Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anit pokud se snazite teprv rok tak to neni tak dlouha doba, my se snazime 4 roky.ani u ivf se zadarit nemusi, ale clovek musi verit prece jen tam je velka uspesnost. pokud je chyba u chlapa da se to resit vytaminy nekdy proste u chlapa zaberou, ale pokud je chyba v zene tak nejlepsi je ivf. preji ti hodne stesti.
Dobrý večr holky, ráda bych se přidala do diskuze. Právě jsem si píchla Pregnyl. V pondělí mě čeká IUI a jsem z toho dost nervozní. Snad to vyjde. Je to mé první. ![]()
@Lucyk82 píše:
Dobrý večr holky, ráda bych se přidala do diskuze. Právě jsem si píchla Pregnyl. V pondělí mě čeká IUI a jsem z toho dost nervozní. Snad to vyjde. Je to mé první.
Ahoj Lucyk82, držím ti moc pěstičky ať to vyjde. Nebuď nervozní, IUI je pohoda. Hodně štěstí
.
Moc děkuju za podporu. Vžycky jsem si myslela, že jsem silná ženská, ale asi opak je pravdou…
![]()
To si myslíme na začátku všechny
. Potřebuješ se obrnit trpělivostí, já chci taky vše hned a nakonec mám za sebou 4 IUI nezdařené a první IVF vyšla. Jsi určitě silná a musíš tomu věřit
.
Moc děkuju, zítra se ozvu co a jak. Ani nevím kdo mi to bude dělat. Ale snad jsou všichni odborníci.
Ahoj holky, tak jsme cca týden z nemocnice a doufám, že se bolesti už nevrátí. Bylo to fakt kruté, co muže způsobit jedna blbá cysta. Teď doma odpočíváme a rosteme, příští týden si půjdeme už pro těhotenskou průkajdu a týden na to jdeme na screening, takže konečně budeme vědět, zda je Budulínek v pořádku ![]()
Teď už bude jen dobře, Baru!!
Tak pěkně odpočívej.
Já byla včera na UTZ, můj bobek už má 1,67 cm a už má nohy a ruce. Koukala jsem jak puk
Tak jsem klidnější. Další kontrolu mám 15.8
Holky zdravim vas handi bkroucek vam preji hodne stesti. jinak jsem vcera byla na opu mame 6 vajicek, ale musela jsem tam lezet do 14hod protoze jsem se jim pry rychle buduila a musely mi pridavat te narkoze takze byla vetsi zpotreba. vcera jsem doma lezela a dneska uz mi je ok jen trosku boli podbrisek.
@hanka1120 píše:
Holky zdravim vas handi bkroucek vam preji hodne stesti. jinak jsem vcera byla na opu mame 6 vajicek, ale musela jsem tam lezet do 14hod protoze jsem se jim pry rychle buduila a musely mi pridavat te narkoze takze byla vetsi zpotreba. vcera jsem doma lezela a dneska uz mi je ok jen trosku boli podbrisek.
Ahoj Hani, tak to je dobře, že už to máš za sebou! Odpočívej a dej nám vědět, kolik vajíček se Ti oplodnilo. Jsou to nervy, pamatuju si to. Drž se ![]()
Ahoj holky, tak si vás tu občas pročítám a všem vám moc držím palěčky- ať vám mimča krásně rostou, ať se IUI zadaří, Hani tobě ať se vajíčka krásně oplodní..
Já jsem se těšila, že už se u mě zase konečně začne něco dít, ale v caru mi řekli, že na opu berou až od 15.8
Kdyby braly o týden dřív, tak mi to krásně vyjde, takhe jsem naštvaná, že se mi ms neopozdila
. Práci také sehnat nějak nemůžu
, tak jsem se ze všeho pustila do malování a dnes jsem vymalovala koupelnu
, takhle budu pokračovat a nějaký čas mi to zabere, než zvládnu celý barák
. Alespoň na to všechno tolik nemyslím ![]()
@PavlaPir píše:
Ahoj holky, tak si vás tu občas pročítám a všem vám moc držím palěčky- ať vám mimča krásně rostou, ať se IUI zadaří, Hani tobě ať se vajíčka krásně oplodní..Já jsem se těšila, že už se u mě zase konečně začne něco dít, ale v caru mi řekli, že na opu berou až od 15.8Kdyby braly o týden dřív, tak mi to krásně vyjde, takhe jsem naštvaná, že se mi ms neopozdila
. Práci také sehnat nějak nemůžu
, tak jsem se ze všeho pustila do malování a dnes jsem vymalovala koupelnu
, takhle budu pokračovat a nějaký čas mi to zabere, než zvládnu celý barák
. Alespoň na to všechno tolik nemyslím
Správnej přístup, Pavli!! A neboj, brzy bude IVF…když ne v srpnu, tak v září. Uteče to jako voda. Moc Tě zdravím, ať jde malování pěkně od ruky ![]()
Bkrocku, Handi, tak to je dobře, že je vše v pořádku a mimísci prospívají!!!
Hanko, tak to sis pořádně pospala…
. Držím pěsti, aby bylo hodně bojovníčků!
Holky ahoj uz mi je fakt dobre, embrijka jsou krasny 2 zbytek nic moc, protoze jich zbylo malo tak mi embriolozka rekla ze je lepsi volzit hned zptaky protoze pry oni se lip chytnou, tak jim verim.
Ahoj holky, tak to tu začíná být samá těhule, to je dobře
. Haní džim pěstičky ať se embryjko uchytí a máš 2 v sobě?
Baru to je dobře, že jste už ok a doma, tak ať krásně roste.
Handí koukám, že máš taky už obříka, to je super. Já už od těch maličkejch nožiček mám boule po břiše a obří pupík
.
Pavli neboj uteče to a půjdeš taky brzy na IVF.
Ivčo jak je tobě, já se už tak v leže blbě hýbu, věechno mě bolí ach ty kyčle
,první těhu bylo úplně jiné. Strašně mi narostl pupík, ale vypadá, že mi roste jen to bříško a prsa
.
Příspěvek upraven 01.08.12 v 08:20