IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
26.7.12 18:19

Anit pokud se snazite teprv rok tak to neni tak dlouha doba, my se snazime 4 roky.ani u ivf se zadarit nemusi, ale clovek musi verit prece jen tam je velka uspesnost. pokud je chyba u chlapa da se to resit vytaminy nekdy proste u chlapa zaberou, ale pokud je chyba v zene tak nejlepsi je ivf. preji ti hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
28.7.12 22:47

Dobrý večr holky, ráda bych se přidala do diskuze. Právě jsem si píchla Pregnyl. V pondělí mě čeká IUI a jsem z toho dost nervozní. Snad to vyjde. Je to mé první. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.7.12 09:24
@Lucyk82 píše:
Dobrý večr holky, ráda bych se přidala do diskuze. Právě jsem si píchla Pregnyl. V pondělí mě čeká IUI a jsem z toho dost nervozní. Snad to vyjde. Je to mé první. :roll:

Ahoj Lucyk82, držím ti moc pěstičky ať to vyjde. Nebuď nervozní, IUI je pohoda. Hodně štěstí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.7.12 17:21

Moc děkuju za podporu. Vžycky jsem si myslela, že jsem silná ženská, ale asi opak je pravdou… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.7.12 17:32

To si myslíme na začátku všechny :). Potřebuješ se obrnit trpělivostí, já chci taky vše hned a nakonec mám za sebou 4 IUI nezdařené a první IVF vyšla. Jsi určitě silná a musíš tomu věřit :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.7.12 21:54

Moc děkuju, zítra se ozvu co a jak. Ani nevím kdo mi to bude dělat. Ale snad jsou všichni odborníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
31.7.12 09:22

Ahoj holky, tak jsme cca týden z nemocnice a doufám, že se bolesti už nevrátí. Bylo to fakt kruté, co muže způsobit jedna blbá cysta. Teď doma odpočíváme a rosteme, příští týden si půjdeme už pro těhotenskou průkajdu a týden na to jdeme na screening, takže konečně budeme vědět, zda je Budulínek v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
31.7.12 10:36

Teď už bude jen dobře, Baru!!
Tak pěkně odpočívej.

Já byla včera na UTZ, můj bobek už má 1,67 cm a už má nohy a ruce. Koukala jsem jak puk :D Tak jsem klidnější. Další kontrolu mám 15.8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.7.12 11:15

Holky zdravim vas handi bkroucek vam preji hodne stesti. jinak jsem vcera byla na opu mame 6 vajicek, ale musela jsem tam lezet do 14hod protoze jsem se jim pry rychle buduila a musely mi pridavat te narkoze takze byla vetsi zpotreba. vcera jsem doma lezela a dneska uz mi je ok jen trosku boli podbrisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
31.7.12 12:31
@hanka1120 píše:
Holky zdravim vas handi bkroucek vam preji hodne stesti. jinak jsem vcera byla na opu mame 6 vajicek, ale musela jsem tam lezet do 14hod protoze jsem se jim pry rychle buduila a musely mi pridavat te narkoze takze byla vetsi zpotreba. vcera jsem doma lezela a dneska uz mi je ok jen trosku boli podbrisek.

Ahoj Hani, tak to je dobře, že už to máš za sebou! Odpočívej a dej nám vědět, kolik vajíček se Ti oplodnilo. Jsou to nervy, pamatuju si to. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
31.7.12 13:24

Ahoj holky, tak si vás tu občas pročítám a všem vám moc držím palěčky- ať vám mimča krásně rostou, ať se IUI zadaří, Hani tobě ať se vajíčka krásně oplodní..

Já jsem se těšila, že už se u mě zase konečně začne něco dít, ale v caru mi řekli, že na opu berou až od 15.8 :( Kdyby braly o týden dřív, tak mi to krásně vyjde, takhe jsem naštvaná, že se mi ms neopozdila :zed:. Práci také sehnat nějak nemůžu :?, tak jsem se ze všeho pustila do malování a dnes jsem vymalovala koupelnu :), takhle budu pokračovat a nějaký čas mi to zabere, než zvládnu celý barák :). Alespoň na to všechno tolik nemyslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
31.7.12 14:22
@PavlaPir píše:
Ahoj holky, tak si vás tu občas pročítám a všem vám moc držím palěčky- ať vám mimča krásně rostou, ať se IUI zadaří, Hani tobě ať se vajíčka krásně oplodní..Já jsem se těšila, že už se u mě zase konečně začne něco dít, ale v caru mi řekli, že na opu berou až od 15.8 :( Kdyby braly o týden dřív, tak mi to krásně vyjde, takhe jsem naštvaná, že se mi ms neopozdila :zed:. Práci také sehnat nějak nemůžu :?, tak jsem se ze všeho pustila do malování a dnes jsem vymalovala koupelnu :), takhle budu pokračovat a nějaký čas mi to zabere, než zvládnu celý barák :). Alespoň na to všechno tolik nemyslím :lol:

Správnej přístup, Pavli!! A neboj, brzy bude IVF…když ne v srpnu, tak v září. Uteče to jako voda. Moc Tě zdravím, ať jde malování pěkně od ruky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
31.7.12 22:19

Bkrocku, Handi, tak to je dobře, že je vše v pořádku a mimísci prospívají!!!

Hanko, tak to sis pořádně pospala… :-). Držím pěsti, aby bylo hodně bojovníčků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.8.12 07:12

Holky ahoj uz mi je fakt dobre, embrijka jsou krasny 2 zbytek nic moc, protoze jich zbylo malo tak mi embriolozka rekla ze je lepsi volzit hned zptaky protoze pry oni se lip chytnou, tak jim verim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.8.12 08:16

Ahoj holky, tak to tu začíná být samá těhule, to je dobře :). Haní džim pěstičky ať se embryjko uchytí a máš 2 v sobě?

Baru to je dobře, že jste už ok a doma, tak ať krásně roste.
Handí koukám, že máš taky už obříka, to je super. Já už od těch maličkejch nožiček mám boule po břiše a obří pupík :).
Pavli neboj uteče to a půjdeš taky brzy na IVF.
Ivčo jak je tobě, já se už tak v leže blbě hýbu, věechno mě bolí ach ty kyčle :mrgreen:,první těhu bylo úplně jiné. Strašně mi narostl pupík, ale vypadá, že mi roste jen to bříško a prsa :lol:.

Příspěvek upraven 01.08.12 v 08:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital