Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina píše:
Ahoj, já jsem tu taky nová a úplně se v tom zatím moc neorientuju. Poprvé jdu na IUI v pondělí a nepíchám si nic. Tudíž mi to ani zatím nic nestálo. Kromě 30 kč regulační poplatekJsem z Plzně a navštěvuju Natalart v Plzni. ty seš 14 dní po IUI - to bys už pomalu měla dostat MS ne?? Nebo kolik máš cyklus?
AHojky Popi, dnes jsem 8 den po IUI a dělala jsem test na přítomnost Pregnylu a vyšlo mi, že už v těle není. Test na těhu si mám udělat za 14 po IUI teda příští čtvrtek…MS by měla přijít příští pátek… žádné léky před ani po jsem také neměla, jen ten Pregnyl 2dny před IUI…mám strašný strach ![]()
@Andylek17 tak já mám za sebou 4× IUI a spermio nemáme zas až tak hrozný, nevím co je u Tebe hrozný, my měli naposled 23mil, pohyblivost 61%,po zpracování 30%…asthenospermie. A nevyšlo
Ted jsem ve fázi IVF, stimulovala jsem 14dní a zítra jdu na punkci oocytů takže snad už se nám po té době(2,5roku) zadaří ![]()
U nás v CAR pod 15mil IUI ani nedělají, je to zrtáta času, ale vidím, že ty chodíš někam, kde se za IUI platí, já neplatila nikdy nic…tak to potom Ti IUI udělají i s horším spermio, protože z toho mají prachy, to je jasný.
@slunečnice81 píše:
@Andylek17 tak já mám za sebou 4× IUI a spermio nemáme zas až tak hrozný, nevím co je u Tebe hrozný, my měli naposled 23mil, pohyblivost 61%,po zpracování 30%…asthenospermie. A nevyšloTed jsem ve fázi IVF, stimulovala jsem 14dní a zítra jdu na punkci oocytů takže snad už se nám po té době(2,5roku) zadaří
Mě je úúplně hanba, ale vy všechny to víte přesně na čísla a mě nic neřekli
to se mi na jednu stranu také nelíbí…všechny víte a já nevím nic, nikdo nic neřekne…jen zaplaťte…před IUI jsem třeba i čekala, že mi udělají nejprve UTZ a také nic…třeba bylo vše zbytečně a pozdě, ale nikdo to neřešil…
Slunečnice..moooooooooooc držím palce, vyjde to, uvidíš. Vás informovali, kolik budete platit? Mohu se optat, kam chodíš? Díky Andy
![]()
@slunečnice81 My měli 7milionu spermii a přesto jsme těhotní, takže asi záleží na více faktorech
@Andylek17 já chodím do fakultní nemocnice v Olomouci, vše je tu zdarma, od spermia, ultrazvuků, IUI, genetiky, HSG-průchodnost vejcovodů…prostě za nic neplatíme. Stimulaci na IVF jsem měla zcela zdarma, a budeme si připlácet za ICSI, kvůli pomalejším spermiím, PK-prodl. kultivaci ze 2 na 5 dnů a pokud bude co na zamražení tak nás to vyjde na cca na 12tisíc, ale za nadstandarty, takže pokud by jsi chtěla to co Ti platí pojišťovna tak to máš zdarma. Není nad státní CAR, já byla i v soukromém a stejně mi všude řekli to samé.
@slunečnice81 Jednou bylo 64% ale ten poslední výsledek, tam nám pohyblivost neřekli
@slunečnice81 píše:
@Andylek17 já chodím do fakultní nemocnice v Olomouci, vše je tu zdarma, od spermia, ultrazvuků, IUI, genetiky, HSG-průchodnost vejcovodů…prostě za nic neplatíme. Stimulaci na IVF jsem měla zcela zdarma, a budeme si připlácet za ICSI, kvůli pomalejším spermiím, PK-prodl. kultivaci ze 2 na 5 dnů a pokud bude co na zamražení tak nás to vyjde na cca na 12tisíc, ale za nadstandarty, takže pokud by jsi chtěla to co Ti platí pojišťovna tak to máš zdarma. Není nad státní CAR, já byla i v soukromém a stejně mi všude řekli to samé.
Teeeeda, no my právě byly na soukromé…Sanus Hradec Kálové…naleznu někde na netu ty státní CARy? Nejlépe Střední čechy? ![]()
@Andylek17 spíše se podívej na fakultní nemocnici v Hradci Králové a tam najdeš její kliniky…tohle je klinika asistované reprodukce…
@bkrocek tak to je dobrá pohyblivost, no i zázraky se někdy dějí ![]()
Ahoj všem
ve středu jsem absolvovala 2. IUI. Tentokrát spermio 30 %, podle doktora nic moc. Myslíte si, že by se mohlo zadařit?
Ahoj,
tak ráno jsem byla na UTZ - folikly 20 mm. Píchli mi ovitrelle a jdu na v 11:30h. Jak na drátkách ![]()
Ahoj holky, hlásím se po screeningu, miminko je naprosto v pořádku a je to… tamtadadááááááá kluk ![]()
Ahoj, já jsem tu taky nová a úplně se v tom zatím moc neorientuju. Poprvé jdu na IUI v pondělí a nepíchám si nic. Tudíž mi to ani zatím nic nestálo. Kromě 30 kč regulační poplatek
Jsem z Plzně a navštěvuju Natalart v Plzni. ty seš 14 dní po IUI - to bys už pomalu měla dostat MS ne?? Nebo kolik máš cyklus?