Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanka1120 píše:
Holky dekuji. ivco ale kdyz jsem nemocna tak si vzdycky myslim ze snad umru, jeste ke vsemu mam astma, tak vse je u mne horsi spatne se mi pak dejcha, a tedka naposled ani vysledky z alergokologie nedopadli moc dobre.
Hani, Ty to nemáš jednoduché ![]()
Já teď při té chřipce taky myslela, že umřu a jen jsem si říkala, jak já porodím, když hysterčím při teplotě 38 ![]()
Handi i pro mne je nemoc horsi nez cokoliv jineho, ale ja to mam rozhozeni ty vysledky z asmatu kvuli tomu ze byla sezona pylu travin a obilovan jsem silnej alergiik ale behem mesice to bude ok.mam astma od 15let takze uz v tom umim chodit. mynuly rok jsem mela anginu 4 rok za rok, takze rozhodne nechci aby se to opakovalo, takze musim koupit bud neco na posileni imunity, a nebo zajit na alergii aby mne doktorka napsala rybomunil taky je to na imunitu.
Handí, tak to je super, že už jsi v pořádku a že mimi roste, tak jak má
. Já jak mám tu rýmu tak se mi špatně dýchá a to se mi blbě dýchá i když rýmu nemám, vylézt schody nadlidský úklol a dýchám jak po maratonu. Asi bych měla zajít na krev, byla jsem vždy chudokrevná.
@Dana 79 píše:
Handí, tak to je super, že už jsi v pořádku a že mimi roste, tak jak má. Já jak mám tu rýmu tak se mi špatně dýchá a to se mi blbě dýchá i když rýmu nemám, vylézt schody nadlidský úklol a dýchám jak po maratonu. Asi bych měla zajít na krev, byla jsem vždy chudokrevná.
Já taky teď dýchám, jak kdybych šla maraton a bude hůř.
Kolik kg máš nahoře?
Hanko, já mám taky astma a alergii na pyly a trávy, tak vím, o čem mluvíš. Měla jsem to celkem pod kotnrolou, ale teď se mi to v těhotenství nějak zhoršilo, mám pořád ucpanej nos, ráno mám záchvaty kašle a jsem zahleněná. Příští týden jdu na kontrolu na alergologii, tak snad mi tam s tím trošku poradí.
Dani, no to byla docela legrace, kdyby byli prcci v jeden den, ale ono i tak ty narozky budeme asi slavit dohromady
, když budou oba prosincoví. Teda doufám, že do toho prosince vydržíme dva v jednom
.
Handí, to je fajn, že miminko hezky roste, já jdu na kontrolu příští týden, konečně mi taky bude dělat doktor ultravzuk, nebyla jsem na něm hrozně dlouho, možná už dva měsíce, tak se trošku bojím, aby bylo vše v pořádku, ale snad ano.
Handí zatím mám nahoře 6 kg, tak nevím na kolika skončím, připadá mi, že pokaždé když vlezu na váhu mám o kilo víc
… Jinak to dýchání mě pěkně štve, mám pocit že omdlím a stím ucpaným nosem je to žrádlo
. Já jdu taky 10.11. na kontrolu k Dr. jako ty, jsem zvědavá kolik bude vážit, už teď mi připadá, že má Anetka 5 kg
. Už zase mám ty její nožičky v žebrech, kope mě do nich až se musím narovnat
. Už jsem stará a nějak to druhé těhu hůř snášim, joooo když mi bylo 18 to bylo jiný
.
Petko, to mě moc mrzí, ale druhé IUI je statisticky úspěšnější, tak se s vervou vrhněte do dalšího kola a určitě to vyjde. Nejhorší je na tom to čekání, viď, vždycky jsem si říkala, kdybych tak mohla posunout čas… Držím moc pěsti!
@Ivča78 To máš pravdu Ivčo, ale nějak jsem s tím počítala, že to nevyjde, nevím proč, ale prostě jsem to nějak tušila. Doufám, že se taky jednou dočkám ![]()
@Petka007 píše:
@Ivča78 To máš pravdu Ivčo, ale nějak jsem s tím počítala, že to nevyjde, nevím proč, ale prostě jsem to nějak tušila. Doufám, že se taky jednou dočkám
Určitě se dočkáš!! Podívej na nás ![]()
@Dana 79 píše:
Handí zatím mám nahoře 6 kg, tak nevím na kolika skončím, připadá mi, že pokaždé když vlezu na váhu mám o kilo víc… Jinak to dýchání mě pěkně štve, mám pocit že omdlím a stím ucpaným nosem je to žrádlo
. Já jdu taky 10.11. na kontrolu k Dr. jako ty, jsem zvědavá kolik bude vážit, už teď mi připadá, že má Anetka 5 kg
. Už zase mám ty její nožičky v žebrech, kope mě do nich až se musím narovnat
. Už jsem stará a nějak to druhé těhu hůř snášim, joooo když mi bylo 18 to bylo jiný
.
Dani, Ty máš nahoře jen 6 kg? Já mám už nahoře 5!! A to jsem teprve ve 4.měsíci. Achich ouvej.
Dani, že je to rozdíl být těhotná v 18-ti a ve 33-ti letech, že jo, viď?
Naše mámy říkají, jak my s tím těhotenstvím naděláme, ale taky byly ony mnohem mladší.
Ahojky holky, čeká mě asi za týden IUI… uvidím co mi řeknou na utrazvuku… Komu se z vám podařilo otěhotnět s IUI a když po kolikátem? díky za odpověď
Handí, Dančo, to si piště, že je to rozdíl rodit v osmnácti nebo po třicítce. Prostě pro to tělo je to záhul a je to znát…
Eveny, já otěhotněla po druhém IUI při prvním těhotenství a teď po druhé stimulaci, k IUI nedošlo…
@Eveny píše:
Ahojky holky, čeká mě asi za týden IUI… uvidím co mi řeknou na utrazvuku… Komu se z vám podařilo otěhotnět s IUI a když po kolikátem? díky za odpověď
Mně bohužel IUI nepomohlo, ale až IVF. Nicméně je tu spousta holek, co se jim IUI povedlo. Držím moc palce ![]()
@Ivča78 píše:
Handí, Dančo, to si piště, že je to rozdíl rodit v osmnácti nebo po třicítce. Prostě pro to tělo je to záhul a je to znát…Eveny, já otěhotněla po druhém IUI při prvním těhotenství a teď po druhé stimulaci, k IUI nedošlo…
Máš pravdu, Ivčo. Taky si říkám, že v 18-ti by mě to těhotenství tak nemohlo rozhodit. Vždyť já pořád spím, to prostě není normální ![]()