IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
19.10.12 15:01

Dani, jsem teď ve 2.trimestru, takže mi je líp než bylo. Ale neboj, taky mě ten třetí čeká. Ale teď jsem se dozvěděla velmi špatnou zprávu o jedné snažilce, co šla na IVF ve stejný termín jako já a porodila už svého chlapečka. Neměl plodovou vodu :( Musíme ty těhotenské neduhy snášet s trpělivostí a být vděčné, že my prcky v bříšku máme. Dějou se hrozné věci. Je mi z toho smutno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.10.12 15:12

@handa30 tak že rodila v 19tt jo? Chudinka, to je mi strašně líto. Taky si potom říkám, jen tam buď maminka to vydrží! Je to celé těhotenství jen samé strachování. Moje dcera oslavila včera 15 narozeniny a když jsem se koukla na její známky ve škole, tak má štěstí, že mi teď nebere telefon. Starosti s dětma jsou, ať jsou v bříšku, nebo malinký a nebo v pubertě :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
19.10.12 15:21

Teda, Ty už máš 15-tiletou dceru. To je neuvěřitelné, vypadáš tak mladě. Určitě si lidi myslí, že jste ségry, nebo teta s neteří..ale na matku od 15ti leté holky fakt nevypadáš ;) Tento týden je celý začarovaný, kolegyně od kamarádky porodila mrtvou holčičku a moje kolegyňka čekala dvojčátka, a teď se zjistilo, že jedno se vypařilo, je ve 12.týdnu. Už aby byl nový týden a přinesl lepší zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.10.12 17:15

@handa30 jo jo už je opravdu velká, no jo když člověk rodí v 18ti letech, je fakt, že jí spolužácizávidí mladou maminku :lol:. Já si tak mladá nepřijdu, co jsem překročila 30,tak je to nějaké rychlé :mrgreen:. No jo je to už kus ženský :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.10.12 11:28

Krásný víkend holky :srdce:
MS ani včera ani dnes nepřišlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
20.10.12 17:50
@Andylek17 píše:
Krásný víkend holky :srdce:
MS ani včera ani dnes nepřišlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

to je nádhera. Moc a moc gratuluji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
791
22.10.12 13:08

Tak holky počínaje dneškem jsem nastoupila na mateřskou! Už se nám to nějak blíží, už bych raději měla malou vedle sebe v postýlce, nějak je to poslední dobou čím dál tím náročnější. Mám málo železa a nízkej tlak, tak že se mi chce pořád omdlívat fujjjj. Pro změnu doma všichni nachcípaný, Jája i Niky, tak jsem zvědavá kdy to chytnu já. V sobotu měla Niky oslavu a já od rána makala a večer jsem myslela, že porodím, jak mi bylo blbě :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.10.12 14:16

@Dana 79 krátí se to, krátí. Já nastupuju na mateřskou 4. 11., takže to mám taky za pár. A můžu ti říct, že už toho mám plný kecky. Snažím se něco pouklízet na Vánoce, ale chvilku dělám a potom padnu a jsem neschopná ničeho, jak mě vše bolí. Včera musel manžel i vytřít půlku baráku, protože jsem to v kuse nedala, ten koukal :-). No, ještě musíme nějaký ten týden vydržet. Malý je taky nachcípaný, má dost rýmu a jak si lehne, tak ho to nutí kašlat, takže jsem v noci neustále vzhůru, jak mě něco poslední dobou vzbudí, tak nemůžu třeba dvě hodiny zabrat. Na dnešek jsem asi vůbec nespala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.10.12 15:18

@Ivča78 dávají nám pěkně zabrat viď :mrgreen:. S tím spaním to je záhul, to máme stejný a když do toho máme ještě prcky. Už není kde brát tu energii, no jo musíme vydržet. Já doufám, že nechytnu nic před porodem, nechci rodit s chřipkou, už takhle je člověk vyřízenej. V sobotu mě fakt hodně bolelo a tvrdlo břicho, taky proto jak jsem makala celý den. Taky ti tak často tvrdne břicho? Dřív mi to nevadilo, ale teď to už bývá hodně nepříjemný, ale neotvírám se, tak je to ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.10.12 15:20

Ahoj těhule :) Tak Vy už to fakt máte za pár.
Moc Vám přeju, aby Vám to rychle uteklo a měly jste prcky brzy vedle sebe.
Já jsem teprve ve 21.týdnu a bolí mě bedra (hlavně večer), jak kdybych celý den kopala brambory, přitom pořád sedím. Nechci se vidět za pár měsíců :D
Takže se šetřete a odpočívejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
22.10.12 15:22
@handa30 píše:
Ahoj těhule :) Tak Vy už to fakt máte za pár.
Moc Vám přeju, aby Vám to rychle uteklo a měly jste prcky brzy vedle sebe.
Já jsem teprve ve 21.týdnu a bolí mě bedra (hlavně večer), jak kdybych celý den kopala brambory, přitom pořád sedím. Nechci se vidět za pár měsíců :D
Takže se šetřete a odpočívejte.

Ahojky, zkus si koupit malý overbálek a dej si ho mezi bedra a židli. Mělo by to pomoct při správném držení těla. Snad tě to trošku uvolní. :palec:

• Citovat
  • Upravit
15413
22.10.12 15:34

@Dana 79 mě břicho přímo netvrdne, ale spíš se mi jakoby nepříjemně napíná, a když dýl chodím nebo něco dělám, tak cítím, jak se mimčo dere na spodek. Tak hlavně, že se neotvíráš. Tuším, že na to tvrdnutí se bere magnézko, ale nevím, jak to zabírá, osobní zkušenost nemám.

@handa30 tý jo, už 21. týden, tak to už máš taky půlku za sebou, myslela jsem si, že jsi na začátku :-), to letí… Tak ať záda moc nebolí, já už jsem chodící stařena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.10.12 15:50

@handa30 jak říká Popina, já s tímto balonkem i usínám, mám ho napůl vyfouknutý a hodně se mi uleví. Letí to letíuž ti taky začínají tyto neduhy, no jo už jsi za půlkou :). Jinak kotel už maká hurááá, tak peru jako blázen už asi 5 pračku, čekala jsem až tu bude tplo, aby mi to uschlo.
@Ivča78 no když se neotvírám, tak ať děloha cvičí :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.10.12 16:54
@popina píše:
Ahojky, zkus si koupit malý overbálek a dej si ho mezi bedra a židli. Mělo by to pomoct při správném držení těla. Snad tě to trošku uvolní. :palec:

Díky, za radu :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.10.12 12:14

@Andylek17 ty potvoro ani jsi nám včera nenapsala :D, ale koukla jsem do jiné diskuze a tam píšeš, že jsi 4+5 a j to ok, tak ti moc gratuluji :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí