Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky za odpověď. Tobě bkrocku teda IUI vyšlo? Kolikáte? Já jsem trochu skeptická, slyšela jsem, že úspěšnost je velmi nízká.
Tak dnes máme po prvním IUI. Dostala jsem duphaston, měl jste ho někdo taky, jak vám po něm bylo. Po pregnylu jsem měla docela silné bolesti a píchání v podbřišku. ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím po kontrole 11+0tt a všechno vypadá v pořádku, cysta se trošičku zmenšila, takže se snad sama ztratí. Přidávám fotečku. @Prit Otěhotněla jsem po druhém IUI ![]()
Baru no tak to je superrrr, fotečka miminka je moc krásná, tak jen tak dál ať pěkně rostete. Já už se koulim
,to jsem zvědavá jak budu vypadat ve 40tt, strašně mi roste bříško
. Tak ať cysta brzy uplně zmizí.
Baru, moc pěkná fotečka. Neboj, cysta postupně sama zmizí, já jsem měla v těhu dokonce dvě a obě se úplně ztratily. Nejdříve se zmenšovaly a pak mi doktor řekl, že už tam nejsou.
Holčiny, já v pondělí večer skončila na pohotovosti, nejdříve jsem si dole nahmatala bouli a potom jsem trochu krvácela, tak jsme jeli. Já byla na mrtvici a představovala si nejhorší. Byla jsem v porodnici, tam to na mě padalo. Nakonec naštěstí snad vše v pořádku, asi mi praskla nějaká cévka. Ale nervy to byly hrozný.
@zlatý retrívr píše:
Tak dnes máme po prvním IUI. Dostala jsem duphaston, měl jste ho někdo taky, jak vám po něm bylo. Po pregnylu jsem měla docela silné bolesti a píchání v podbřišku.
Já ho teda neměla, měla jsem jen Pregnyl a pak mi ho vyměnili za Ovitrelle, ale v podbřišku mě bolelo vždycky, já myslí, že to k tomu prostě patří, jak dozrávají vajíčka. Duphaston se dává jako Utrogestan na podporu žlutého tělíska, já měla Utroš a nic mi nebylo po něm, brala jsem ho do 12tt. Bude to dobrý. ![]()
@Ivča78 píše:
Baru, moc pěkná fotečka. Neboj, cysta postupně sama zmizí, já jsem měla v těhu dokonce dvě a obě se úplně ztratily. Nejdříve se zmenšovaly a pak mi doktor řekl, že už tam nejsou.Holčiny, já v pondělí večer skončila na pohotovosti, nejdříve jsem si dole nahmatala bouli a potom jsem trochu krvácela, tak jsme jeli. Já byla na mrtvici a představovala si nejhorší. Byla jsem v porodnici, tam to na mě padalo. Nakonec naštěstí snad vše v pořádku, asi mi praskla nějaká cévka. Ale nervy to byly hrozný.
No Ivčo co si to vymýšlíš, takovýhle nervy, tak koukej být v klidu ať manža maká a ty si dej kopýtka nahoru. Tak hlavně, že jste v pořádku
.
Dančo, no já ti nevím, co to bylo, ale vystrašilo mě to teda pořádně, takový nervy bych nikomu nepřála, pořád jsem si jen říkala, že je to strašně brzo, že nemůžu rodit, já se bála, že už rodím. No, přehánět to doma nebudu, ale manža mi moc nepomůže, jezdí z práce večer.
Ivčo, to je teda mazec, na porod jsi musíš ještě chvilku počkat, tak hlavně vše s mírou ať jste v pořádku. Je 5:30 a já zase čumim do stropu už hodinu, nějak nemůžu spát, dneska mě vše bolí
a málá má snad ty nožičky všude a kope a kope. Taťka nám vstával v 4:30 a šel stát frontu na lístek kůli převodu auta, fakt ten systém perfektně funguje
. Za týden jdu na kontrolu a nechám si malou natočit na DVD, tak doufám, že ukáže obličej a ne prdelku
. Tak se šetři ať jste ok.
Dančo, mám to taky tak, k ránu se vzbudím na záchod a pak nemůžu zabrat. Navíc většinou tím, jak se štrachám, tak vzbudím malýho a je po spaní
. No, lepší to už nebude, s miminky se už vůbec nevyspíme.
To je pravda, já se dneska válím, malou tady nemám tak sbírám síly na víkend, protože nám mění plynový kotel. Takže rachot, bouraj podlahu a trašnej bordel ach joooo
. A je ti dobře Ivčo?
Dančo, jj, ťuk, ťuk, ťuk, je mi dobře, asi to fakt nic nebylo. Jen teda ty bolesti zad a kyčlí, ale s tím už nic neudělám. Jak říkal můj doktor, nejlepší je na to porodit, vtipálek
. To ještě zrovna moc nepotřebuju. Vydržíme. S tím druhým dítkem je to trošku těžší, ale zvládneme to
.
Ahoj holky posledni dobou nas na tu stranku chodi malo.dani koukam ze uz jsi za pulkou.
Ahoj Haní, no jo jsem už koule
,ale to tak je. Ve středu jdu na kontrolu a za týden na test cukru ble. Co ty jak se cítíš, co mimisci v tobě? Moc ti držím pěstičky. Moc sem nikdo nechodí, ale jsou prázdniny, tak to přikládám k dovoleným. Já jsem celé prázdniny doma, nechci moc cestovat v těhu.
Dani prave ze to nevyslo dneska jsem byla na krvi a negativni, ale protoze jsem nastimulovana z ivf tak by mohl byt nejaky ten folik tak mi doktor nabidli iui mam dojit 12dc na ultrazvuk zda tam neco je.ale zase si rikam ze pokud nevyslo ivf roc by mela vyjit iui tam je mensi pravdepodobnost