Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie34 píše:
@handa30 handi já 2uiu propasla byla jsem na utz ve 13dc a to byl pátek a přes vikend jsme se měli snažit doma a po vikendu opět přijit ale dr řikala že by to mohlo byt i pozdě že folik by mohl přes vikend prasknout tak jsem to nechala tak a minulej čtvrtek jsem to doatala tak ted jsi dam měsic pauzu a dame se opět do boje
Tak si dej taky teď voraz a v srpnu hurá do boje!!
Slunečnice, to mě mrzí, ale co, IVF to jistí, budeš mít větší šanci a určo to vyjde!
Bkrocek, taky bych si došla na krev, ať máš trošku jistotu, mě to tenkrát hodně uklidnilo, klidně i jako samoplátce. A nebo si můžeš dojít klasicky ke svému doktoru, zda tam už něco nevidí. Já jsem si tam tenkrát volala a řekl mi, ať dojdu, že se na to podíváme.
Mám volat ve čtvrtek odpoledne, kdy tam je moje doktorka, že se domluvíme co a jak. Vzhledem k tomu, že příští týden k doktorovi nemůžu, jelikož kolegyně je na dovolené, tak spíš přemýšlím, jestli si nezajít rovnou do laboratoře a zaplatit si to…
Brkrocku, tak si tam skoč, zase tolik to nestojí, tuším, že to bylo do 200 Kč, spíš méně, takže nic závratného a za ten klid to stálo.
HANDI TAK CO KDY BUDES TESTIT? BKROUCEK BYLA JSI NA KRVI? HOLKY JINAK JSEM SE VRATILA Z CARU TAKZE V SOBOTU NASADIM UTROS 1-1-1 17-25DC V NEDELI ZACNU PICHAT DECAPEPTYL 0.1 JEDNOU DENNE. PO VYSAZENI UTROSE POCKAM NA MENSTRUACI JAK DORAZI TAK 2 DEN MAM DOJIT DO CARU VEZMOU MNE KREV NA HP A PODLE TOHU HNET ZACNU OD 3DC PICHAT FOSTIMON.
@hanka1120 píše:
HANDI TAK CO KDY BUDES TESTIT? BKROUCEK BYLA JSI NA KRVI? HOLKY JINAK JSEM SE VRATILA Z CARU TAKZE V SOBOTU NASADIM UTROS 1-1-1 17-25DC V NEDELI ZACNU PICHAT DECAPEPTYL 0.1 JEDNOU DENNE. PO VYSAZENI UTROSE POCKAM NA MENSTRUACI JAK DORAZI TAK 2 DEN MAM DOJIT DO CARU VEZMOU MNE KREV NA HP A PODLE TOHU HNET ZACNU OD 3DC PICHAT FOSTIMON.
Držím palce, Hani!! Ať to jde všechno lehce. Dávej nám zprávy, jak píchání zvládáš. Já furt čekám. Testit jsem zkoušela a viděla jsem ducha, ale nechci se z toho ještě moc radovat. V pátek půjdu na krev. Tak uvidíme.
Handi, tak to vypadá nadějně, ale zatím radši negratuluju, abych něco nazakřikla
. Držím pěsti na pátek!!!
Handi drzim pesti na patek. a jinak dekuji. vzdycky sem hodim zpravicku jak to probiha
Handi, taky moc držím pěsti, je to na dobré cestě uvidíš mě to čeká v srpnu ![]()
Handi to zní skvělě! To budu na dovče pěkně napnutá a těšit se sem ![]()
Hani držím moc moc moc palečky
Holky tak my jsme málem neodjeli, malýmu vyskočila včera v noci pěkně teplota, tak od včerejška jsme lítali po doktorech a nakonec to je jen nějaká viróza, takže zítra odlétáme ![]()
@PavlaPir píše:
Handi to zní skvělě! To budu na dovče pěkně napnutá a těšit se sem![]()
Hani držím moc moc moc palečky
Holky tak my jsme málem neodjeli, malýmu vyskočila včera v noci pěkně teplota, tak od včerejška jsme lítali po doktorech a nakonec to je jen nějaká viróza, takže zítra odlétáme
Pavli, užij si dovču a ať je malému líp. My odjíždíme v sobotu a teď z neděle na pondělí horečky, blížilo se to k 39 stupňům, tak mě už omejvali, že nikam nepojedem, ale ťuk, ťuk, ťuk, druhý den dobrý. Nechápu, co to bylo. Jen je teď nějakej osypanej, ale to bude asi kopřivka.
Ahoj holky, tak jsem ráno konečně byla na krvi, výsledky budou zítra, tak Vás poinformuju ![]()