Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Drzim palecky i ze zdanlive spatne situace muze vzniknout prcek
Ne rovnou u inseminace rekli, ze mi dalsi uz neudelaji, ze rovnou doporucuji mimotelni oplodneni, ze manzel ma spatny spermiogram a ja PCO, takze moc sanci nam nedavali. No a vida, jsem v 17tt
Drzim palecky
Ahoj, nějak jsem se sem nemohla dostat. Petko007 držím palce, kdy budeš testovat, zítra ne?
Holky potřebovala bych poradit. Měla jsem začít brát Clostilbegyt až třetí den Ms, ale vzhledem tomu, že jsem měla anovulační cyklus, tak mi dr. řekla, že Ms nemusí být tak silná a když uvidím prví krev(šlo, ale spíš o špinění)tak začít počítat jako první den, ale dnes se mi zda, že Ms dorazila až dnes.Ale já už Clostilbegyt začala užívat o tři dny dřív. Myslíte, že to vadí, můžu narušit ovulaci??mám jít na iui, tak doufám, že z toho bude vajíčko. ![]()
@Petrommila Já myslím že narušit asi ne, spíš můžeš mít zralé folikuly třeba dřív, ale nejsem doktor ![]()
@Petrommila já si myslím taky, že se ti ovulka maximálně posune, ale jinak to snad neva. Já když ho brala, tak jsem strašně krvácela i ven jsem se bála jít, abych neprotekla. Na mě moc nezabíral a měla jsem anovulák i s clostíkem. Držim ti moc pěstičky.
@bkrocek jakpak se máš těhulko? Ty jo 17tt to to letí já zítra začínám 30tt to je mazec, už mě pálí žáha ani nemusím jíst, bříško je veliký a funim i když jdu
. Odpočítávám už do porodu. Jakpak vy holky ostatní jak je?
@Dana 79 No zatím se daří dobře jen se někdy prcek v bříšku asi čertí, protože mě začne pěkně tlačit žaludek. Jinak je mi dobře, začala jsem chodit na cvičení pro těhotné, takže už ani tělo mě moc nebolí. Příští týden KO, tak už jsem nedočkavá, jestli je všechno v pořádku a taky abych se objednala na 2.screening, kde nám řeknou co to je ![]()
Ahoj holky, tak ráno jsem testla, ale byl tam malý duch až po více než 10 minutách. Mám strach, že z toho nebude nic. Pobolívá mě břicho, jako kdybych to měla dostat a ranní teplota 36,9, včera byla 37,1, takže pomalu přestávám doufat ![]()
@bkrocek píše:
@Petka007 Zajdi na krev a uvidis
@Petka007 ahoj,zkus testnout až v neděli ob den, to by jsi měla mít silnější čárku. Já když testovala po IUI, tak jsem ani toho ducha neměla, ale po IVF jsem měla tak slaboulikou čárku, že jsem ani nedoufala, ale začala sílit, tím chci říct, že mi test nikdy neukázal ani ducha dokud jsem nebyla těhule. Tak naději určitě máš, moc držim pěstičky
.
@Dana 79 děkuji Dani
je to hrozný to čekání na verdikt :/. Jaký test je podle vás nej? Mamatest 10?
@Petka007 Všechno kolem miminka je vlastně jen o čekání
čekáš jestli to vyjde, pak čekáš na první výsledky, jestli je všechno v pořádku, na druhé, na první pohyby, pak čekáš až ti řeknou co to je, pak jestli porod proběhne v pohodě… takhle to připadá mě ![]()
@bkrocek
to máš pravdu, ale ten první krok je základ pro čekání na další věci kolem mimča ![]()
Brkocku, to máš pravdu a ono se to nezklidní ani po narození
.
Petko, držím pěsti, aby ti těhotenství vyšlo! A ne měření teploty se vykašli, stejně je ovlivněná hormony a zbytečně se tím stresuješ.