IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
21.8.12 06:47

SLUNECNICE I MUJ PARTNER MA TEDKA HORSI JEN O TROSKU SPERMIO POHYBLIVOST JEN 15 procent, ale je to tym ze uz mu neni 20let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.8.12 09:30

Testování po IUI

Ahojky všem :mavam:
Jsem už tak trošku zoufalá a potřebuju to s někým probrat…
Přez rok se snažíme o mimi a zatím mám za sebou akorád jeden potrat v 5tt :,(
Chodíme do Caru a jsem po první IUI, dnes je to 12 den sněhobílý :,(
Myslíte že by mohlo ještě být brzo? Bohužel se na to nedá nemyslet.
Díky za každou zkušenost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.8.12 09:39

Kiti 12den po iui je jeste urcite brzy.kdy ocekavas menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.8.12 09:54

Měla jse šíleně dlouhé cykli a po utrogestanu to mám 28 DC tak že za dva dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.8.12 10:01
@hanka1120 píše:
Stym pregnylem uplne souhlasim se slunecnici.ja mela pregnyl pred mesicem a normalne byl. sluni jakou mam zasobu vajicek to nevim, ale jakou mlada se citim, ale problem je v tom ze mi nefunguji vajecniky a nikdo mi nerekne pro to tak je. proste aby neco bylo musim mit silni davky treba fostimonu. jinak na clostik vubec nereaguji. proto ze pri ivf jsem pichala davky 300j a bylo jen 6 vajicek tak proto soudim ze je to tak. a to jeste kevsemu mi funguje jen jedem vajecnik a to pravej, levej se pri ivf proste nezbudil.

Haní, tak já to měla podobně jako ty, levej vaječník spí a pravej všechno ok, ale u něj srůsty, proto nevyšlo IUI. Při IVF se taky levej ani ťuk. Primářka mi říkala, že je to normální, že občas jeden vaječník spí a pak se zase vzbudí a funguje. Tak třeba, když jsi dáš pauzu, tak to pomůže, držím ti pěstičky :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.8.12 10:02

Ja testovala vzdycky den pred menstruaci takze jsem vzdycky testla 27dc a mne se treba po utrosi prodluzuji cykli na 30dni jinak mi chodi po 28dnech.ale myslim ze kdyz ji mas uz dostat za dva dny ze by mel byt videt aspon dousek na testu.ale je to tezky znam holciny co jin vylezli ven // az 35dc tezko rict no nejlepsi je ovsem krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.8.12 10:05

Dani s tema vajecnikami je to zajimave. a jak vis ze jsi mela srusty? tys byla na laparce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.8.12 10:06
@Kitickax píše:
Měla jse šíleně dlouhé cykli a po utrogestanu to mám 28 DC tak že za dva dny…

Tak počkej ještě dva dny, klidně se ti může čárka uázat až v den MC. Pregnyl nedostáváš v CARu? Já vždy dostala v Caru. Hodně štěstí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.8.12 10:10

Nebyla, ale můj dr se to říkal už před 5 lety, jsem po slepáku a v pravo mě to vždy bolelo. Jinak teď jak mi roste pupík, tak mě to tam pěkně pne, ale v těhotenství stůsty popraskaj a máš klid. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
21.8.12 10:11

Já vždy přestala brát Utrogestana(25DC) za 3dny došla MS, přesně…takže ani na test nedošlo :( No u IUI šance je pramalá…takže napoprvé určitě nečekej zázraky, já jdu v pátek po 4 a teď teprve mi doktor říkal, že je nějaká trošičku vyšší šance, protože já jsem zdravá a partner trošičku pomalejší spermio…jinak lautr nic, ale přeji hodně zdaru a štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.8.12 10:12

Aha tak to jo.taky jsem byla pred na operaci slepaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.8.12 12:15
@Dana 79 píše:
Tak počkej ještě dva dny, klidně se ti může čárka uázat až v den MC. Pregnyl nedostáváš v CARu? Já vždy dostala v Caru. Hodně štěstí. :)

Doslala jsem, ale ten už je pryč. Už 10 dní po jsem měla test negativní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
21.8.12 16:51

Já otěhotněla po 2.IUI i s manželovými horšími spermiemy takže holky, nepřestávejte věřit! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
21.8.12 16:59

Bkroček, co je to horší spermio u Vás??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
21.8.12 17:12

Byla jsem z toho smutna, tak jsem se nezeptala, kazdopadne pri prvnim IUI byla pohyblivost 64% a u toho druheho byla jeste horsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí