nebo s kouřením? Jinak všem vám držím palce jste moc statečný to já taková nejsem mě to hned položí
. Vy jste fakt dobrý
a ještě povzbuzujete ostatní to je kráásný. Já vám taky moc děkuji za komentáře docela mi to pomohlo. ![]()
myslím, že kouření takový vliv nemá. Zvlášť u 10 -ti denně. To spíš bys měla ty léky na štítnou žlázu brát. Vím, že to může být fakt velká překážka v početí.