Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@handa30 Ahoj, zítra mám druhý UTZ, minule jsem měla po týdnu na levé straně hodně malých 7mm a na pravé jen dva 10,9mm…tak doufám, že zítra tam bude lepší úroda. Dneska jsem si píchala naposledy a zítra uvidíme, už jedu 12den, bojím se, že to roste pomalu, myslíš si, že na pravé straně ještě můžou přibít folíky? jak jsi to měla ty??Kolikáty den jsi šla na OPU??děkuji, jsem už mírně nervozní ![]()
Holky tak jeden folík 19cm a druný 13cm
píchli mi pregnyl a ve středu opět IUI ![]()
@bkrocek Děkuji
snad bude dobrý i spermio. Četla jsem, že jdete 15.10 na screening, tak ať vám to vyjde, jak si přejete ![]()
@Petka007 No hlavně ať je miminko v pořádku, co to bude to už je taková třešnička na dortu, ale těšíme se ![]()
@bkrocek ano, zdraví je nejdůležitější
Doufám, že se taky brzy dočkáme
@Petka007 píše:
Holky, já jdu zítra opět na kontrolní UTZ. Doufám, že jeden ze dvou folíků bude mít minimálně 18 mm. Myslete na mě. díky
Moc držím palečky!! Všechny jsme si tou nervozitou z IUI prošli, takže víme jak Ti je. ![]()
@slunečnice81 píše:
@handa30 Ahoj, zítra mám druhý UTZ, minule jsem měla po týdnu na levé straně hodně malých 7mm a na pravé jen dva 10,9mm…tak doufám, že zítra tam bude lepší úroda. Dneska jsem si píchala naposledy a zítra uvidíme, už jedu 12den, bojím se, že to roste pomalu, myslíš si, že na pravé straně ještě můžou přibít folíky? jak jsi to měla ty??Kolikáty den jsi šla na OPU??děkuji, jsem už mírně nervozní
Slunečnice, já měla málo folikulů, dohromady asi 5 a z toho byli jen 2 kvalitní vajíčka. Ale holky mě tu uklidňovaly (Ivča s Dančou), že důležitá je kvalita a ne kvantita a měly pravdu, holky moje ![]()
Chápu Tvoji nervozitu. Bude to dobrý, neboj ![]()
Dej dnes vědět, jak si dopadla.
@handa30 ahoj,tak píšu jak jsem slíbila, jsem dnes hotová, už jsem si to ořvala, ale ty mě určitě uklidníš
…na levé straně jen 4 folíky, 13,12,10 a 10, na pravé taky 4, z toho 19,17,13,12 a endometrium 12mm…takže mi řekla, že z levého vaječníku nebude nic k použití, že jsou malé a z pravé strany ať počítám 2, z toho 1 že nebude určitě zralé. Takže jsem byla úplně jak v mlze, kráva jedna, zítra jdu na kontrolu a budu si na ni stěžovat, jakým stylem mi to sdělila, hodně holek si na ni stěžuje jak je necitlivá…až doma si to vybavuji jak byla hnusná. OPU mám ve čtvrtek. Handi, taky jsi to tak měla?? podpoř mě trochu ![]()
@slunečnice81 to mě moc mrzí a nejhorší je, že ti to doktorka tak necitlivě podala
. Mě se to jednou v CARu stalo taky a rozbrečela jsem s už před ní, jak byla neosobní a házela mi to tam jak housky na krámě…
@Ivča78 no jsem rozhodlá jak tam zítra přijedu ještě na UTZ jí to říct, budu si na ni stěžovat. Takovej člověk tam nemá co dělat ![]()
@slunečnice81 to je mi moc líto, já měla na levé straně úplný nic, ten mi nefungoval a na pravé mi odsáli 11 folíků a samé malé a jen 6 vajíček zbylo. Třeba tě při OPU překvapěj a něco se urodí, moje Dr. nepočítala ani se 6 vajíčkama. Mooooc ti držím pěstičky
.