Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dana 79 píše:
Tak holky, mám to za sebou! oGTT bylo to celkem v pohodě, všichni se tam ošklebovali, jak je to hnusný, ale mě to chutnalo, asi jsem divná. Jinak jsem tam byla od 7:00 do 10:30 otřes, ale musím uznat, že na Prosecké poliklinice máte Handí dobrý krámky
. Hned jsem zakoupila novou podprdu velikosti 80/F
za 380,–,za ty pen a vedle mají dětský krámek vše o 50% levnější, tak jsem si to trošku zkrátila. Handí škoda, že nebyl čas, aby jsem tě taky viděla. Tak třeba příště.
Dani, pěkně jsi to zvládla
Podprda velikosti 80/F mě pobavila ![]()
a jméno Anetka nemá chybu…taky se mi líbí!! Zkusím ho navrhnout manželovi pro případ, že to bude holčička. Ale můj vnitřní hlas mi říká, že čekáme kluka Ondráška
Mějte se prima, holy. Frčíme ráno na týden do Chorvatska válet šunky.
Handí to ti závidim, že odjíždíte včera jel brácha a dnes v 8:00 ráno tam měli 29 stupňů, tak budete mít krásně. Většinou se říká pokud mamině nic není a nezvrací, tak bude mít klučíka a Ondrášek se mi taky moooc líbí. Mooooc si to tam užijte
.
Ahoj holky, tak hlásím že se u mě po dloooouhé době začíná zase něco dít. Ode dneška zobu clostik a 6.9. mám jít na utz a pak se uvidí kdy opu ![]()
Handi díky moc, už ho piju ![]()
Ivčo děkuju- trochu se bojím, ale zároveň se těším- tak nějak počítám že to vyjde
. Příští týden má malý nastoupit do školky a vůbec tam nechce jít, tak jsem z toho hotová už teď. Jestli mi tam bude brečet, tak to asi nevydržím
nějak na to nemám srdce
Tak se hlásím dnes po KO, všechno probíhá v pořádku, prcek má 9cm
cysta se zmenšila, takže v pondělí jdu zpět do práce ![]()
Pavli, držím moc pěsti, aby to vyšlo, šance je veliká
. Tak to se ti s tou školkou nedivím, já to určitě obrečím, i kdyby se tam Adámek těšil. A ty nastupuješ do práce nebo už vlastně děláš?
Bkrocku, tak to jsou super zprávičky
. Cysta určo sama zmizí, jako u mě. Tak se zmenšovala, zmenšovala až byla najednou pryč. Hurá
. A jak ti jinak je?
@Ivča78 A nevis kdy cca uz si ji nemela? Jinak je mi dobre, jen me obcas zlobi zada, konkretne jako vedle kostrce a vystreluje mi bolest do nohy, takze nekdy sotva jdu…doktorka rikala, ze je to normalni, ze musim cvicit, ja se snazim trochu sama doma, ale za 14dnu bych mela zacit chodit na cviceni pro tehotne, tak snad se to trochu zlepsi…
Bkrocku, přesně si to už nepamatuju, ale co vím, tak mi zmizela celkem brzy, během prvního trimestru. Jo, záda a kyčle mě berou taky a dost. Docela mi pomohlo nasadit vápník (zjistili mi, že ho mám málo), začala jsem pít mlíko a jíst víc mléčný výrobky a přijde mi, že se to dost zlepšilo. Já měla bolesti, že pro mě byl problém i vstát z postele.
Ivčo doufám, že šance je
. No já to taky obrečím, už teď jsem z toho hotová, když vím, že od pondělí tam musí
. S prací je to špatné, já se do své vrátit nemůžu, protože je hodně časově náročná (zubní technik) a to se s malým nedá. Nemám nikoho kdo by mi ho do školky vodil a ze školky vyzvedával
. Tak hledám na částečný úvazek něco v administrativě, ale je to děs
. Vůbec nic nemůžu najít a to už hledám takovou dobu
Pavli, tak to máš zajímavou práci, škoda, že nemáš hlídání od babiček. Já teda taky hlídání nemám, a tak jsem zvědavá, jak to budeme jednou dělat. Na původní místo se taky vrátit nejspíš nebudu moct, protože tam všechno skončilo… Není to lehké.
Tak holky mám výsledky oGTT, bylo mi sice tři dny zle od žaludku, ale výsledek ok 6,6,tak můžeme papat vše
.
Dani, tak to je super, že to máš v pořádku. Já si tady právě dávám Toffifee
.
Hmmm Ivčo to mám taky ráda, taky tay pořá jezím co bych spápla
.
Ahoj holky,
Dani, to ráda slyším že je vše v pořádku. My dnes byli na screeningu a vše je v pořádku.
Mimi je zdravé a má už 8 cm. Tak jsem ráda, teď už to oznámím v práci a bude to prostě venku. Každé ráno maskuju, co si vezmu na sebe, aby bříško nebylo vidět.