IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
25.6.12 10:22
@Lucie34 píše:
@handa30 handi já 2uiu propasla byla jsem na utz ve 13dc a to byl pátek a přes vikend jsme se měli snažit doma a po vikendu opět přijit ale dr řikala že by to mohlo byt i pozdě že folik by mohl přes vikend prasknout tak jsem to nechala tak a minulej čtvrtek jsem to doatala tak ted jsi dam měsic pauzu a dame se opět do boje

Tak si dej taky teď voraz a v srpnu hurá do boje!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4894
25.6.12 10:24

@handa30 :pankac: to jsi piš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
25.6.12 13:14

Slunečnice, to mě mrzí, ale co, IVF to jistí, budeš mít větší šanci a určo to vyjde!

Bkrocek, taky bych si došla na krev, ať máš trošku jistotu, mě to tenkrát hodně uklidnilo, klidně i jako samoplátce. A nebo si můžeš dojít klasicky ke svému doktoru, zda tam už něco nevidí. Já jsem si tam tenkrát volala a řekl mi, ať dojdu, že se na to podíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
25.6.12 13:19

Mám volat ve čtvrtek odpoledne, kdy tam je moje doktorka, že se domluvíme co a jak. Vzhledem k tomu, že příští týden k doktorovi nemůžu, jelikož kolegyně je na dovolené, tak spíš přemýšlím, jestli si nezajít rovnou do laboratoře a zaplatit si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
25.6.12 13:22

Brkrocku, tak si tam skoč, zase tolik to nestojí, tuším, že to bylo do 200 Kč, spíš méně, takže nic závratného a za ten klid to stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
25.6.12 13:26

Jj rano tam zabehnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.6.12 13:29

HANDI TAK CO KDY BUDES TESTIT? BKROUCEK BYLA JSI NA KRVI? HOLKY JINAK JSEM SE VRATILA Z CARU TAKZE V SOBOTU NASADIM UTROS 1-1-1 17-25DC V NEDELI ZACNU PICHAT DECAPEPTYL 0.1 JEDNOU DENNE. PO VYSAZENI UTROSE POCKAM NA MENSTRUACI JAK DORAZI TAK 2 DEN MAM DOJIT DO CARU VEZMOU MNE KREV NA HP A PODLE TOHU HNET ZACNU OD 3DC PICHAT FOSTIMON.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.6.12 14:31
@hanka1120 píše:
HANDI TAK CO KDY BUDES TESTIT? BKROUCEK BYLA JSI NA KRVI? HOLKY JINAK JSEM SE VRATILA Z CARU TAKZE V SOBOTU NASADIM UTROS 1-1-1 17-25DC V NEDELI ZACNU PICHAT DECAPEPTYL 0.1 JEDNOU DENNE. PO VYSAZENI UTROSE POCKAM NA MENSTRUACI JAK DORAZI TAK 2 DEN MAM DOJIT DO CARU VEZMOU MNE KREV NA HP A PODLE TOHU HNET ZACNU OD 3DC PICHAT FOSTIMON.

Držím palce, Hani!! Ať to jde všechno lehce. Dávej nám zprávy, jak píchání zvládáš. Já furt čekám. Testit jsem zkoušela a viděla jsem ducha, ale nechci se z toho ještě moc radovat. V pátek půjdu na krev. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.6.12 14:36

Handi, tak to vypadá nadějně, ale zatím radši negratuluju, abych něco nazakřikla ;). Držím pěsti na pátek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
27.6.12 14:42

Handi drzim pesti na patek. a jinak dekuji. vzdycky sem hodim zpravicku jak to probiha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.6.12 15:28

Handi, taky moc držím pěsti, je to na dobré cestě uvidíš mě to čeká v srpnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.6.12 16:21

Handi to zní skvělě! To budu na dovče pěkně napnutá a těšit se sem :)

Hani držím moc moc moc palečky

Holky tak my jsme málem neodjeli, malýmu vyskočila včera v noci pěkně teplota, tak od včerejška jsme lítali po doktorech a nakonec to je jen nějaká viróza, takže zítra odlétáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.6.12 20:19
Hezkou dovolenou, Pavli. Pěkně si odpočiň a hoď starosti s mimčem za hlavu.
@PavlaPir píše:
Handi to zní skvělě! To budu na dovče pěkně napnutá a těšit se sem :)

Hani držím moc moc moc palečky

Holky tak my jsme málem neodjeli, malýmu vyskočila včera v noci pěkně teplota, tak od včerejška jsme lítali po doktorech a nakonec to je jen nějaká viróza, takže zítra odlétáme :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.6.12 21:44

Pavli, užij si dovču a ať je malému líp. My odjíždíme v sobotu a teď z neděle na pondělí horečky, blížilo se to k 39 stupňům, tak mě už omejvali, že nikam nepojedem, ale ťuk, ťuk, ťuk, druhý den dobrý. Nechápu, co to bylo. Jen je teď nějakej osypanej, ale to bude asi kopřivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
28.6.12 08:45

Ahoj holky, tak jsem ráno konečně byla na krvi, výsledky budou zítra, tak Vás poinformuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí