IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
16.7.12 13:25

Handi, no právě, že už ve 20tém, takže bych je už cítit měla, u Adámka jsem je cítila o hodně dříve, tak uvidíme zítra. Myslete na mě :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.7.12 13:39
@handa30 píše:
Dani, díky za uklidnění. Myslela jsem, že si to budu užívat víc a spíš se bojím, aby vše dobře dopadlo. Ale samozřejmě jsem moc šťastná, každé ráno když se vzbudím si říkám: „jo, další den je za mnou a bobísek je zas o trochu dál“

Handí, já na tom byla stejně, taky jsem se pořád bála a pak jsem začala špinit a krvácet od toho 8tt až do 14tt, ale jen mi rostla děloha. Taky jsem byla na nervy, ale strašně ten čas utíká. Teď zase říkám pohni se ať vím, že jsi ok :) .Asi to k tomu patří. Já jsem teď pěkně nastydlá mám rýmu jak hrom, ach jooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.7.12 14:49
@Ivča78 píše:
Handi, no právě, že už ve 20tém, takže bych je už cítit měla, u Adámka jsem je cítila o hodně dříve, tak uvidíme zítra. Myslete na mě :-).

Budu na Tebe myslet a zítra hned napiš, Ivčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.7.12 14:50
@Dana 79 píše:
Handí, já na tom byla stejně, taky jsem se pořád bála a pak jsem začala špinit a krvácet od toho 8tt až do 14tt, ale jen mi rostla děloha. Taky jsem byla na nervy, ale strašně ten čas utíká. Teď zase říkám pohni se ať vím, že jsi ok :) .Asi to k tomu patří. Já jsem teď pěkně nastydlá mám rýmu jak hrom, ach jooo.

Joo, nejspíš ten strach k těhu patří. Dani, Ty jsi s Ivčou ve stejném týdnu, viď? To je dobrý!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
16.7.12 15:19

Handi, jj, strach k tomu patří. Zítra napíšu až večer, zůstávám ve městě u kamarádky, tak kdoví kdy se sem dostanu, tak abyste si o mě nedělaly starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.7.12 16:12

Handi mam celkem radost, zacala jsem odpoledne spinit tak snad i cysta zmizi uvidime podle ultrazvuku a bricho mne boli fest zitra volam do caru takze asi ve stredu zase krev na hp +choroby a ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.7.12 19:56
@handa30 píše:
Joo, nejspíš ten strach k těhu patří. Dani, Ty jsi s Ivčou ve stejném týdnu, viď? To je dobrý!! :lol:

Handí ještě jsem prolistovala diskuzi zpět a Ivča by měla být o 14 dní míň než já. já měla MS 27.2. a Ivča 11.3.,ale pokud se pletu tak mě opravte, ale jinak je to super, že jsme téměř stejně :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.7.12 19:57
@hanka1120 píše:
Handi mam celkem radost, zacala jsem odpoledne spinit tak snad i cysta zmizi uvidime podle ultrazvuku a bricho mne boli fest zitra volam do caru takze asi ve stredu zase krev na hp +choroby a ultrazvuk

Haní držim pěstičky ať cysta zmizí a je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.7.12 20:24

Dani dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
16.7.12 20:47

Dani, jj, je to tak…jsme o něco málo mladší :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
17.7.12 10:31
@hanka1120 píše:

Hani, taky držím palce!! Ve středu napiš, jak si na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.7.12 11:09

Holky já se zbláznim, já nemůžu mít nic jednoduchý. Tak když konečně nemám problémy s močákem, tak jsem nachcípaná jako blázen, celou noc jsem nespala, protože jak si lehnu nemůžu dýchat, mám strašně ucpanej nos a už to odnesl i hlas, vůbec nemůžu mluvit jen chraptim a v krku mě bolí taky pěkně :(. Čekám do 13:00 a mažu k Dr. jsem zvědavá co mi dá :mrgreen:. A to mám jít zítra na kontrolu na gyndu, to si moc nepokecáme :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
17.7.12 11:57
@Dana 79 píše:
Holky já se zbláznim, já nemůžu mít nic jednoduchý. Tak když konečně nemám problémy s močákem, tak jsem nachcípaná jako blázen, celou noc jsem nespala, protože jak si lehnu nemůžu dýchat, mám strašně ucpanej nos a už to odnesl i hlas, vůbec nemůžu mluvit jen chraptim a v krku mě bolí taky pěkně :(. Čekám do 13:00 a mažu k Dr. jsem zvědavá co mi dá :mrgreen:. A to mám jít zítra na kontrolu na gyndu, to si moc nepokecáme :).

Dani, to mě mrzí. Ty docela trpíš na nachlazení, viď? Pamatuju si, že když si podstupovala IVF, že jsi byla také nemocná. Chtělo by to něco na posílení imunity, abys byla odolnější. Zeptej se Mudr. a musíš hodně odpočívat..ale to Ty asi víš, viď? Ať Ti je líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.7.12 16:50
@handa30 píše:
Dani, to mě mrzí. Ty docela trpíš na nachlazení, viď? Pamatuju si, že když si podstupovala IVF, že jsi byla také nemocná. Chtělo by to něco na posílení imunity, abys byla odolnější. Zeptej se Mudr. a musíš hodně odpočívat..ale to Ty asi víš, viď? Ať Ti je líp :hug:

Nikdy jsem na nachlazení netrpěla, až od té doby co jsem začala stimulovat a ten prednison mi taky nepřidal, když snižuje imunitu. Teď znovu chjo, vždy jsem byla zdravá a teď tohle :cert:. Dnes u obvodní Dr. 2 hodiny čekání a pak 3 min. v ordinaci, mi řekla angínu nemáte kupte si vincentku-ok, šalvěj ke kloktání která se v těhotenství nemá užívat a kloktání je mi k ničemu, když mě bolí až u ohryzku kam se to kloktadlo nedostane a imunosupreson, který se v těhu nesmí. Tak nevím co mám dělat, asi si zavážu krk budu inhalovat vicentku a modlit se ať to přejde :mrgreen:. Dvě noci už nespim a jsem hotová a naštvaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.7.12 20:48

Holčiny, tak v poradně dobrý, srdíčko jsem slyšela, ultrazvuk mi nedělal, jdu na něj za 14 dní do CARu. Tak se mi ulevilo. Jinak na moje bolesti kyčlí, pánve a zad mi neporadil nic, prý je to normální a ještě se mám připravit, že brzy nebudu vědět, jak si v posteli lehnout, což mi nemusel říkat, to už nevím teď. Když si lehnu na pravý bok, bolí mě levá kyčel, když na levý, tak obráceně. Při lehu na zádech mě bolí záda a na břiše už to nejde. Tak se melu celou noc. No, vydržím, co mi zbývá jiného.

Dani, to mě mrzí, tak ať je ti brzy líp. Na bolest v krku zkus kloktat teplou vodou se solí, jestli to teda zvládneš, nemusíš to solit moc, aby se ti z toho nedělalo blbě, ale mě to zabírá, zvlášť když to chytnu včas. Na hlas je Vincentka dobrá. A na ucpaný nos můžeš třeba Pinosol, jsou to kapky, mě teda kapky vyhovují víc než spreje. A zkus si udělat silnou česnečku, ať vypálíš červa :lol:. A všeobecně to chce hodně pít, prolévej se čajíky a hodně odpočívej. Tak ať je ti brzy líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí