Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hanka1120 píše:
Dani prave ze to nevyslo dneska jsem byla na krvi a negativni, ale protoze jsem nastimulovana z ivf tak by mohl byt nejaky ten folik tak mi doktor nabidli iui mam dojit 12dc na ultrazvuk zda tam neco je.ale zase si rikam ze pokud nevyslo ivf roc by mela vyjit iui tam je mensi pravdepodobnost
Hani, to mě moc mrzí, že to nevyšlo. Ach jooo, moc moc mě to mrzí
Musíš nabrat sílu na další pokus. Buď statečná.
Haní, tak to je opravdu smutný, já ti tak držela pěstičky. Máš něco zamraženého? Taky nevím jaký to má význam jít do IUI, ale třeba by to vyšlo, člověk nikdy neví. Hodně štěstíčka Haní
.
Dani u mne prvni stimulko celkem nic moc pichala jsem 225j pak mi pridali 300j bylo 5 vajicek stoho se jen dve oplodnili a dve sli embrijka domne, presne po tydnu jsem zacala spinit po trech dnech spineni se rozjela mrcha a no dneska krev negativni jeste stim ze jsemuz pocitala ze to nevyslo kdyz jsem zacala spinit apak krvacet. nechapu procdosla ms tak brzo mela dojit az zitra .ale pry se rika ze ma clovek po ivf pekne pohnojeno tak by to mohlo vyjit no ale uvidime podle ultrazvuku za tyden. jenze sama vis jak je tezke uverit ze by zrovna iui mohla vyjit
Hanko, hrozně moc mě to mrzí, drž se
. Já si mylsím, že by klidně IUI vyjít mohlo, budeš hezky nastimulovaná, tělo nakopnuté, tak by to mohlo vyjít. Ono někdy se dějí zázraky a právě v momentech, kdy to člověk nejméně čeká. Podívej se na mě, IUI mi zrušili, že to nemá cenu a ono to nakonec vyšlo i bez něho. Moc bych ti to přála a vám všem, holky!!!
Ivco no uvidim co ultrazvuk necham se prekvapit. jinak dekuji jednou to vyjde urcite.
No, mě tenkrát taky doktorka uklidňovala, že se můžeme snažit doma, tak jsem si říkala přesně co ty, že když nemá cenu IUI, tak proč bychom se měli snažit doma. Myslím se, že jsem se jí i ptala a nic na to neřekla.
Vis ivco kolikrat jsem mela v caru na ne nekolik otazek a oni proste na nektere nedokazali mi odpovedet, proste to tak je a stve mne co doktor v caru to jinej nazor pak si vyber
Hanko a ty máš v CARu pokaždé jiného doktora? Haní moc ti přeju, aby ti vyšlo třeba zrovna IUI, hlavně ať se brzy zadaří, já vím, že je to dlouhé a vyčerpávající období.
Dani u nas v caru se stridaji asi 3 doktori.dani je to unavujici a tezko se veri ze by iui mohlo vyjit.
Haní já ti věřím, že je to těžké, ale bohužel nic jiného nezbude než věřit, že jednou to vyjít musí. Je mi to líto. Já chodila vždy jen k jedné Dr. byla to primářka a byla super.
Ahoj holky muzu se pridat mam zvysenou hodnoutu FSH cca kolem 10 sice rikal doktor ze to neni tak hrozny ale i tak pres rok snazeni a nic, manzel sperio v pohode, mela jsem 2 mesice clostylbegyt a stale nic ted mi delal znova hormonalni profil a stale stejne tak ted v zari me ceka dalsi konzulace u Dr. a pak pry asi IUI tak bych se rada zeptala kd uz to mate za sebou nebo vite neco blizsiho jesti predtim se musi absolvovat nejaky vysetreni a nevite jak dlouho bezne se ceka nez te vezmou mz pujdeme asi co Iscare tak jestli s tim nekdo nemate zkusenosti predem dekuji za odpovedi
@Petra 2 píše:
Mě taky bolí prsa den ode dne víc a víc. Občas mě píchlo v podbřišku, ale to už je pryč. Tak zatím čekám co z toho bude a divný pocit v briše jsem taky měla. Ale nechci si dávat plané naděje. Včera to bylo týden po a příští týden v pondělí si mám udělat test, tak když se nedostaví MS tak udělám test a uvidím. Ale to čekání je strašné.
Ahojky Péťo, tu nejistotu plně chápu, mám to teď to samé…čekání po injekci, jestli ms dostanu nebo ne, jestli jsem těhotná nebo zase ne…snad budeme obě šťasné ![]()
@snažilka27 píše:
Ahoj holky muzu se pridat mam zvysenou hodnoutu FSH cca kolem 10 sice rikal doktor ze to neni tak hrozny ale i tak pres rok snazeni a nic, manzel sperio v pohode, mela jsem 2 mesice clostylbegyt a stale nic ted mi delal znova hormonalni profil a stale stejne tak ted v zari me ceka dalsi konzulace u Dr. a pak pry asi IUI tak bych se rada zeptala kd uz to mate za sebou nebo vite neco blizsiho jesti predtim se musi absolvovat nejaky vysetreni a nevite jak dlouho bezne se ceka nez te vezmou mz pujdeme asi co Iscare tak jestli s tim nekdo nemate zkusenosti predem dekuji za odpovediAhojky, tak já mám za sebou 4×IUI a vyšetření před tím mi nedělali, jen horm. profil a přítel spermiogram, většina vyšetření se dělá až před IVF. Čekala jsem asi 2 měsíce před prvním objednáním a pak už to šlo podle mého cyklu. Já chodila do Gennetu a spokojenost v Iscaru v Praze jsem byla jedou a tam mě hnala Dr. hned na laparo, tak jsem přešla do Gennetu. Já nechtěla na tu laparo, takže co doktor to názor, ale to je všude, nakonec nebylo potřeba. IUI je nic není, ale nám nepomohlo až IVF se povedlo, to neznamená, že to tobě nevyjde. Přeju ti hodně štěstí a trpělivosti
.
Dik za odpoved jsem zvedeva teda cekat 2 mesice se mi zda docela dlouho:-(
@Dana 79 píše:@snažilka27 píše:
Ahoj holky muzu se pridat mam zvysenou hodnoutu FSH cca kolem 10 sice rikal doktor ze to neni tak hrozny ale i tak pres rok snazeni a nic, manzel sperio v pohode, mela jsem 2 mesice clostylbegyt a stale nic ted mi delal znova hormonalni profil a stale stejne tak ted v zari me ceka dalsi konzulace u Dr. a pak pry asi IUI tak bych se rada zeptala kd uz to mate za sebou nebo vite neco blizsiho jesti predtim se musi absolvovat nejaky vysetreni a nevite jak dlouho bezne se ceka nez te vezmou mz pujdeme asi co Iscare tak jestli s tim nekdo nemate zkusenosti predem dekuji za odpovediAhojky, tak já mám za sebou 4×IUI a vyšetření před tím mi nedělali, jen horm. profil a přítel spermiogram, většina vyšetření se dělá až před IVF. Čekala jsem asi 2 měsíce před prvním objednáním a pak už to šlo podle mého cyklu. Já chodila do Gennetu a spokojenost v Iscaru v Praze jsem byla jedou a tam mě hnala Dr. hned na laparo, tak jsem přešla do Gennetu. Já nechtěla na tu laparo, takže co doktor to názor, ale to je všude, nakonec nebylo potřeba. IUI je nic není, ale nám nepomohlo až IVF se povedlo, to neznamená, že to tobě nevyjde. Přeju ti hodně štěstí a trpělivosti.