IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
12.10.12 14:47
@Andylek17 píše:
Ahoj holciny. Je tezke drzet v sobe pocity..proto se obracim na Vas, ktere mate za sebou IUI a nasledne IVF. Zajimaji me vase pocity,zkusenosti..kdy jste testovaly,…nebo po jake dobe po IUI se muze jit na IVF? Hodne me zajima, kam dochazite a kolik vas to stoji? Je tu nejaka snazilka, co byla ted cerstve na IUI ci IVF? Moc dekuji vsem, co tu v tom budete semnou. My 2.10.utz..vse ok, hormonalni krevni testy ok,2.10. V devet vecer jsem si sama pichla Pregnyl a 4.10.jsme podstoupili IUI s vice nez spatnym spermio. Byli jsme v Sanusu v Hradci Kralove a platili jsme 1033,– dnes jsem testovala na Pregnyl a test nega..takze v tele uz neni. Tehu test zkusim pristi ctvrtek..to budu 14dni po IUI. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Ahoj, já jsem tu taky nová a úplně se v tom zatím moc neorientuju. Poprvé jdu na IUI v pondělí a nepíchám si nic. Tudíž mi to ani zatím nic nestálo. Kromě 30 kč regulační poplatek :-D Jsem z Plzně a navštěvuju Natalart v Plzni. ty seš 14 dní po IUI - to bys už pomalu měla dostat MS ne?? Nebo kolik máš cyklus?

• Citovat
  • Upravit
135
12.10.12 14:58
@popina píše:
Ahoj, já jsem tu taky nová a úplně se v tom zatím moc neorientuju. Poprvé jdu na IUI v pondělí a nepíchám si nic. Tudíž mi to ani zatím nic nestálo. Kromě 30 kč regulační poplatek :-D Jsem z Plzně a navštěvuju Natalart v Plzni. ty seš 14 dní po IUI - to bys už pomalu měla dostat MS ne?? Nebo kolik máš cyklus?

AHojky Popi, dnes jsem 8 den po IUI a dělala jsem test na přítomnost Pregnylu a vyšlo mi, že už v těle není. Test na těhu si mám udělat za 14 po IUI teda příští čtvrtek…MS by měla přijít příští pátek… žádné léky před ani po jsem také neměla, jen ten Pregnyl 2dny před IUI…mám strašný strach :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.10.12 16:07

@Andylek17 tak já mám za sebou 4× IUI a spermio nemáme zas až tak hrozný, nevím co je u Tebe hrozný, my měli naposled 23mil, pohyblivost 61%,po zpracování 30%…asthenospermie. A nevyšlo :nevim: Ted jsem ve fázi IVF, stimulovala jsem 14dní a zítra jdu na punkci oocytů takže snad už se nám po té době(2,5roku) zadaří :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.10.12 16:08

U nás v CAR pod 15mil IUI ani nedělají, je to zrtáta času, ale vidím, že ty chodíš někam, kde se za IUI platí, já neplatila nikdy nic…tak to potom Ti IUI udělají i s horším spermio, protože z toho mají prachy, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
12.10.12 16:11
@slunečnice81 píše:
@Andylek17 tak já mám za sebou 4× IUI a spermio nemáme zas až tak hrozný, nevím co je u Tebe hrozný, my měli naposled 23mil, pohyblivost 61%,po zpracování 30%…asthenospermie. A nevyšlo :nevim: Ted jsem ve fázi IVF, stimulovala jsem 14dní a zítra jdu na punkci oocytů takže snad už se nám po té době(2,5roku) zadaří :dance:

Mě je úúplně hanba, ale vy všechny to víte přesně na čísla a mě nic neřekli :cert: to se mi na jednu stranu také nelíbí…všechny víte a já nevím nic, nikdo nic neřekne…jen zaplaťte…před IUI jsem třeba i čekala, že mi udělají nejprve UTZ a také nic…třeba bylo vše zbytečně a pozdě, ale nikdo to neřešil…
Slunečnice..moooooooooooc držím palce, vyjde to, uvidíš. Vás informovali, kolik budete platit? Mohu se optat, kam chodíš? Díky Andy :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
12.10.12 16:14

@slunečnice81 My měli 7milionu spermii a přesto jsme těhotní, takže asi záleží na více faktorech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.10.12 16:20

@bkrocek a pohyblivost jaká?? to je taky důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.10.12 16:24

@Andylek17 já chodím do fakultní nemocnice v Olomouci, vše je tu zdarma, od spermia, ultrazvuků, IUI, genetiky, HSG-průchodnost vejcovodů…prostě za nic neplatíme. Stimulaci na IVF jsem měla zcela zdarma, a budeme si připlácet za ICSI, kvůli pomalejším spermiím, PK-prodl. kultivaci ze 2 na 5 dnů a pokud bude co na zamražení tak nás to vyjde na cca na 12tisíc, ale za nadstandarty, takže pokud by jsi chtěla to co Ti platí pojišťovna tak to máš zdarma. Není nad státní CAR, já byla i v soukromém a stejně mi všude řekli to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
12.10.12 16:26

@slunečnice81 Jednou bylo 64% ale ten poslední výsledek, tam nám pohyblivost neřekli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
12.10.12 16:29
@slunečnice81 píše:
@Andylek17 já chodím do fakultní nemocnice v Olomouci, vše je tu zdarma, od spermia, ultrazvuků, IUI, genetiky, HSG-průchodnost vejcovodů…prostě za nic neplatíme. Stimulaci na IVF jsem měla zcela zdarma, a budeme si připlácet za ICSI, kvůli pomalejším spermiím, PK-prodl. kultivaci ze 2 na 5 dnů a pokud bude co na zamražení tak nás to vyjde na cca na 12tisíc, ale za nadstandarty, takže pokud by jsi chtěla to co Ti platí pojišťovna tak to máš zdarma. Není nad státní CAR, já byla i v soukromém a stejně mi všude řekli to samé.

Teeeeda, no my právě byly na soukromé…Sanus Hradec Kálové…naleznu někde na netu ty státní CARy? Nejlépe Střední čechy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.10.12 16:32

@Andylek17 spíše se podívej na fakultní nemocnici v Hradci Králové a tam najdeš její kliniky…tohle je klinika asistované reprodukce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.10.12 17:01

@bkrocek tak to je dobrá pohyblivost, no i zázraky se někdy dějí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
12.10.12 23:13

Ahoj všem :) ve středu jsem absolvovala 2. IUI. Tentokrát spermio 30 %, podle doktora nic moc. Myslíte si, že by se mohlo zadařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
15.10.12 09:30

Ahoj,

tak ráno jsem byla na UTZ - folikly 20 mm. Píchli mi ovitrelle a jdu na v 11:30h. Jak na drátkách :-D

• Citovat
  • Upravit
797
15.10.12 09:58

Ahoj holky, hlásím se po screeningu, miminko je naprosto v pořádku a je to… tamtadadááááááá kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí