IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
30.10.12 18:09

@slunečnice81 tak to je superky, hrozně moc gratuluju a držím pěstičky :potlesk: :palec:. Už sis toho čekání a trápení užila taky dost. Klidně tam můžou být dvě, HCG teď bude narůstat bleskovou rychlostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
30.10.12 18:10
@andyxxx píše:
Ahoj holky tak se k Vám přidám. V sobotu jsem byla v Caru v plzni na 2 inseminaci. První skončila potratem v 7 týdnu. Měla jsem 1 folikul 17mm a sliznici 12mm. Doktor říkal, že by se to mohlo snad povést, ale já se hrozně stresuju, že to zase nevyjde. To čekání je hrůza. Dostala jsem duhprason 3× děnně vitamíny tak uvidíme. Nevím jestli mám šanci s jedním folíkem.:-)

To víš, že máš šanci, pokud ti stačí jedno miminko, stačí jeden folík. Taky jsem s ním otěhotněla, tak se nestresuj a těš se na miminko :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
30.10.12 19:41

Děkuji za podporu já jsem právě myslela, že musím mít víc folíků, ale snad bude stačit i ten 1. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
30.10.12 19:42

Děkuji taky doufám, že na po druhé už to bude fajn, ale nějak cítím, že to nevyjde nevím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
31.10.12 08:11

@andyxxx Ahoj, do jakého CAR chodíš?? Já do Natalartu :-)

• Citovat
  • Upravit
891
31.10.12 09:52
@slunečnice81 píše:
Holky, jen jsem Vám chtěla napsat, že jsem byla včera na krvi a výsledek je 256j, takže asi dva bobánci tam nebudou, ale jeden ano. Jaké jste měli vy to HCG? Já jsem šla na krev 13den po transferu a 16dní po OPU…snad je ta hodnota dobrá…děkuji

Slunečnice, gratuluju!! Já měla 13.dní po ET HCG 225. Dej vědět, jak to s Tebou dále vypadá. Mám velkou radost, že ses dočkala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
31.10.12 09:53

Holky, těhulky, včera mě přepadl odpoledne průjem a celou noc jsem lítala. Jsem v práci, tlačím do sebe piškoty. Nevím, co to zas je :(
Chtěla jsem jít dnes cvičit a zas půjdu akorát do postele. Měla jste některá během těhu průjem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.10.12 10:05

@handa30 mohla jsi chytit jen nějakou lehkou virozu, nebo ti nemuselo sednout nějaké jídlo. Jestli ti je lépe, tak to nic nbude, ale někdo během těhotenství má zácpu a jsou holky co mají průjem. Hlavně hodně pij ať nejsi dehydrovaná. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
31.10.12 11:21
@Dana 79 píše:
@handa30 mohla jsi chytit jen nějakou lehkou virozu, nebo ti nemuselo sednout nějaké jídlo. Jestli ti je lépe, tak to nic nbude, ale někdo během těhotenství má zácpu a jsou holky co mají průjem. Hlavně hodně pij ať nejsi dehydrovaná. :hug:

Díky, Dani. Je mi celkově tak nějak šoufl. Asi jsem někde něco chytla.
Co Ty? Jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.10.12 14:36

@handa30 teď je toho strašná spousta střvních i normálních chřipek a jsi navíc oslabená, jak jsi brala Prednison. Já jdu raději jen s malou na zahradu a do krámu, ale v krámu je těch bacilů nejvíc. Jo jo je mi líp, někdy mám dny kdy to nedávám, ale pak si to zase tolik neberu, holt to musím vydržet :mrgreen:. Dokonce jsme byli s Jájou a Honzou v sobotu v cirkuse, bylo to super, sice malá celou dobu kopala, asi velký hluk, ale jinak to bylo fajn, zrovna byla ta největší chumelenice a Honza nevěděl cestou jestli má chytat mě nbo Jáju, jak nám to klouzalo :lol:. Handí ať je ti brzy lépe, zalez si do postele a vyspi se z toho. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
31.10.12 15:29
@popina píše:
@andyxxx Ahoj, do jakého CAR chodíš?? Já do Natalartu :-)

Ahoj já chodím do IVF centra na náměstí k Hradeckýmu zatím jsem celkem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
31.10.12 15:31

Ahoj holky mám takový problém v sobotu jsem byla na inseminaci a dneska mám pocit častého chození na záchod a pálivou bolest. Myslíte, že to může být infekce nebo zánět. Mám strach tolik si přeju aby se to povedlo, ale zase se bojím možné infekce nebo zánětu nemáte někdo s tímto zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.10.12 16:10

@andyxxx jako myslíš při čůrání? Jestli myslíš tohle, tak si kup mega brusinky v sirupu, je to strašně sladký, ale naředíš to vodou a fakt to pomáhá, já pila celý první trimestr, protože jsem měla problémy s močákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
31.10.12 16:27
@Dana 79
@Dana 79 píše:
@andyxxx jako myslíš při čůrání? Jestli myslíš tohle, tak si kup mega brusinky v sirupu, je to strašně sladký, ale naředíš to vodou a fakt to pomáhá, já pila celý první trimestr, protože jsem měla problémy s močákem.

Je to spíš když dočůrám tak to bolí ale jen chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
31.10.12 18:03

Tak jsem vypila asi 3 litry čaje a musím říct, že bolest ustala doufám, že to vydrží zítra koupín brusinky a uvidíme..Když to nepřejde poběžím k doktoru, ale tam se mi moc nechce. Mám strach co když jsem těhotná a zase to dopadne špatně. :nevim: :,( A nemůže to být s léků? Dostala jsem duphaston a anopiryn.Ach jo konečně to mohlo vyjít ale cítím, že to opět dopadně špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí